שרשור פרק 2

זאת רק אני או ש...

לקארין טבת (חח אנלא יודעת תשם XD) יש שקיות מתחת לעיניים בכל סצנה? חחח שתשלים שעות שינה XDD

rotem bobo

New member
יואו

היא חייבת לטפל בזה זה ממש בולט לעין מכער אותה לדעתייייי יש משחה לפי מה שאני יודעת חחחחח נו מה הם לא חושבים על זה ..................... או אולי זה לא עוזר מי ידוע חחח....=\ בכל מקרה מסכנה אני מרחמת זה כזה מבאס ..!

יותר טוב מהפרק הראשון

אבל עדיין משעמם למשל הסצינה הראשונה אחרי הפתיח, של ליאן ודורי, היתה מרדימה.. שעות הם חפרו וחפרו וחפרו וזה היה ממש משעמם. לא עקבתי בשיט גם השאלה "רוצה להתחתן איתי?" לא עוררה שום דבר. ואחרי זה, זה עבר לשיחה של קארין ויעל.. גם כן משעממת. כבר אין יותר הומור בשיחות. שיחה נטו. שום אירוניה. עזבו אירוניה, סתם אמצעי רטורי הכי מינימלי בעולם.. אין. וחבל מאוד עודד מנשה הפתיע אותי לטובה, הייתי בטוח שהוא יהיה הרבה פחות טוב. והדמות של קארין מעניינת איציק ממשיך להוכיח לי לאט ובטוח שהוא מיותר מאוד בעונה הזאת. זהו

MoRaN SaShA

New member
מה מיותר?! אתמול הוא הרג מצחוק

כשהוא ביקש מליאן את הכדור שהיה תלוי בעגלה
נקרעתי
איציק חמוד!!.. והשאלה של דורי לליאן באמת הייתה קצת יבשה.. יכל להשקיע קצת. הוא בכלל היה נראה בהיי כזה.. כאילו הוא שתה או משהו לא יודעת חח

ועוד משהו.. עשיתי את האלופה בסימס 2

היה לי משעמם זה גרם לי להתגעגע עוד יותר לעונה הזאת
למרות ש..העונה השנייה משתפרת קצת. מזל שמילי וטובה חוזרות בקרוב. התמונה : http://img259.imageshack.us/img259/1371/sim6lt8.png מימין לשמאל : מילי, אוסקר, מיטל (טיפה נסחפתי עם הגבות), סיגי, סער, תום, ליאן וטובה.. והנה עוד תמונה : http://i3.tinypic.com/34pbe9x.png

randu

New member
מי שהבין משהו-שייכנס.

מישהו יכול בבקשה להסביר לי.. מי זו הבחורה שסמדר דיברה איתה, (שם במציאות..) והיא משחקת את אחותה של הדמות של קרן ברגר? אם לא,תסבירו. תודה.

Dark chocolate

New member
תסתום תפה שלך

ואל תעז לפנות ככה אל אף אחד כאן ובטח שלא אל רן. מפגר

mael

New member
סליחה....

על כך שאתה כזה אוטיסת...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Dark chocolate

New member
טחחח../images/Emo6.gif

"אוטיסת"?!?!
אפילו לרשום אתה לא יכול! אתה כ"כ מפגר ולי רק נותר לרחם עליך ולקוות שאלוקים יעזור לך. תעשה טובה ולך תסניף חמצוצים כי התגובות שלך נמאסו על כולם כאן.. אז אפשר לשאול מה אתה חש?!!?! תירגע ומהר.

למעלה