שרשור פרק 2

קארין ויעל../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

ואת צודקת לגביי מה שאמרת על קרן...ראית קטעים מאולי הפעם? באתר הרשמי וכזה? גם שם קרן שיחקה ממש טוב...זה עניין של תהליך

rotem bobo

New member
פרק נחמד

לא יודעת למה אבל אני לא ממש יכולה לסבול את המחשבה של לראות את טל ירמי [דורי.. נו מה זה פה השמינייה ??] כל יום בטלוויזיה ...ועוד באלופההה לא יכלו להביא מישו יותר נחמד לעין [או יותר החלטי לצורך העניין חחח] השאר סבבה המעברונים נחמדים מאוד... השיער של ליאןןןןןןןןןןןן מה קרה לוו???? זה רק אני או שהפעם המייק אפ כיסה את החצ'קונים?? חחחח מלצריטההההההההה חמודהההההההה איזה כייףף שהיא רואה רק שרני יחזור לראות חייחיחיחיח קיצררר די מרוצה מהפרקקקק רק מפחדת מה ג'וזףףף רוצה מליאןןןןןןן[טוב כבר נידע מחר] בכל מקרה לילה טובבבב לכל חברי הפורום <<ROTEM>>

randu

New member
פרק הרבה יותר טוב משל אתמול..../images/Emo2.gif

העלילה קצת התקדמה. בקצרה? הסצנה הראשונה של ליאן והחבר הזה שלה-מיותרת לחלוטין,יכלו לקצר בהרבה. קרן ברגר משחק מדהים. עופרי זו ההיא מאקזיט שהייתה את הפינה על הסקס וכאלה?
היא ~מממממממש~ מזכירה לי את יעל שרוני..
זהו,היה פרק חביב בסה"כ.

TheBigYellow

New member
וואי תודה!

מאז שהעונה עלתה אני מתוסכלת את מי העופרי הזות מזכירה לי ("מאז" כולה 2 פרקים חחח) וואי מזלל שאמרת את זה אחרת הייתי יכולה להישתגע מיזה

snirf

Active member
אממ פרומואים?../images/Emo12.gif

מישהו עקב וראה אם יש פרומואים בערוץ 3 לפרקים הבאים? כי בכל שבוע בעונה הקודמת היה פרומו למה שהולך להיות באותו שבוע

TheBigYellow

New member
ניראה לי שיש לי תאוריה מה

הסוד שסיגי ואוסקר מסתירים מתום ניראה לי שאוסקר מתכנן לעבור למקום אחר ולהשאיר את הדירה לתום וסיגי יש מצב?

BRITNEY MY STAR

New member
OMG פרק מדהים../images/Emo47.gif

הרבה יותר טוב מה1
חחחחחחח אוסקר מלך "מפלי הניאגרה"XDDDD והדמות של קארין דווקא מעניינת חשבתי היא סתם עוד אחת..וואי חשבתי לעודד מנשה יהיה את התפקיד הכי מעפן בעולם,מסתבר שלא
ויעל ממש חמודה היחיד שהרס לי את הפרק זה דורי=\ וואי חלאס להיות קרציה אם ההפקה תחליט להרוג מישהו בסוף העונה אני מאוד מקווה שזה הוא..חחחחחחחח ואהבתי את הSMS שאבא שלו שלח לו "כל הכבוד דורי"
ואיך שכחתי,הכוח
מתה על הערסים האלה!
והאוהדים
והסוף דפוק ולא מפתיע..היו צריכים לבחור משהו אחר בקיצור פרק ממש טוב..אני מקווה שהם יתקדמו יותר ויותר מפרק לפרק [ופחות דורי.]

talg6

New member
דורי באמת מעצבן

דורי ממש מעצבן הוא נראה קרציה ממש. נראה שחשוב לו דברים כמו טקסים ולא המשחקים. אני מקווה שהשמועה נכונה שלירז באמת תמשיך לעונה ה-2.

אדוה110

New member
לכולם זקוקה לעזרה דחופה

פיספסתי את הפרק מישהו יכול בדחיפות להסביר לי מה היה?

shir828

New member
כמה דברים קטנים...

דורי- מטומטם. טוב, לפחות לדעתי... שתום הבקיע שער אז דורי אמר לליאן "גול הנישואים שלנו" OMG זה אחד מהדברים הטיפשיים שהוא אמר עד עכשיו! לקרן ברגר הרבה יותר יפה ככה
הדמות שלה חמודה.. אבל דווקא היא אחות של הקארין הזאת? .. כמו שמישהו כאן כתב הסט דומה לסט של השמיניה. המעברונים המשיכו להיות ולדעתי צריך להוריד אותם דחוף כי זה נראה כמו הפיג'מות או משהו. ולא שיש לי משהו נגד הסדרה הפיג'מות אבל זה סדרה קומית והאלופה זה אמור להיות טנלובלה.. ליאן לא הייתה צריכה להסכים לדורי... אני לא ממש אוהבת את הדמות שלו.. אתמול ניסיתי לחשוב מי מת לפני שלוש שנים ואז חשבתי: אולי הדמות של שרון והבן שלו בסדרה (דורי) הם המשפחה של סער והם הספידו אותו כי הוא התחתן עם ליאן.. או משהו כזה.. כי בעונה הקודמת לא ראינו את המשפחה של פידדה(
) או שמענו עליה אז אולי דורי היה מאוהב פעם בליאן ואז סער לקח אותו ממנה ואבא שלהם כעס מאוד על סער ואז הם הספידו אותו ואז דורי שמע שהוא נכנס לקומה אז מצא לו דרך להגיע לליאן.. או משהו כזה..
סתם השערה.. בבי"ח אז האחות רוני יצאה שוב מפגרת זה היה משהו כזה "סער, סער, אתה בסדר? סער, תסתכל אלי. נו זוזו! סער תסתכל עלי!!!" איזה דמות
חבל שהתסיטאים (איך כותבים?
) הוחלפו...

talg6

New member
דווקא

נראה לי שדורי וזאביק הספידו את אמא של דורי זה נשמע לי הכי הגיוני.

shir828

New member
יכול להיות../images/Emo3.gif

אבל הרעיון שלי יותר מגניב
תודו

נטווששש

New member
האמתת... :\\

היה פרק נחמד.. נחמד פלוס...... אבל לדעתי מושכים את הסצנות קצת יותר מדי.. והמעברונים האללהה? שיגעו לי את הממממממממממוחח !

למעלה