שרשור סלבריטאים

AmitNHB

New member
תגידו, מה ניסגר איתכם ../images/Emo35.gif

מרפרוף קליל בהודעות כאן... דבר ראשון אני לא מכיר חצי מהשמות. דבר שני, כמעט כל הדעות השליליות כאן מתייחסות לסנוביזם, ואני תוהה מה בדיוק אתם מצפים ? שאותו "סלב" יסתחבק איתכם כאילו אתם החברים הכי טובים שלו ? הרי מבן אדם רגיל לא הייתם מצפים את זה, אז למה מ"סלב" ? לפני כמה שנים עבדתי במשך כמה חודשים בסניף של קפולסקי, שהיה אז בבעלותו של יצחק שום, ויצא לי לשרת כמה "סלבים", בעיקר מעולם הכדורגל. לא נתתי להם יחס שונה ממה שנתתי ללקוחות אחרים, והם לא התנהגו באופן יוצא דופן.

actress

New member
שזה מגיע לעמוד הראשי של תפוז אז

תצפה לראות ימבה תגובות גם מאנשים שאתה לא מכיר

תוומר

New member
אני..

דיברתי עם גילה אלמגור, ככה גדולה ככה צנועה, פשוט מדהימה. רן בכור, גיא אריאלי, מלאני פרס (אחלה) , רון שחר (אחלה), ליאת אחירון (חמודה לאללה) ועוד...) שאני לא רוצה ללכלך את שמם כי סה"כ כולנו בני-אדם ולכל אחד יש תקטעים שלו..

relitu1

New member
אני מוקדנית שרות

אני עובדת במוקד של מנויי עיתון כך שיש הרבה סלבריטאים: יגאל רביד-כעס על החיוב הגבוה אבל נרגע אחרי שהסברתי לו. טלי מורנו-היתה מתוקה וצחקנית יעל בר זוהר-צעקה על חברתי המוקדנית:"אני רוצה לבטל את השרות","זה אפילו לא נושא לדיון" ועוד שאר צעקות מיכל זוארץ-עניינית ביותר.כשניסיתי לגלוש קצת מעבר לענין ,לא שיתפה פעולה.

lizush

New member
שרית חדד....

שעבדתי בסופר גדול באבן גבירול היו המון סלבס. שרית הגיעה פעמיים ומשום מה היתה מחייכת אלי (העובדים האחרים היו בטוחים שהיא מתחילה איתי, אני בקושי זיהיתי אותה..). היא כ"כ קטנה ומותק.. זבולון מושאשוילי משמש מקסים ברמות, יש לו בדיוק אותו דיבור כמו בתוכנית שגורם לחייך איך ששומעים אותו... בדיוק הסופר נסגר ולא יכולתי לתת לו את השירות והוא היה כ"כ מבין (היינו עלולים לקבל קנס ממש עצבני אם הוא היה קונה משהו). גיא מרוז איש מקסים, הוא והילדים שלו ממש חמודים, הייתי מפתחת איתו שיחות קטנות על המדורים בעיתון. אורלי וינרמן... נו שווין... בלונדינית. היו עוד הרבה מוזיקאים ושחקנים בעיקר ולדעתי הם משתדלים להיות ממש נחמדים בגל שמזהים אותם יותר.. ד.א אחלה פורום..

התוספת שלי

יצא לי לשרת בבנק כמה סלבריטאים:אדיר מילר,צחי נוי,רובי פורת שובל,ניקול הלפרין.אבל מה שהכי הצחיק אותי הייתה השיחה הבאה (זה כבר בעבודה הנוכחית שלי בשירות טלפוני: לקוחה:שלום,רציתי לדעת מה אני צריכה לעשות כדי להירשם בשירות הVIP? אני:מה הסיבה שיש צורך להעביר אותך לVIP? לקוחה:אני אמא של ...... (וכאן נקבה בשמו של הבן) נכון שהבן מפורסם,אבל להעביר את כל המשפחה לVIP?קצת מוגזם.

מחממנוע

New member
טוב

אז אני דברתי עם יוני בן מנחם בדרך כלל קופץ אצלנו VIP אבל אצלו לא קפץ, שאלתי אותו "היה פעם אחד כזה כתב ברדיו".. אז הוא אמר נכון, זה אני . אבל אני מנהל הרדיו.. אמרתי לו שאני זוכר מהתקופה שהייתי ילד והייתי מקשיב לרדיו - אז הוא היה כתב מדיני אם אני לא טועה. ומסתבר שהיום נהיה מנהל. בסוף הוא הביא לךי את הבן שלו הקנצ'יק - שכמובן מבין במחשבים.. יותר... בסופו של דבר לא היה לו דיסק אז א"א היה להתקין. וגם לאיתן אורבך עניתי פעם, אבל לא היה לי מושג מי זה, רק קפץ לי VIP ומיד הורו לי להעביר לבכירים, זה היה כשהייתי חדש... נו שוין.

למעלה