שרשור פרק 2

זה כזה לא הגיוני!!!!

כןןן!!!!!!!!!!!!!! האוהדים זורקים רימון עשן והשופט לא מפסיק את המשחק עובד באמצע המשחק עם כדור שואל למה האוהדים מקלליפ את שלייפר זה מעצבן אותי!!! דרוררררר לימור נחמיאס אתם חסרים!!!!!!! איזה שחקן גרוע עודדד מנשה הזהה זה מעתבן אותי והמעברונים המפגרים האלה אלוהים מזה הדבר הזה רוני דואני כמעט זרקתי על הטלוויזיה תנע'ל שלי המעפנה הזאת

leelush BJ

New member
מסכימה עם כל מילה../images/Emo45.gif

בעיקר עם המעברונים ועם רוני

danit1234

New member
ריטלין מומלץ

ממי חבל שתתעצבני בגלל סדרת טלוויזיה בזבוז אנרגיה באמת..

rotem bobo

New member
טיפת היגיון אין כאן

ממש זורקים רימון עשן והמשחק כרגיל אפילו אני שאין לי מושג בכדורגל לא נראה לי משו כאן חחחחחח נו באמת... טוב שלא שרפו תמגרש והמשחק המשיך חחח חרטה =\

איציק זליייג בוא לפפפה../images/Emo6.gif

אחלה פרקקקקקק
השתפר ברמווווווווווות
האוההדיםם
דודווו
אפילו רוני לא הצליחה לעצבן אותי חיחיח
לא הבנתי מה הקטע של ג'וש, וקארין- היא אמורה להיות הביצ'ית העונה ?! חחח הצחיקה אותי יעל עם התיאורים על הפרה... חחחח.. ומוסקו קרע אותיייייייייי.. לא רוצה לראווווווווות!!!!!!! חיחיחיחי
פרק מעולה!!!!!!!! הכחחחחחחחחחחח שליטטטטטטעעעעע

mary17

New member
פרק נחמד ביותר!

משתפר מרגע לרגע דנה וקרן מעולות

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifפרק בסדר

אוסקר היה שולט כרגיל
יהודה היה חתיך מתמיד או שזאת רק אני? קארין ויעל חמודות
עודד מנשה=ג'וש?!?%?$#@?@%$#%? WTF לאן הגענו חחחחחחחח ניראלי שהולך להיות מצחיק אח רוני הזאתי, היא לא בסדר אבל היא קורעת XD הסוף היה קצת דפוק, אבל סה"כ היה פרק נחמד :)

talshoosh

New member
שלוםםם:)

היי... החלטתי שוב להצטרף לפורום השולט הזה... לרגל העונה החדשה
אז מי שזוכר אותי כיף לו... ומי שלא אז היי! והפרק היום היה חמוד... יותר טוב מהפרק הראשון! קארין ויעל ממש חמודותת!!
נראלי הן יהיו הדמויות האהובות עלי... המשחק של טל ירמי היה טיפה יותר טוב... אוסקר היה שולט כמו תמידד
עודד מנשה=ג'וש?!?!?!? מוזר לראות אותו בעוד משהו חוץ מערוץ הילדים... ורוני דואני.. אני מטערת אבל היא הייתה פשוט גרועה
אולי היא אמורה לשחק כזאת פאקצה... אבל הי לא צריך להגזים! אז ברוכה השבה לייייי:)))

talshoosh

New member
תודה על התגובות:))

חולה עליכםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111

אה ויעל גם חמודה ../images/Emo3.gif

משהו שאחותי אמרה שהוא נכון - היא הדריה החדשה
(למרות שדריה תחזור)

למעלה