שרשור פרק 2

MoRaN SaShA

New member
הו יש שידור חוזר ../images/Emo6.gif הזדמנות

להיזכר בכל מה שרציתי לכתוב ולא זכרתי
הנה דבר אחד- סער מנתק את המכשירים שמחוברים אליו וזה מראה כאילו הוא כבר לא נושם.. ואפחד לא רץ?!?! מה זה?! חח הבית של ליאן ודורי נראה ממש יפה!! אההה !! כשהוא אמר "אני אוהב אותך עד סוף העולם" ישר נזכרתי בסער ומיטל על האוניה!! כי סוף העולם.. הזכיר לי סוף העולם שמאלה חחחח עם לירז..אז זכרתי חחח עוד מישהו שם לב לבעיית הגמגום הקלה של דורי? חחח למה הוא עושה את זה? חח או שהוא באמת מגמגם קצת? לא יודעת מה עשו לקרן ברגר- אבל היא נהייתה פשוט ממש יפה..!! זהו
חפרתי

ממש אהבתי איך שעדי עשתה ישר

אחרי שהיא "חזרה" מהפלאשבק של סער ומיטל על האוניה.. שהיא הייתה כזאת מעורערת... היא ממש השתפרה מאז העונה הקודמת.

danit1234

New member
מנסיון לומדים ומטעויות משתפרים

ואם היא עושה את זה בסופו של דבר גם רואים את זה..

RTur

New member
והטעויות ממשיכות..../images/Emo122.gif מה נהיה?

סער מתעורר מקומה אחרי חצי שנה ופשוט קם והולך? ואחר כך הוא עוד רץ? מה זה השטויות האלה? אחרי שנמצאים בקומה צריך ללמוד ללכת מחדש! הבן פאקינג שכב חצי שנה! מה זה החרטה הזה? ורוני כזאת פאתט
"48 שעות?!" וניר לוי ענק! הרג אותי עם הכאפות.. ועלק "כן, 48 שעות! הבן אדם שכב בקומה חצי שנה.. הגוף שלו מורגל לישון" אבל העיקר שללכת ולרוץ הוא כן יכול
טל ירימי עדיין משחק גרוע.. מאיפה הקריצו אותו לעזאזל? ועוד לקחו אותו לתפקיד די ראשי...
עודד מנשה דווקא היה די בסדר.. למרות שלא ממש היה לו הרבה טקסט היום אז אני עדיין לא יכול להחליט איך הוא.. נקווה שיהיה בסדר.. קרן ברגר מצויינת!

RTur

New member
הבן אדם פאקינג*, אה ומשפט מחץ:

"האוהדים זרקו רימון עשן. האם השופט אהוד בן גרא ישרוק?"

rotem bobo

New member
צודקת בכל מילהההה

מאוחר אין לי כוח לפרט פשוט מסכימה איתך חחחח!

Mayoosh5

New member
אממ תגובה על הפרק:)

טוב אז..העלילה קצת התקדמה. דגש על קצת. אני עדין לא יכולה להגיד שאני לא מאוכזבת כי אני כן:\ אני מאוד, מאוד, מאוד מקווה שדורי ימות בפרקים הבאים כי הוא הכי קרציה בעולם!!!
אוף שיעוף משם כבר. :S קרן (יעל) + עופרי (קארין) = כ"כ שליטההה!!!!
הן כאלה מלכות!.. "אין כניסה לתל אביבים סנובים"
ואיזה חמודות הן היו כשהן התחבקו
ומשהו על המשחק של קרן - בילדות רעות היא נראתה כאילו היא ביישנית כזאת ולא הלכה עד הסוף עם המשחק שלה ועכשיו היא הולכת עד הסוף והיא פשוט אחלה (!!) שחקנית!! המעברונים - פשוט זוועה. זה ממש מבלבל ומפגר ו...ארררר שיורידו את הדבר המזוויע הזה :S פאק. עודד מנשה. פתטי מדי. כמו שכולם אמרו פה, אני רגילה לראות אותו כליצן של ילדים...מילא לשחק, אבל בטלנובלה!? פאק, הם כ"כ לא קשורים אחד לשני. היה כ"כ (!!!) צפוי שבשניה שליאן תסכים להתחתן יתקשרו מהבית חולים ויגידו שסער התעורר. צפוי. כ"כ. רק אני מ ת ה לגלות מה קטע בין סיגי לתום? מה לעזאזל ה"הפתעה" או מה שזה לא יהיה!? אבל זה קשור לבית שלהם. בטוח. יאללה. חפרתי מספיק

Mayoosh5

New member
ואיך שחכתי! רוני ../images/Emo5.gif

כן. אממ אני אתחיל מזה שזה קצת עצוב שאני מקדישה לה הודעה שלמה:| אז אני אכתוב (גם
) פה על קרן ועופרי המדהימות..! אויש כאלה חמודות! מה הייתי עושה להן..*פנטזיות* סתם חחחחח אל תחשבו עלי דברים רעים :| ועכשיו על רוני. זה כל כך פתטי. אבל, שיהיה. היא לא צריכה לעשות כלום בשביל לעשות את הדמות שלה. פשוט לשחק את עצמה. נו מה, לא ככה!? ובאמת הקטע של סער (שהוא רץ והולך וכל אלה..) היה הזוי ברמות
ועוד שניה אחרי זה הד"ר אמר שהבנאדם רגיל לישון..חחחח
ראיתם?! יצאה לי הודעה שהיא על עוד דברים חוץ מרוני
אני גאה בעצמי

Mayoosh5

New member
לא לא לא.

תראי, גם כשמישהו משחק דמות של בישן אפשר לראות אם הוא באמת בישן או שרק הדמות שלו ככה... אני לא יודעת מה איתך אבל אני אישית רואה את ההבדל הזה. במקרה של קרן (בילדות רעות) היא גם שיחה מישהי בישנית וגם היתה בעצמה בישנית. אז נכון, בילדות רעות היא באמת היתה דמות מאוד בישנית, אבל עדין, לא ראיתי את הלהט שבמשחק ועכשיו אני רואה אותו בבירור.

למעלה