נכון!
R rotem bobo New member 27/3/07 #105 יואו מילה שאמרתי שזה נראה ככה וגם חשבתי אולי זה אותו האולפן לא הגיוני נכון????? מה שבטוח נראה בדיוק אותו הדבר כמו המצפההה אחח נוסטלגיה של הימים הטובים=[
יואו מילה שאמרתי שזה נראה ככה וגם חשבתי אולי זה אותו האולפן לא הגיוני נכון????? מה שבטוח נראה בדיוק אותו הדבר כמו המצפההה אחח נוסטלגיה של הימים הטובים=[
ק קטנה א2ל פיקחית New member 27/3/07 #124 חחחחח גמאני ישר אמרתי לעצמי... "אה זה כמו המצפה של השמיניה..."
D danit1234 New member 26/3/07 #15 מעניין אם גם היום התגובות תהיינה זועמות כי אני דווקא די נהנתי מהפרק של היום... ואני מתחילה לחבב יותר ויותר את יעל
מעניין אם גם היום התגובות תהיינה זועמות כי אני דווקא די נהנתי מהפרק של היום... ואני מתחילה לחבב יותר ויותר את יעל
כ כפית קסמים New member 26/3/07 #17 טל ירימי מ-ע-צ-ב-ן-../images/Emo184.gif סערל'ה מה קרה כבר עם תום וסיגי!?אני רוצה לדעת .
R rotem bobo New member 27/3/07 #107 ../images/Emo4.gif גם אותי טל ירמי עיצבן ברמות איףףףףףףףףףףףףףףף
L leelush BJ New member 26/3/07 #20 פרק נחמד יותר טוב מהפרק הראשון אבל עדיין לא מדהים. הכל כל כך השתנה בסדרה הזאת שזה כבר הורס... מקווה לפרקים יותר טובים.
פרק נחמד יותר טוב מהפרק הראשון אבל עדיין לא מדהים. הכל כל כך השתנה בסדרה הזאת שזה כבר הורס... מקווה לפרקים יותר טובים.
L linoy7 New member 26/3/07 #21 אחלה פרק../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif נהניתי מכל רגע חוץ מטל ירימי.. הוא מעצבן אבל חוץ ממנו, היה ממש טוב
אחלה פרק../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif נהניתי מכל רגע חוץ מטל ירימי.. הוא מעצבן אבל חוץ ממנו, היה ממש טוב
נ נ ו נ י י י י New member 26/3/07 #22 אהבתי... עופרי נראלי כל תגובה שלי תתחיל ככה...היא מעולה אוסקר עם המיץ חמוציות עודד מנשה מצחיק לראות אותו לא בערוץ הילדים
אהבתי... עופרי נראלי כל תגובה שלי תתחיל ככה...היא מעולה אוסקר עם המיץ חמוציות עודד מנשה מצחיק לראות אותו לא בערוץ הילדים
S snirf Active member 26/3/07 #36 ידוע ../images/Emo3.gif אבל כל עוד שהיא לא נמצאת,אז יש לה מחליף די בסדר
D danit1234 New member 26/3/07 #37 משהו שרציתי להגיד ושכחתי על עודד כאילו אולי דווקא הוא ישחק טוב אבל כאילו הפרצוף שלי מסתדרת יותר כמנחה ולא כשחקן אז זה משונה כזה לא יודעת איך להסביר
משהו שרציתי להגיד ושכחתי על עודד כאילו אולי דווקא הוא ישחק טוב אבל כאילו הפרצוף שלי מסתדרת יותר כמנחה ולא כשחקן אז זה משונה כזה לא יודעת איך להסביר
נ נ ו נ י י י י New member 26/3/07 #40 כי בערך 7 שנים הוא היה בתודעה שלי כעודד מנשה מערוץ הילדים ולא שחקן שיחליף נוזלים עם עופרי המהממת שלי
S snirf Active member 26/3/07 #41 חח זה מההרגל לראות אותו מנחה בערוץ הילדים אבל אני בטוח שנתרגל לראות אותו כשחקן בטח שלא לקחו אותו סתם,אני מאמין שהוא משחק בסדר
חח זה מההרגל לראות אותו מנחה בערוץ הילדים אבל אני בטוח שנתרגל לראות אותו כשחקן בטח שלא לקחו אותו סתם,אני מאמין שהוא משחק בסדר