שרשור פרק 45

וגונב לו את הקלפים!../images/Emo10.gif

איזה מעצבנים! טוב האיקר שיהיה עוד עונה! ומסכנה מי שעשתה את הקול של מיילין-היא כבר לא בעבודה חחחח

האאאאאא..*___*../images/Emo87.gif

*חסרת מילים* הם היו חייבים לעצור את זה באמצע, נכון?!
אבל היה פרק יפה.

h p g i r l

New member
אהההה../images/Emo82.gif

איזה מתח!!! אהההה קרו! יואה! שאורןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!! הוא הוא ללללכח לו את כל הקלפים, הנה סיבה לא להסתדר עם יואה (למרות שאני מסתדרת איתו... הוא לא קיקיאו למשל, שלה אני לא סולחת, רק טיפה) עכשיו טור סאקורה להלחם נגדו
קטן עכשיו המפתח שלה משתנה לשני או אחרי? סוף
העיניים של יואה מפחידות, אבל ממש, זה כיאילו סרט אימה~_~ טוף אבל היה פרק טוווב

DogsGirl

New member
למה עצרו את זה דווקא באמצע;;?|שבלול

| קרו בצורה האמיתית שלו^_^ אבל איך הוא יכול עכשיו להתחבא? אם הוא יהיה ככה בחדר של סאקורה, בטוח מישהו יראה אותו~_~

ערן1987

New member
אני חושב שכדאי לשנות את ההודעה

הראשונה.. כי אנשים שנכנסים לפורום ישר רואים את זה ולא קולטים את סימן הספויילר.. וזה יכול להרוס להם

haunter

New member
הפרק הבא הוא האחרון לעונה? ../images/Emo121.gif

היה פרק טוב! אוף, עכשיו לחכות עד יום ראשון?
יואה נחמד, יפה להוסיף קרבות 1 על 1 כאלה מלבד הקרבות עם הקלפים
ובאמת מתחיל להיות מעניין מה בדיוק התפקיד של קאהו שם o_O יש עוד פרק אחד או 2 פרקים לסוף העונה?

haunter

New member
אה, לא, אופס - עד 46, נדמה לי

עונה 1 הסתימה ב35 ונזכרתי שמישהו אמר שעונה 2 היא 11 פרקים.

Leemon

New member
פרק מוזר O.O

קרו נראה מוזר בצורה הזאת. יותר מתאימה לו צורה של דובי... ^_^ לא הבנתי אם יואה הוא טוב או רע... אז כל הדמות של יוקיטו היתה רק התחזות? הוא עשה את עצמו אוהב את טויה, "למד איתו" למבחנים וישן איתו בלילות - רק כדי להיות קרוב לסאקורה?! הוא פשוט הרגיש את סאקורה "הנה ילדה עם כוחות קסם, בואו נעקוב אחריה"? ומתי בדיוק הוא הפך להיות יוקיטו? פתאום הופיע ילד חדש, באמצע החיים? o.o וגם הסבא וסבתא שלו לא קיימים? ואיך יואי איבד את הכוח שלו ואת הצורה המקורית שלו? חבל, יוקיטו היה כל-כך נחמד... -_- מעניין מה תהיה התגובה של טויה.

SailoR VenuS

New member
יש יוקיטו..

ויש יואה. יואה שוכן בתוך הגוף של יוקיטו. הוא פעם יואה, ופעם יוקיטו. מין פיצול אישיות שכזה ^_^

haunter

New member
אז בתור מה הוא נולד?יוקיטו או יואה?

באמת יש בחור בשם יוקיטו, שסבתא וסבא שלו במקרה תמיד לא בבית? אז מאיפה הגיע יואה? מתי הוא השתחרר? אל תענו תשובות
ים בבקשה.

Houndour

New member
יוקיטו לא נולד ../images/Emo79.gif

הוא נוצר ע"י קלואו ריד בתור יואה. קלואו יצר ליואה את הצורה השניה שלו, יוקיטו כדי שהוא ישאר תמיד קרוב לסאקורה, המאסטרית, בדיוק כמו קרו. הקסמים של יואה מערביים. ומזתומרת מתי הוא השתחרר? הוא ישב מתישהו בכלא?

haunter

New member
אז -

סאקורה נבחרה כמאסטרית במעין נבואה? היה ידוע שהיא תהיה שליטת הקלפים לפני שהיא פתחה את הספר?
ולא, לא התכוונתי שהוא ישב בכלא (לא יודע, אולי הוא כן, הוא נראה טיפוס מפוקפק... אבל בלי קשר), התכוונתי לאותה שאלה שnolee232 שאלה בתגובה השניה - למה קארו השתחרר כשסאקורה שברה את החותם, ולעומתו יואה היה כבר חופשי?

למעלה