שרשור סלבריטאים

המממ...

ששי קשת, מיכל אמדורסקי, צחי נוי <סלב????> עם ששי קשת היה מביך כי השיחה נותקה 3 פעמים. אז הוא טיפה התעצבן :)

איזה שרשור קורע!

ופני בובה סחתיין על הפורום:)! אוקיי אז גם אני תורמת את חחלקי: במסגרת השירות שלי בצבא דיברתי עם רפי גינת..הוא היה בסדר גמור, לא ייחס לעצמו חשיבות יותר מכל אדם אחר, אבל הקול הכל כך מזוהה שלו, נזהרתי בערך בכל מילה על מנת שלא יקליט אותי בטעות או משהו. וחצי מדור עמדו מסביבי וצחקקו, מה שלא תרם לשיוון נפש שלי חחח וסלב אחר - התארח במסעדה שעבדתי בה, צביקה פיק עם הילדות, הבן וניראה לי גם שירה..לא הייתי המלצרית שלהם, אבל לפי מה שהבנתי הם היו חצופים, דרשו שייארחו אותם על חשבון הבית או משהו כזה..אבל זה שמועות כך שאני לא מתחייבת על זה. ועופר שכטר, עוד לפני שנהיה פחות או יותר סלב, נסע איתי מאוחר בערב ברכבת והיות ולא היו שום ילדות קטנות הכל היה רגיל עד שהוא החליט לקום ואז איזה ילד התחיל לצעוק "אי איי את עפר שכטר" והוא היה נראה מה זה נבוך. ובסיבובי קניות יצא לי לתצפת את נועה גרטי הדוגמנית מ"הדוגמניות" הסתובבה בזארה מלאת נפיחות עצמית כשכל המוכרות מקרקרות סביבה. וחברה שלה ויקטוריה הזוכה (בהזדמנות אחרת) חיכתה עם חברה לרכבת לנהריה והתנהגה ונראתה כמו בת טיפש עשרה רגילה ולא נרשמו תגובות יוצאות דופן של העוברים ושבים. ובקניות, גם השחקנית הזו שכחתי את שמה, משחקת בגשר, אפרת משהו, ראיתי אותה במנגו..לבשה איזו שימלה מגניבה עם גרביים ונעליים צבעונית מדי. וגם- עומר ברנע ירד במדרגות הנעות של עזריאלי ועוד רגע קפץ על איזה עמוד פרסומת של טיאנטי..ובהזדמנות אחרת ראיתי למה מתכוונים שאומרים שהוא זיין כשהוא מזמז מישהי, בעצם שתיים באיזה פאב ("סלונה?"). ואו יצא לי המון. וגם ראיתי את הח"כ מיכאל איתן עם הבנות שלו (?) בהופעה של דנה ברגר. ואי איזה פדחנית - רק ראיתי וראיתי..

ralielbiton

New member
דיברתי עם אגם רודברג....

איחלתי לאגם מזל טוב ליומולדת ודיברנו והיה באמת כיף היא הייתה מזה נחמדה באמת... ודיברתי עם הראל סקעת והוא גם היה מתוק

talik

New member
לי יצא לדבר עם טל פרידמן

שהיה ממש ממש נחמד - למרות שהוא ניסה להוציא כמה שיותר מהשירות
אבל בדרך מאד נחמדה... הוא היה ממש חביב. דיברתי גם עם יובל כספין שהיה ממש נחמד, אחרי שסידרנו בעיות בשירות... מממ... ודיברתי עם כמה שנראה לי שאני לא אספר עליהם, כי השיחה באמת היתה לא טובה, וככה גם שמעתי על עוד אנשים. חבל לי שאנשים מפורסמים, שגם ככה בדרך כלל מרוויחים די טוב והדרך בה הם מתנהגים צריכה להיות כרטיס הביקור שלהם, מדברים לפעמים לאנשים בזלזול. היתה מישהי שממש דיברה אלי לא יפה, בלי שום סיבה. אז אני מקווה שבכלל אנשים ידעו להעריך את האנשים שמשרתים אותם, ולזכור שהם לא באמת הפנים של החברה, אלא אם כן הם עשו טעות או זלזלו באופן אישי.

omri120

New member
אני לא מבין מה הקטע שלכם...באמת!

מה הקטע הזה ש...."אני לא רוצה לחשוף שמות". אפשר לחשוב כבר מה!!!! להיפך.....אם הם התנהגו בצורה חרא......וזילזלו בכם!!..אז אני לא מבין למה אתם עוד מגנים עליהם..ולא חושפים אותם. כאילו...נפלתם על הראש?

moria007

New member
טל פרידמן נשמה טובה

פעם הוא לקח את אח שלי (שהיה אז חייל) טרמפ ואח שלי אמר שהוא היה ממש נחמד. זה ממש יפה מצידו לעשור לחיילים גם אחרי הפירסום (זה היה בהתחלה, כשהוא היה עם משה פרסטר).

לכל החדשים ../images/Emo20.gif

שמחה לראותכם בפורום ומזמינה אתכם לספר קצת על עצמכם בשרשור הנעוץ שנפתח על ידי במיוחד בשבילכם.

bell boy

New member
מירי נבו? שיש לה קול שווה ביותר

ופשוט היה בא לי לטרוף אותה דרך הטלפון ... היה את מיכל אמדורסקי שכל פעם הייתה נותנת תטלפון שלה ואומרת לכתוב אותו על פתק ולאחרמכן לקרוע אותו כיהיאלא רוצה שיטרידו אותי ... היה את ירון טלפז מערוץ 5 . די נחמד הבחור. מאיה ישעיהו שבאה להתחבר לחברה שלי ומסתבר שהיא די נחמדה... רציתי להזכיר לה את הקמפיין שלה חצי ערומה לנטוצי לספות אבל לא היה נעים

יגאל עדיקה

נו זה מבת ים ניו יורק עבדתי אז בחנות סקס והוא בא לברר על קלטת ישראלית חדשה

ethan19

New member
אני

את היצור הקרח עם האוזניים הבולטות משי ודרור שיחד עם אישתו היו נחמדים מאוד ומצחיקים מעט. את חנה גור מכוכב נולד 2 שהיתה ממש חמודה ולמרות שהיתה לחוצה בזמן כן עצרה להיות נחמדה. וידיד טוב של אורלי ויינרמן דיבר איתה הפלאפון והעביר לי את הפלאפון מספר פעמים כשהיא ריחלה במשך חצי שעה על מישהי, ולקח את הפלאפון בזמנים קצובים בשביל להשחיל "כן את צודקת" או "היא באמת ככה"

GardenOfEden

New member
המפגשים שלי עם סלב

במלון מרידיאן ים המלח (הייאט לשעבר) ... פגשתי מלא סלבס, אלה שיצא לי לדבר איתם: שלומי שבת והחברה שלו היו ממש נחמדים כשביקרו בספא במלון.היתה לי שיחה נחמדה איתם. מאיה בוסקילה עם החבר ההורס היו גם נחמדים. כשהם יצאו מהספא במלון הוא שאל אותי (שכחתי את שמו) אם אפשר לעבור בלובי עם מגבת. רציתי להגיד לו 'עם גוף כמו שלך בטח שכן!' אבל אמרתי סתם 'נראה לי שכן' בביישנות... ראיתי עוד מלא כמו גיל ססובר, אגם רודברג, מנחם הורוביץ, נדב אבוקסיס ואחרים אבל לא דיברתי איתם. אני בכלל חושבת שכשסלב מגיע לנופש במלון הוא בטח לא רוצה שיתעלקו עליו ולכן אני מעדיפה לתת להם את השקט שלהם ולא לנסות לפתח שיחה איתם. מישהו שממש לא אהבתי - יגאל שילון. הוא ביקר במכללה שלי והסתובב כמו עם האף למעלה עם הסיגר שלו, חושב את עצמו לאיזה מאפיונר...

חחח גם אני תורמת...

שלי חזן נכנסה יום אחד לסניף שבו אני עובדת (סניף של הום סנטר) וניגשה ישר לאחת המחלקות ופנתה ליועץ שהיה עסוק עם לקוח אחר וביקשה עזרה כי היא נורא ממהרת... היועץ שלא זיהה אותה אמר לה להמתין בסבלנות והיא התחרפנה ואמרה לו "אתה לא יודע מי אני? אני שלי חזן!" והוא ענה לה "ואני בני האינסטלטור... אז?"
היא ברחה משם נורא מהר פתאום... סנובית.

koya1

New member
לי יצא לשרת דפקא הרבה../images/Emo3.gif

כשעבדתי במקדונלדס.. באו לסניף: דנה ברגר-מדהימה.. היא חיכתה בנימוס עד שיגיע תורה ואז לא לחצה בכלל כשלקח קצת זמן לאוכל להגיע.. וכשאמרתי לה שזה יתעכב קצת היא אמרה בחיוך "אין בעיה"
ליאור דיין-לא התייחס כ"כ.. בא כמו בנאדם רגיל להזמין אוכל.. היה בטלפון תוך כדי.. הרים אחריו את המגש והכל
דפנהרכטר מאהבה מעבר לפינה- הייתה נורא חמודה.. ניהלה איתי שיחה קטנה >< רציתי להמליץ לה על שחקנית שתנסה להכניס אותה לסידרה אבל וויתרתי
אסי מהחבר'ה הטובים[לא זוכר כרגע ת'שם שלו.. הוא שיחק את חבר של טניה.. אח של גולן
] - כזה מנייאק לא ראיתי בחיים שלי.. לקח קצת זמן לאוכל שלו להגיע בגלל שהיה עיכוב במטבח.. הוא התחיל לצרוח כמו בהמה!! אפס.. מי הוא חושב שהוא?! כולה שחקן שעבר זמנו!
בפעם השנייה שהוא בא.. הוא בא עם חבר והזמין אוכל אבל הוא לא יכל לחכות לאוכל אז הוא רצה לבטל את ההזמנה כי הוא היה חייב לרוץ.. בסוף הוא נשאר ואכל כמו בהמה ולא הרים כלום... מיכל זו-ארץ - סנובית מתנשאת.. באה עם התפלצת הקטנה שלה.. הזמינה אוכל בטייק אוואיי והלכה לשבת וחיכתה שנביא לה את האוכל.. כנראה היא לא רצתה להתערבב עם ה'המון' שהיה
נראה לי שזהו..

איציק סודרי דובר ש"ס לשעבר-סבבה

הוא ואשתו לקוחות קבועים אצלנו,תמיד מחכים בתור כמו כולם(קבלת קהל...), אומנם מצפים לקבל שירות מועדף אבל מקבלים בהבנה מצבים בעייתיים.

Towelie

New member
חוויות מסניף קסטרו-מן (המון סלבס!)

אז בעבר לפני שהתגייסתי עבדתי בקסטרו מן ברמת-אביב (הסניף האהוב על הסבלס)... אז ככה... קודם כל -- כל שחקני הנבחרת היו כל יום שישי יושבים בקפה בכניסה לחנות שלנו....ולעיתים נכנסו לקנות הבולטים היו: אבי נימני - אחלה בחור לרב אפילו לא היה מודד את הבגדים אלא פשוט רק לוקח ...יש לו קטע עם חולצות מכופתרות חלקות (לא הבנתי עדיין למה) ... איציק זוהר - אחלה בחור למרות שיצא לי למכור לו רק מעיל אחד הוא אף פעם לא מודד , ישר קונה.. אחרי זה הוא יראה ויראה לחבר'ה ויחליט ניר קלינגר (ואשתו) -- חסר סבלנות בצורה בלתי נסבלת, אף פעם אין לו כוח למדוד/להחליף/ובכלל עושה התחושה שהוא לא אוהב את קסטרו (יכול להיות בגלל הצבא האדום של הלוגו..?) לעומת זאת אשתו ממש מתוקה .. כמה היא קונה אלוהים ישמור, אבל בהחלט יש לה טעם בבגדים... מלי לוי -- מלי מקסימה! היא תמיד אמרה לי שאני במידה של בעלה (שמעון גרשון) אז הייתי תמיד מודד בשבילה את כל החולצות שהיא תראה איך הן 'יושבות' על הגוף.... ממש מתוקה וחברמנית ויודעת לפנק את חבר שלה בחולצות ובגדים! מיקי גבע -- ממש חברמן.. אפילו הוא אמר לבוס שלי אז שהוא ממש נהנה מהשירות... דני רופ -- טוב דני לקוח קבוע שלנו כל פעמיים בשבוע אפילו 3 היה בא לקנות אצלנו.. מאוד נחמד אבל אוהב בעיקר חולצות טריקו וסריגים... גילת אנקורי -- ספק מסטולה ספק הזויה.. מה שבטוח היא משעשעת תמיד בליווי בעלה.. הצפונית האלוטימטיבית אם אפשר להגיד.. צביקה הדר -- אררר לא אשכח את זה שהילדים המעצבנים שלו לכלכו חצי מהחולצות עם הגלידה שהיתה להן... איש שחצן לא אהבתי אותו! זהו.. אם אני אזכר אני ארשום לכם :)

Towelie

New member
אהה נזכרתי בעוד--קבלו

ישראל אהרוני -- חח היה תמיד משהו בקול שלו שהיה מצחיק אותי, לא זוכר מה.. אבל הוא קנה הרבה בגדים קצרים והוא ממש שעיר וזה לא היה מתאים לו אבל מי אני שיקבע ולאהרוני מה ללבוש :) קובי פרץ -- בא פעם אחת עם אשתו לקנות בגדים ומאז נעלמו עיקבותיו.. שמוליק טיאר - בא אז עם ה'עוזרת ההפקה' שלו לקנות חולצה ומכנס לשידור הראשון של התוכנית שהיתה לו 'טיאר ברשת'... מיקי חימוביץ'- בא תמיד עם הילדים שלה..."בינינו" היא בהרבה יותר יפה בטלוויזה .. אבל היא בנאדם ממש נחמד חוץ מהקול שלה שתמיד נשמע כמו דיווח של חדשות... ועוד הרבה אנשי לילה שלא ניראה לי שאתם לא מכירים...

Towelie

New member
זה סניף רק של גברים.....

אבל הרבה נשים היו באות לקנות לבעלים/חברים שלהם בגדים... וכל מי שאמרתי עד עכשיו התכוונתי שהן היו קונות לבעלים או לחברים שלהן..

אני ראיתי מלא מפורסמים...

ראיתי את טלי שרון ועפר שכטר הם פשוט מדהימים את תמר קינן אורי אומנותי אסף אברבוך עמרי רוטברד מריאור שחר איילה אליגולא רון שחר קוקו מחיו אממ... מי עוד?! שמעון גרשון, אסי לוי יעל גולדמן הגיים בויז מלי לוי וזהו נראה לי.. אה גם את שמעון טפתה...

למעלה