שרשור סלבריטאים

יגאל תומרקין-בעשיריה של המטורפים

כרגע אני אני עובד בשירות פרונטלי,אבל בשירות בכלל עבדתי שמונה שנים בחברות שונות. פעם עבדתי בתמיכה טכנית בטלפון והתקשר יגאל תומרקין וביקש תמיכה. הקדשתי לו את כל תשומת הלב,דיברתי אליו בנימוס ובכבוד,נשארתי איתו על הקו גם בהתקנה של תוכנות חיצוניות שלא הייתי אמור לתמוך בהן,העיקר שיהיה שירות טוב. תומרקין תמיד מצא על מה לצעוק,ממה להיות לא מרוצה,וגם לאחר שהצלחתי במשימה ועזרתי לו להתגבר על בעיות התוכנה והחומרה גם יחד,המטורף הזה מסיים את השיחה שארכה שעה וחצי במילים:"אתה נותן שירות גרוע". אז נכון שהוא לא ממש סלבריטי,אבל יש תקופות שכן...

אור993

New member
יצאה פעם..........

למישהו לתת שרות לדנה אינטרנשיונל???? אם כן אז םפרו...........

havlaz

New member
יצא לי לראיין, דווקא חמודה.

חריפה, יודעת לדבר כמו שצריך. לא טיפשה כמו הרבה מהסלב.

אור993

New member
זהו...... לא יצא לעוד מישהו.......

לתת לה שרות?????

טל פרידמן בא לא פעם ולא פעמיים

והוא פשוט בן אדם מקסים לא מתנשא בכלל זורק בדיחה פה ושם אפילו היתה לו הסבלנות להצטלם עם כל אחד מעובדי החנות
גבי גזית לעומת זאת מתנשא בצורה מדהימה כשעבדתי בשירות טלפוני מה שהיה לו להגיד זה שהו "גבי גזית" איך אומרים האשכנזים? אגרויסה מציאה

koler

New member
הראל מויאל

אני גר במעלה אדומים אז הראל מויאל גר איתי יום אחד הוא התאמן במתנס שליד הבצפר שלי ואז הלכנו למתנס מלא אנשים שם דחפו אותנו והוא לקח אותנו אחללה גבר! אממ זהו

איזה טופיק צהובבבבב ../images/Emo8.gif

חחח אני אמנם לא עובד בשרות לקוחות כבר יותר משנה אבל עבדתי פעם ויצא לי לדבר עם גור שלף שהיה ממש נחמד וגם עם שדרן רדיו ותיק של "קול ישראל" בשם גדעון הוד בשעה מוקדמת מאד במשמרת של שבת בבוקר ... איש חביב ביותר

veru

New member
עבדתי ב"מכרה זהב" של מפורסמים...

במספר ארועים שנערכו במלון בו עבדתי פגשתי את:
סופי צדקה שהיתה מדהימה! כל כך נחמדה וכנה, אחרי טיפול בספא היא נישקה וחיבקה את המטפלת שלה
רנה רסלאן שהיתה גם כן נחמדה מאוד ולא החזיקה מעצמה לרגע, שיגעו אותה עם תמונות וחתימות והיא לא סירבה לאף אחד
עינת ארליך היתה סנובית וקרה מאוד, לא נתנה לאף אחד להתקרב אליה.
אינגריד פלדמן הייתה מקסימה וחייכנית!
לפנינה טורנה היה כנראה יום ממש רע כשהיא הגיעה למלון, היא נשארה במלון רק שעתיים בערך בהם היא עברה מספר חדרים מפוארים וטענה שהם לא מספיק מפוארים עבורה ולבסוף החליטה שהיא עוזבת!
נתן דטנר היה עם אשתו והם זוג מדהים! התיחסו פשוט מדהים לכל העובדים.
אסתי ממו מקסימה, כשכולם בחרו להגיע לארוע עם בני זוג או חברים היא אמרה שהיא הגיעה עם אמא שלה, לפנק אותה.
אורלי וינרמן היתה פשוט נוראית, מה שלא נעשה לא היה לטעמה, ובכל מקום אליו הגיעה היא העבירה ביקורת מה לא בסדר ולמה זה ככה.... ותראו איזה פרדוקס דווקא הנשיא משה קצב היה הכי נחמד מכולם, ידעתי שהוא עממי, אבל נוכחתי לדעת עד כמה רק כשפגשתי אותו, איש יוצא דופן, פשוט מלח הארץ, בכל מחלקה שביקר חיבק את כולם החליף כמה מילים הודה על הארוח והשרות, הינו המומים.
אני מאמינה שלכל אחד מהמפורסמים יש ימים רעים ובכלל, יכול להיות שגם אנחנו הינו לעיתים מגיבים כמוהם אם היו מציקים לנו כל היום, וכבר ממש לא היו לנו עצבים לאף אחד, אז אומנם אי אפשר לשפוט ע"פ מקרה חד פעמי (שלעיתים יכול ליצור סטיגמה על אותו מפורסם) אבל אין ספק שלחלקם ההצלחה בהחלט עולה לראש!

havlaz

New member
עם בערך כל מי שהוזכר בו.

הראל סקעת, רוני סופרסטר, עופר שכטר (וכל אקזיט בעצם). מי שדווקא אני יכול לומר עליהם דברים ממש טובים הם אנשים שדווקא יצא לי לפגוש שלא במסגרת תפקיד. דודו דותן ז"ל, בוא נפגשתי במקרה כשהייתי ילד קטן בקניון, בערך בגיל 11, ראה אותי "גולש" בקניון, העיר לי אם אני חושב שאני ב"מגרש קרח" ואז המשיך לשוחח איתי כמה דקות - סתם כך. אדם באמת מדהים. גם זאב רווח, אליו הוצמדתי ליום שלם של צילומי סרט היה משעשע, הסביר על הסרט והתייעץ אפילו בסצינות. קשה לי להעריך את רוב הסלבריטאים של היום, עם רבים מהם דיברתי ועבדתי למולם. סלבריטאי החצי שנה של היום זה הסלב של פעם. הראל סקעת תמים אך אחלה עם המעריצים, עדי כהן סנובית כזאת רוני סופרסטר בעלת מצבי רוח משתנים (יכולה להיות חייכנית ופתאום להכנס לקטעים ילדותים ולא לרצות לעשות כלום, גם לא בדיוק להצטלם) עופר שכטר למרות כל הבלאגן סביבו לא תופס מעצמו יותר מדי ומאוד משעשע, לעומת שאר כוכבי אקזיט (דגש על שירי מימון ומלוי לוי, שחושבות שהם אלוהים). יונתן קוניאק יכול להרוג אותי עם התגובות שלו לעיתונאים מאיה בוסקילה (שאותה לא זיהתי במציאות והיתה לי פאדיחה שצעקתי איפה מאיה והיא בכלל עברה לידי) אבל היא לא בדיוק בן אדם שהייתי יושב איתו לקפה. עברי לידר דורש שיפור למעריצים וקצת מפונק. ניקי גולדשטיין מצטרף לאנשים היותר משעשעים ונחמדים שפגשתי, בן אדם עם לב ענק. דן תורג'מן בן אדם רציני אך יורד לעם מדי לעומת שרון דוארני המתנשאת מהעם (פגשתי את שניהם ביחד).

i love עדי

New member
עדי כהן סנובית כזאת ?

כל כך אבל כל כך לא . לא שופטים לפי נתינת שירות , פעם אחת בחיים =\

netab

New member
יש לי המון מה לכתוב, מסתבר.....

לפני כן, אני חייבת להגיד לכם ומקווה שתבינו, שגם הסלבס הם בני אדם וגם להם יש מצבי רוח, ואולי הם כועסים כי משהו באמת לא בסדר כמו כל בנאדם אחר. אז ככה וזה לא טלפון אלא פנים מול פנים: עם נינט דיברתי כמה פעמים - אין לי מילים לתאר כמה היא מדהימה ומתוקה ואכפתית - עוד אף אחד לא הרשים אותי ככה. אנשים נחמדים ומגניבים לאללה הם: ג'נגו, פיטר רוט, דן תורן, מאור כהן (למרות שהוא כל כך שקט שנראה שהוא מופנם אבל יש לו לב של זהב והוא מת על ילדים ומשחק איתם שעות), MC מנצור חמוד, אייל גולן ממש מתוק, שרית חדד יצאה מגדרה כדי לתת לי מתנות לאחי, נתנה לי טיפ נדיב ביותר והיתה מאוד חברותית, ארי גורלי - זמר שאולי זכור לכם מפסטיבל ישראל האחרון ששר דואט עם לירז צ'רכי - בנאדם מקסים כל כך דיברנו איזה רבע שעה ברחוב למרות שהוא לא מכיר אותי - בנאדם חמים וטוב לב. נמשיך באופן חופשי: עדן הראל - חמודה, גובה עיניים, עניינית, מצחיקה באלדי אולייר- וירטואוז עולמי בגיטרה - רק מהצחוק שלו מתגלגלים איתו ביחד, והוא צוחק המון חנה לסלאו - מצחיקה בטירוף, לפני כמה שנים מילצרתי אותה והיא ביקשה מהבוס שלי לתת לי לשבת איתה, דיברנו איזה שעה וחצי והיא הסבירה לי על דיאטות והיא היתה נראית מעולה והיא ניסתה לתת לי כלים לתזונה נכונה, בזמן האחרון הייתי אצלה בבית במסיבה של השיר שלנו - היא מארחת מדליקה ואכפתית, כל הזמן דואגת שאתה תהנה במקסימום כל כוכבי השיר שלנו נחמדים חוץ ממיה דגן שעושה טובה, אבח אני אוהבת אנשים שאם לא בא להם אז הם לא צבועים קרני פוסטל הצ'לנית - תמיד קשוחה, אבל כשהיא מחייכת זה כיף הדוגמנית מעין קרת - מאוד אדיבה ויש לה אחלה ראש, היא נראיתה לי כמו אמא מדהימה לפי איך שהיא מדברת אל הילד שלה - קינאתי בו על כזאת אמא.. השחקנית אוולין קפלון - מתוקה ועם ראש טוב השחקנית אביטל דיקר - חמודה ומאוד עדינה אלי אוחנה - התנהג אלי כאילו אני המשרתת שלו כשמילצרתי אותו - העמדתי אותו במקום והוא התנצל והשאיר טיפ מאוד יפה יוני בלוך - חמוד ותמיד נראה מותש..חח הנכד המולטי מיליונר של משפחת רוזנברג - שהוא חתיך ודובר אנגלית היה מגיע כל שבוע אותה שעה לאכול במסעדה שמלצרתי בה, תמיד ביקש אותי, ותמיד השאיר לי טיפים של 180-200 שקל על כלום עבודה והיה מנומס כמו ג'נטלמן אמיתי - היה לי לא נעים מהכסף ואמרתי לו שזה המון ושממילא זה כיף לשרת אותו והוא אמר שזה מגיע לי - כשניסיתי לתת למלצר אחר לקחת את השולחן כי כולם ידעו על הנדיבות המופרזת ורציתי שגם הם ישחקו אותה - הוא עדיין היה מתנצל יפה - מבקש אותי וגם ממתין בסבלנות שאני אתפנה - ולא אני לא כוסית עולם - אפילו קצת ההיפך - הוא פשוט אהב שאני שם ולא מלצר אחר.. השחקן נתן דטנר היה מאוד נחמד - ישב עם עוד שחקני תיאטרון וגם היה מאוד בגובה העיניים וגם השאיר טיפ שעשה לי המון נחת אהובה עוזרי המלכה - ישבה אצלי כשמילצרתי, היה כיף ואמרה שהיא תשמח אם אהיה חברה שלה.. חחח שירי מימון - מתנצלת מראש - עשתה עלי רושם ממש לא טוב - צבועה - אני למרות זאת חושבת שהיא חתיכת מוכשרת השחקן מ"קצרים" יובל סגל - היה קצת מוזר איתו - בהתחלה היה לחוץ וכעוס בזמן ההזמנה ולקראת סוף הארוחה הוא היה מאוד חביב ואף התנצל על שהתנהג כמו נאד נפוח כל חברי הכנסת שישבו אצלי היו גועליים, הזמינו בהגזמה, ולא השאירו טיפ - זה כנראה קונצנזוס אצלהם.. ועכשיו למלך: ליאור מילר שאותו עצרתי טרמפ בפנימיה - לאחר שהוריד את חברה שלו בבי"ס, לקח אותי טרמפ לת"א - קנה בדרך שוקו ולחמניה ולמרות שאמרתי מביישנות שאני לא רעבה, הוא בכל זאת קנה לי, וזה היה ממש בתחילת פירסומו עם הפרסומת של קסטרו ויעל אבקסיס- וכל הדרך אני מנסה להיזכר מאיפה הוא מוכר לי, הוא היה ממש נחמד ולקח אותי עד לתחנת אוטובוס בת"א שהייתי צריכה - וכשראיתי את הפרסומת של קסטרו הבנתי שזה ליאור מילר, אין ספק בנאדם נדיב וחביב. יש עוד המון, אבל זה כבר מספיק, לא?

Joey*

New member
אורנה בנאי...

שעבדתי בחברה סלולרית כלשהי, דיברתי עם אורנה בנאי בצהרי יום שבת. היתה לה בעיה עם המשיבון, והייתי צריך להסיר לה אותו להתקין מחדש. קודם כל, היא פשוט מקסימה! מאוד עממית ונחמדה, לא מתנשאת בכלל. הייתי צריך לדבר איתה בטלפון רגיל, אז שאלתי אותה לאן אני יכול להתקשר.היא נתנה לי מספר שמתחיל ב-08, ובאופן אינסטינקטיבי נפלט לי - "מבקרת את ההורים?" (כי היא הרי מבאר שבע...) היא צחקה ואמרה שכן, והיתה ממש סבבה, ואפילו שלחה מכתב תודה אחרי כמה ימים! באמת יצאה גדולה. ומישהו כתב פה לגבי יגאל עדיקא - דעו לכם שיש סיבה למה הוא מופיע בתור ה-חי שקלים הזה בפרסומות - הוא קמצן בצורה שלא ניתן לתאר, ותמיד ניסה להוציא דברים בחינם, ושאר מיני הטבות! זהו, זה מה שהיה לי לומר...חג שמח לכולם! ג'ו.

בלבלה

New member
ביבי נתניהו ואישתו

אישתו חזירה, אכלה איזה 2 קינוחים וכל אחד מהם אכל צלחת מכל מנה- כלומר גם דג וגם בשר , ובמנה השניה גם את שתי המנות (באולם אירועים) ולא השאירו שקל אחד טיפ וגם המאבטחים שלהם מעצבנים ביותר.

actress

New member
כשעבדתי באר קפה אז נמצאים שם המון

המון המון מהבראנז'ה. אבל כולם בני אדם. ובגלל שאני נמצאת בתחום, אני יודעת עד כמה

יען1

New member
צביקה הדר ,סמדר שיר מירי נבו ו..

כרמלה מנשה. צביקה הדר..בתקופה שהיה נשוי:) הוא אוהב לאכול הבחור (חידשתי משהו)..מבקש תוספת לחמניות והרבה.. ומחזיק מעצמו ..למרות שהיה בסדר סה"כ(פשוט לא אוהבת את הפוזה).(מסעדה) כרמלה מנשה מאוד נחמדה בטלפון.(שירות לקוחות טלפוני) סמדר שיר ממש מגעילה למלצרים,מבקשת אלף פעם אחרי שניות את המשקה שלה וגם שואלת כמה זמן ועושה פרצופים(אחרי שניות!) ..פשוט אישה אנטיפטית ולא נעימה.(קייטרינג) מירי נבו מקסימה ולבבית(מסעדה) דן מרידור-חמוד מאוד ,באמת איש מקסים. שרית חדד-הבחורה לא מדברת עם המלצרים ,החברות שלה מבקשות בשבילה..עלאק מתביישת\סנובית..לא היה ברור העניין..שיהיה,לא אהבתי.(מסעדה) למי שתוהה עבדתי במקום דיי ידוע בת"א כך שיצא לי לראות ולשרת לא מעט סלבס:)

atomic kitten

New member
בן ארצי

הבחור מקסים. מנומס וביישן. פעם שנכנס עם סיגריה בלי לשים לב הערנו לו על זה והוא ממש התנצל וישר יצא לכבות.

רנרונה

New member
חדשה כאן.. אבל השרשור מגניב אז...

כפי שכולכם יודעים שי גבסו הוא חייל... ביקר אצלינו במרפאת השיניים האזורית... וביקש עזרה ראשונה בטענה שהוא צריך להיכנס ראשון לפני כל החיילים כי הוא "שי גבסו" כמובן שהתעצבנו אני וכל הסייעות האחרות... וכמובן שנתנו לו לחכות שעתיים שם.. הוא התקבל לפי התור... חצוף! מה קרה? יש העדפות לסבריטאים ולדרגות לא?

למעלה