שרשור פרק 45

S.Riddle

New member
פרק גאוני~../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אלוהים, הדרמטיות..!
וכמובן- יואה!!
שתדעו שבפעם הראשונה שראיתי סאקורה בכלל לא אהבתי אותו :< הוא נורא עיצבן אותי ובכלל, אני אוהבת את יוקיטו הרבה יותר ועיצבן אותי כל המשבר זהות הזה >_< אח"כ למדתי כמה שהוא נפלא
הפרק של יום ראשון

ערן1987

New member
היה פרק חביב.. קצת מותח

ויופי שלקח זמן לסאקורה לקלוט שסביב גברת מיזוקי לא קורה כלום.. ואגב,זה אותו קול של קארו?

A K I R A

New member
יו! איזה פרק שולט!!

ויואה השולט הזה
איזה מסכנה סקורה כמה סודות מסתירים ממנה!!

OFIRB9

New member
כן!

אני שונאת שלא מספרים לילדים כלום בגלל שהם קטנים! וקרו....חחחחחח "הנה זה שוב מתחיל..." יאלה כולם לצ'ט!!!

OFIRB9

New member
שאלה! ../images/Emo41.gif

מי מופתע? זאת אומרת מי לא ידע איך קרו יראה מי זה יואה ומה ומי ומו?

Leemon

New member
מי שלא ראה עדיין את הסדרה

ורואה אותה עכשיו פעם ראשונה...

Death Girl

New member
וואוו איזה פרק מדהים, רק חבל שביום

ראשון אני לא אוכל לראות את הפרק שיש....אוף..למה הפגישה למסע לפלולין חייבת להיות ביום ראשון?!!?! אוףףף... אם למישהו יש סרטון של הפרק שיהיה ביום ראשון מוזמן לשלוח לי...

ExtreamGirl

New member
יואה רע אררררררררררר

ראיתם איך סאאיורן צעקקקקקקקקקקקקקקקקקקק :*(((((((((( ארררר סאקורה כסחי אותו איזה פרק מפחיד ומותח ארררררר זה הפרק הכי יפה שראיתי מימי די איזה סידרה שווה כולם כזה הופכים לצורה האמיתית אררררררררררררררררררררררררררררררררררר עם הייתי רואה תיואה הזה הייתי קורעת אותו לעגבניות! XD

OFIRB9

New member
עם אני הייתי רואה אותו זה היה אותו

דבר בנשיקות...הוא יהיה טוב אחרי זה! לא? הוא יעזור לה! הוא יגן עליה! (זה ניחוש האמת)

nolee232

New member
יואה הוא לא רע פשוט אין לו רגשות יש

הבדל הוא מין יצור מושלם ועל אנושי... יואה
יואה
יואה

Houndour

New member
אין לא רגשות? ../images/Emo79.gif

זו אוליי הדמות הכי טעונת רגשות שיש.. ורק בגלל ש-יש- לו רגשות עזים הוא עושה את מה שהוא עושה גם אם הוא נראה רע כרגע.. הכל יתבהר בהמשך

nolee232

New member
זה נראה לי לא הגיוני כרגע שיואה

יפגין למישו רגשות אולי בזריקת קרחונים\פחיות או מה שזה לא יהיה שהוא משליך אז אני יחכה פשוט בסבלנות לקטעים השווים של יואה *יושבת מול הטלוויזיה ומחכה ליום ראשון* אה וגם אני הספקתי להחליף את רקע השולחן שלי לתמונה גדולה ויפה של יואה שלי..

Magma99

New member
הרגשות של יואה ../images/Emo58.gif

הם למישהו מיוחד מאד חיחי קלו ריד הכי אהבתי את הקטעים בין אריאול ליואה למרות שאריאול הוא רשע ומתעלל בו בכוונה. יואה-סאן בישי אמיתי

Yosh Yosh

New member
יווואההההה

מגניב. כל כך שונה מיוקיטו XD אני אוהבת את הקול של קרברוס
. איכשהו ידעתי שישימו לו משהו בטון הזה... במנגה יואה לא שפט את לי, מוזר שבאנימה החליטו סתם לשפוט אותו XD מה הוא משתמש בקלף הזמן? הוא אמור לדעת שזה לא עובד על כאלה עם כוחות קסם. "לי!" "מעצבן קטן!" XDDD
קטן לי קרא פעמיים לסאקורה סאקורה... טוב נו, אני מניחה שזה יהיה מוזר שבעברית היא תתקשר אליו ותצהיר: אה, עכשיו אפשר לדבר אחד לשני כמכרים. זה לא הולך ככה בתרבות הישראלית. אולי היא תגיד משהו כמו: התקרבנו מאוד בגלל המקרה הזה, אני אקרא לך סאיורן מעכשיו! D:

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gifאיזה פרק שולט../images/Emo70.gif

העיינים של יואה כאלה יפות
קרברוס מאוד מתחשב בקרו "המעצבן הקטו"
ודווקא עצרו את זה בקטע הכי מעניין, איך אוחל לחכות יומיים להמשך?! איזה קול יש לקרו, אצטרך עכשיו להתרגל לקול ה...שונה הזה

lazy Gi®l

New member
אוף ! דווקא מחר אין פרק ! ../images/Emo10.gif

חח גם אותי זה הצחיק -לי נופל- "לי!!" "מעצבן קטן!" חח העדפתי את הקול של הדובי המעאפן =\ ויואה מעצבן.. אני מודה, הוא יפה אבל בא לי להעיף לו כאפה ! הורג את לילוש
... יותר מידי בקלות, היה מיותר

למעלה