שרשור פרק 45

jack 1

New member
יואה הזה...

הוא כזה מעצבן!!!!!!! איך הוא מעז להשפיל ככה את שאורן המסכן?

צודקת בגלול זה אני לא סובל אותו

יואה תגיד מצח מצח רצח עם את לא מחזיר ללי את קלפי קלאו שלו ואת חלק מהכווכות שלכה אתה נותן לא ביויל שלא ימות אניעשה לכה תגיד שוב מצח מצח רצח אני עשה לכה רצח תעשה את זה האולר בכיס יפה אבל עדין ארצח אותכה יואה :לא לא רק לא רצח אני ף שלוף אולר ללב שלו אה כתי יש לו אפלה סאקור תיני לי את מלקל תודה חרב אולר אי זורק את החרב שולף את האולר ורצח יאוה מתיוקיטו מיתעורר רואה את יואה באוור ואז הוא מת חחחחחחחחחח

Yosh Yosh

New member
זה בטח בגלל...

שבמנגה שאורן לא נבחן בכלל. באנימה סתם בחנו אותו, מסכן ;-; אז כדי לרוץ עם העלילה ולא להתעכב יותר מדי על פרטים שלא היו קיימים במקור, יואה כיסח לו את הצורה

פרק שולתתתתת!!!! ../images/Emo99.gif

יוו אתמול הכי התבאסתי שאין לי מחשב :( אבל יש שיעור מחשבים!! *קופצת* גיהי
איזה פרק שאווה ^^ *קופצת מסביב לחדר ושרה את רצף השירים הטובים ביותר של סאקורה.... כלומר את שנייהם^-^* אופיר תעשי לי יואה
גאאד קארו הוא כזה יצור חלומי ויואה מאגניב!! לי הופנט
כל כך טוב! אוו זה הפרק הכי הכי מותח שאיי פעם היה! וכעיקרון זאת סה"כ סידרה מצויירת בערוץ הילדים... לאן התדרדרתי! אבל זה סאקורה אז זה מובן! שמרתם לי את הצבע הורוד?!??!?!? (בצ'אט) ואגב מה קורה עם הפגישות הצ'אטיות? גו סאקורה גו סאקורה!! מתי סניפל סאן אהובי מגיע לסידרה?

Vegeta fanatic

New member
גמ'ני רוצה יואה בכותרת!!! ../images/Emo6.gif

סוגוי... *_* את הפרק ראיתי רק ביפנית, ואתמול זפזפתי מדי פעם בין הפרסומות שהפריעו לי ב"באפי" (
), אז אני יכולה להגיב רק לגבי הקולות החדשים.
ללירון יש קול של בישייייייייייייייייייייייייי.
ממש ממש ממש! *___*
אני חייבת לציין שגם לקרברוס יש קול של בישי.
משהו בסיגנון אוקיאיו ריוטארו כזה (שהוא, אגב, המדובב הטוב ביותר בעולם
). ^_^ באמת כל הכבוד! המדובב שלו הוא אותו מדובב של קרו-צ'אן? א-ה-ב-ת-י!

esenbi

New member
ברור שזה אותו מדובב.. לא שמת לב?

ואממ.. אממ.. לירון.. יענו יואה? טוב זה ברור שיהיה לו קול של בישי.. כי זו הדמות הכי בישית בסדרה!! הוא פשוט.. פשוט.. בישי!

OFIRB9

New member
הקול של יואה זו יצירת אומנות

בעיקר שהוא אמר "זה הסוף" אז כמעט נחנקתי והתחלתי לבכות משמחה...

S.Riddle

New member
יובל סגל =\= אוקיאיו ריוטארו @_@;;;

הם לא ממש נשמעים אותו הדבר o_O;;;;; לאוקיאיו יש קול הרבה יותר עמוק כזה, מתגרה. יובל סגל מזכיר לי נורא את המדובב היפני של קרברוס... לא זוכרת איך קוראים לו, רק שהוא מדובב את וואש מטרייגאן D: והמדובב הכי טוב בעולם הוא אקירה אישידה :x

Y u k k i

New member
>_> שששש אני סך הכל הממונה הרשמית

על האיות ב"הודעות מנהלה" >.< והאיות עדיין לא משו >_>

S.Riddle

New member
דנה!! D::

משום מה ההודעה של סבטה גרמה לי לחשוב על אינואֵ טאקהידו, שהוא אחד מאלה ששרו את שיריו של קוג'י בזטסואי, ואז זה נראה לי הגיוני שזה מה שהיא רשמה =)

Vegeta fanatic

New member
לא אותו הדבר, חלילה..! O_O

אף אחד לא נשמע כמו אוקיאיו~~
הוא רק מזכיר לי קצת את סגנון הדיבוב שלו. בעיקר בתפקיד שלו כשיגורה, ששם היו לו קטעים מאוד, *מאוד* ילדותיים.

למעלה