שרשור פרק 2

MoRaN SaShA

New member
אחלה של פרק!!! ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

קרן ברגר נראית ממש שונה- יותר טוב!.. ג'וזף מלחיץ אותי!! מה הוא רוצה מליאן!? חחח אה ודורי ממש יצא טמבל! מה זה אתה רוצה להתחתן והיא לא.. ואז היא כן ואתה לא ו.. מה יש לך בן אדם?!?!?! חחחחחחח אבל כשהיה גול הם הצחיקו אותי
תיארתי לעצמי שבדיוק יודיעו לה על סער או משהו ואז הכל יהרס כזה חחח רוני מעצבנתתתתתתתתתתתת מה היא תוקעת לו מצלמה איך שהוא קם!??!חחחחחח דפוקההה!! וכולם דופקים לו סטירות מסכן חחחחחח כשניר לוי דפק לו מלא סטירות אחרי שהוא הרדים אותו שוב, קיוויתי שיהודה החזיר לו אחרי זה
העגלה של ליאן מגניבה
זהו

העגלה של ליאן../images/Emo6.gif

ובקטע של רוני והמצלמה ממש צחקתי
והדורי הזה...החלטיות, בנאדם

MoRaN SaShA

New member
חחחח העגלה של גל.. יותר הגיוני

לגמרי החלטיות בן אדם!! מה יש לו?! חחח כל הזמן זרקתי מילים כאילו כתבתי את הטקסטים חחחחחח שיגיד משהו נורמלי.. רומנטי אנערף!! משהו החלטי!! חח ופתאום נראה לי שהשילוב של ורוד עם בז דווקא נחמד!!(העגלה..) .. מה יש לי מורוד לאחרונה.. רק שאני לא אהפוך לפקאצה.

MoRaN SaShA

New member
אה אבל אני נגד החתונה!..למה עכשיו

הם מכירים.. כמה? 3 חודשים?! כבר להתחתן? מה החיפזון!? (שימו
למילה- חיפזון! האהא ?
)

rotem bobo

New member
ריחמתיייי

על יהודה הוא קיבל ת'סטירות האלה באמת....... טוב אני מקווה שהוא סגר ת'חשבון עם נירו לויי[שהוא דרך אגב שחקן מהשורה הראשונה חייבת לציין] חיחיח

MoRaN SaShA

New member
אההה מישהו ראה חדר הלבשה?!|../images/Emo9.gif

היה גם היום וגם אתמול. אתמול עם עפר היום עם עדי. אסי עזר
מלךךךךךךךךךךך!! חחחחחחחחחחח הוא כל כך מצחיק אותי חחחחח אתמול עם עפר כשהוא שאל אותו על מערכות יחסים חחחחחחח זה יצא קורע
והיום כשהוא דיבר עם עדי על רודריגו- ושאל אותה מי מנשק הכי טוב- יהודה, טל או רודריגו והיא כולה נבוכה חחחחחחח ואז הוא "טוב יהודה או טל.. טוב יהודה ?" חחחחחחחח או שהוא שאל אותה "נראה סצנות הנקה?" הבן אדם שרוט
מסכנה הילדה.. עושים לה פיצול אישיות! בכלל קוראים לה הילה (אם אני זוכרת נכון..)

Anatiii

New member
חחחחחחח כןן ראיתייייXDDD

מסכנה ווי, כמה הוא דיבר על רודריגוXD כולה נבוכהXD

MoRaN SaShA

New member
חחחחחחח כן.. 'יש לך קטע עם לטינים'

חחחחחחחחחח למה כי היא יצאה עם לטיני אחד?! חחחחחחחח שיזרוק מילה על זוהר.. כבר עדיף
הווו זוהר עכשיו בגיא פינס

Anatiii

New member
זהו, כשהוא שאל אותה מי מנשק הכי טוב

אז חשבתי היא כבר תגיד "זוהר!" XD מה הם נתקעו על רודריגו? זה נראה כאילו צילמו את זה לפני שנהXD

MoRaN SaShA

New member
גמאני ציפיתי שהיא תגיד זוהר! חחחחחח

אסי היה אמור לשאול את זה- אבל משום מה הוא החליט לדבר על רודריגו.. חחחחחח זה היה נראה כמו הראיון של שנה שעברה בחדר הלבשה- שמיכל אמדורסקי שאלה אותה מה היא תעשה אם היא תגלה שרודריגו בוגד בה- וגם אז עדי אמרה שהיא תרביץ לו חחחחחחח

rotem bobo

New member
חחחחחחחחחח

אסי מדהיםםםםםםם3> איזה כיף נראה אותו כל יום חחח

MoRaN SaShA

New member
מישהו שם ../images/Emo23.gif איזו ריצה דפק סער?

כאילו .. שכחת את הזיכרון אבל.. פיזית?! חח שברו לך את הפיקה של הברך.. מה יש?! קסם? חחח

rotem bobo

New member
כה

מעניין איך פתאום הוא רץ ריצת מרתון בריא כמו שור קסם משו אש חחחח ליל''ט

MoRaN SaShA

New member
אני מניחה שרק אני שמתי ../images/Emo23.gif אבל

השמלה של ליאן- הייתה פשוט מהממת!! ואגב אם מישהו ראה אתמול את עדי אצל ליאור שליין- זו הייתה אותה שמלה

למעלה