יש לי המון מה לכתוב, מסתבר.....
לפני כן, אני חייבת להגיד לכם ומקווה שתבינו, שגם הסלבס הם בני אדם וגם להם יש מצבי רוח, ואולי הם כועסים כי משהו באמת לא בסדר כמו כל בנאדם אחר. אז ככה וזה לא טלפון אלא פנים מול פנים: עם נינט דיברתי כמה פעמים - אין לי מילים לתאר כמה היא מדהימה ומתוקה ואכפתית - עוד אף אחד לא הרשים אותי ככה. אנשים נחמדים ומגניבים לאללה הם: ג'נגו, פיטר רוט, דן תורן, מאור כהן (למרות שהוא כל כך שקט שנראה שהוא מופנם אבל יש לו לב של זהב והוא מת על ילדים ומשחק איתם שעות), MC מנצור חמוד, אייל גולן ממש מתוק, שרית חדד יצאה מגדרה כדי לתת לי מתנות לאחי, נתנה לי טיפ נדיב ביותר והיתה מאוד חברותית, ארי גורלי - זמר שאולי זכור לכם מפסטיבל ישראל האחרון ששר דואט עם לירז צ'רכי - בנאדם מקסים כל כך דיברנו איזה רבע שעה ברחוב למרות שהוא לא מכיר אותי - בנאדם חמים וטוב לב. נמשיך באופן חופשי: עדן הראל - חמודה, גובה עיניים, עניינית, מצחיקה באלדי אולייר- וירטואוז עולמי בגיטרה - רק מהצחוק שלו מתגלגלים איתו ביחד, והוא צוחק המון חנה לסלאו - מצחיקה בטירוף, לפני כמה שנים מילצרתי אותה והיא ביקשה מהבוס שלי לתת לי לשבת איתה, דיברנו איזה שעה וחצי והיא הסבירה לי על דיאטות והיא היתה נראית מעולה והיא ניסתה לתת לי כלים לתזונה נכונה, בזמן האחרון הייתי אצלה בבית במסיבה של השיר שלנו - היא מארחת מדליקה ואכפתית, כל הזמן דואגת שאתה תהנה במקסימום כל כוכבי השיר שלנו נחמדים חוץ ממיה דגן שעושה טובה, אבח אני אוהבת אנשים שאם לא בא להם אז הם לא צבועים קרני פוסטל הצ'לנית - תמיד קשוחה, אבל כשהיא מחייכת זה כיף הדוגמנית מעין קרת - מאוד אדיבה ויש לה אחלה ראש, היא נראיתה לי כמו אמא מדהימה לפי איך שהיא מדברת אל הילד שלה - קינאתי בו על כזאת אמא.. השחקנית אוולין קפלון - מתוקה ועם ראש טוב השחקנית אביטל דיקר - חמודה ומאוד עדינה אלי אוחנה - התנהג אלי כאילו אני המשרתת שלו כשמילצרתי אותו - העמדתי אותו במקום והוא התנצל והשאיר טיפ מאוד יפה יוני בלוך - חמוד ותמיד נראה מותש..חח הנכד המולטי מיליונר של משפחת רוזנברג - שהוא חתיך ודובר אנגלית היה מגיע כל שבוע אותה שעה לאכול במסעדה שמלצרתי בה, תמיד ביקש אותי, ותמיד השאיר לי טיפים של 180-200 שקל על כלום עבודה והיה מנומס כמו ג'נטלמן אמיתי - היה לי לא נעים מהכסף ואמרתי לו שזה המון ושממילא זה כיף לשרת אותו והוא אמר שזה מגיע לי - כשניסיתי לתת למלצר אחר לקחת את השולחן כי כולם ידעו על הנדיבות המופרזת ורציתי שגם הם ישחקו אותה - הוא עדיין היה מתנצל יפה - מבקש אותי וגם ממתין בסבלנות שאני אתפנה - ולא אני לא כוסית עולם - אפילו קצת ההיפך - הוא פשוט אהב שאני שם ולא מלצר אחר.. השחקן נתן דטנר היה מאוד נחמד - ישב עם עוד שחקני תיאטרון וגם היה מאוד בגובה העיניים וגם השאיר טיפ שעשה לי המון נחת אהובה עוזרי המלכה - ישבה אצלי כשמילצרתי, היה כיף ואמרה שהיא תשמח אם אהיה חברה שלה.. חחח שירי מימון - מתנצלת מראש - עשתה עלי רושם ממש לא טוב - צבועה - אני למרות זאת חושבת שהיא חתיכת מוכשרת השחקן מ"קצרים" יובל סגל - היה קצת מוזר איתו - בהתחלה היה לחוץ וכעוס בזמן ההזמנה ולקראת סוף הארוחה הוא היה מאוד חביב ואף התנצל על שהתנהג כמו נאד נפוח כל חברי הכנסת שישבו אצלי היו גועליים, הזמינו בהגזמה, ולא השאירו טיפ - זה כנראה קונצנזוס אצלהם.. ועכשיו למלך: ליאור מילר שאותו עצרתי טרמפ בפנימיה - לאחר שהוריד את חברה שלו בבי"ס, לקח אותי טרמפ לת"א - קנה בדרך שוקו ולחמניה ולמרות שאמרתי מביישנות שאני לא רעבה, הוא בכל זאת קנה לי, וזה היה ממש בתחילת פירסומו עם הפרסומת של קסטרו ויעל אבקסיס- וכל הדרך אני מנסה להיזכר מאיפה הוא מוכר לי, הוא היה ממש נחמד ולקח אותי עד לתחנת אוטובוס בת"א שהייתי צריכה - וכשראיתי את הפרסומת של קסטרו הבנתי שזה ליאור מילר, אין ספק בנאדם נדיב וחביב. יש עוד המון, אבל זה כבר מספיק, לא?