שרשור סלבריטאים

לי יצא לשרת את גולן אזולאי

בכלל ברח לי השם שלו בזמנו. הוא היה מאוד מנומס, נחמד, אפילו יותר מלקוחות רגילים. נחמד.

Master PIN

New member
!

הייתי עם ראש השב"כ באחד המשרדים שלו בתל אביב... הייתי צריך להחליף איתו נורה, גבר לעניין.

למישהי מהעבודה שלי

יצא לדבר פעמיים עם ליאור אשכנזי. ועם אוסנת חכים. לי בעבודה השנייה יצא לדבר עם: מיכאלה ברקו ורן בכור שבא לסנוקר בארנה ולא ידעתי מי זה חחחחח
לתומי חשבתי שהוא עובד קניון ובגלל זה היה נראה לי מוכר
הייתה אצלי גם רותם אבואב וזאתי הבלונדינית לצד איה מגיא פינס

hadarbis

New member
מצטרפת אליכם..

שירתתי את זאתי מפרפר נחמד (איך קוראים לה??? נו, הבלונדינית!) ואת ארז טל.. ואת פריצי (שגם את השם שלו שכחתי לחלוטין..) וכולם היו מאוד נחמדים והשאירו טיפ שמן. כמובן- הכל במסעדה בה אני עובדת. היו עוד המון סלבס אבל לא אני שירתתי אותם.. לדוגמא- דודו טופז, לינור אברג'יל, דורון שפר, מנכ"ל ערוץ 10, ראש המוסד, ועוד רבים וטובים.. אפילו גולדה מאיר הייתה אצלנו

NAORNAOR21

New member
אני...

"שירתתי" את ... קריק דיויד שהיה ממש נחמד...השאיר טיפ שמן.. דיויד שרבט שהיה בארץ עם בר רפאלי...היא התנהגה ממש מגעיל והוא יצא אחלה גבר... הסלב הכי מצחיק ש"שירתתי" היה אורלי ויינרמן ממש מצחיקה ואין שינויים בין טלויזיה לבין המציאות אצלה...לצערי היא בלונדינית אמיתית...חחח ממממ...לינור אברגיל מתנשאת ומגעילה... בקי גריפין חמודה וצנועה ...היתה ממש נחמדה אליי... יעל בר זוהר ממש להיפך... עודד מנשה גבר אמיתי ...ממש לא תופס מעצמו... אחד המגעילים זה פיני גרשון ... טל בורשטיין נחמד ולא מציק... שביט אלימלך אחד החמודים:) ואייי לא זוכר עוד...:) חג שמח:)))

omri120

New member
כי כנראה מדובר במסעדה שווה

אני רוצה לבוא אולי....מה אסור??? את יכולה לשלוח לי אפילו במסר רק את שם המסעדה או המקום. תודה רבה לך. ברור שיישאר אנונימי

יצא לי לפגוש כמה..

במיוחד באירועי השקה כשהתעסקתי ביחצנות.. ובמסעדה שאני מנהל - הרבה מהם אנשים תרבות ורובם היו נחמדים וסבלנים כאחד האדם. לא אציין שמותיהם של אלה שהתנהגו לעיתים אף בצורה בלתי מכובדת,רק אבקש, בהנחה שהם קוראים שורות אלו, שידעו להעריך את אותו מלצר או איש שירות כשהם שהם היו רוצים שיעריכו ויכבדו אותם. יש לא מעט אנשים טובים בארץ.. סלבס או לא.. שרתו אותם באותה אהבה שאתם משרתים כל אדם אחר. אני יודע לאמר שרובם מבקשים שיתיחסו אליהם כחלק מהמכלול האנושי ולא באיזה תעדוף כזה או אחר. הסוד הוא שירות אמין ואפקטיבי- שירות שכזה יוציא את החיובי שבנפשו של הלקוח ואיש השירות\מכירה.. וגם אם נתקלתם באחד כזה, שמתעקש להתנצח או לפרוק זעמו עליכם - תחזירו לו בחיוך ואמפתייה. זה עובד הכי טוב. בהצלחה לכולנו! :)

BONZI AND DOGLY

New member
יצא לי לשרת את מוני ובראבא את רמי ו

שמעו מוני ובראבא כלי עולם מוני מושונוב בן אדם ממש חמוד והכי כיף שהוא אשכרה הריץ איתי דחקות בדרך לאיזה כנס שהיה במלון. רמי וריטה קמצנים אבל נחמדים. יש גם את זאתי נו מוזס אולי רותי אני לא ממש סגור על זה היא לא ממש משהו.

kk 2be

New member
וווואיייי...

לא ידעתי שיש פורום כזה... בכל מקרה אני בעיקר עובדת במכירות אבל יצא לי לעבוד חצי שנה במקום שנותן שירות טלפוני ללקוחות. מלא סלבס עברו שם ועוברים מדי יום... יאיר לפיד-זיהיתי את הקול שלו לפני שהבנתי שזה הוא. הוא חמוד אבל רשמי. נתן זהבי-קצר ולעניין. בטי רוקוואי-שמישהו ישים לה מסנן קול-חושבת את עצמה, סנובית לא נורמאלית. אמילי עמרוסי-לפני שנכנסה לתפקיד דוברת מועצת יש"ע הייתה כל כך שקטה ואדיבה ועם הזמן הפכה לביצ'ית, כל התרבות והנימוס עפו מהחלון. רינה מצליח-ח מ ו ד ה. עודד בן עמי-ממש מתוק. כל כך מנומס כל כך אדיב ואפילו החמיא לי על השם שלי. פשוט מקסים. אמממ, מי עוד... מתן חודורוב-פשוט מאמי. כזה מתוק. ואיך קוראים לחבר שלו מגלגל"צ...בן משהו גם מתוק. שלי יחימוביץ-כמו שנדמה לכם. היא קשוחה אבל לא מגעילה. גדי סוקניק-קצר ולעניין. זה מה שאני זוכרת עד עכשיו...

דיקלוש99

New member
אודטה

באה לבנק והיא סנובית בטירוף, ממש לא כזאת חייכנית כמו שנראה..בקושי מדברת..

ANGIE STARDUST

New member
מה????לא הבנתי מה את רוצה שהיא

תגיד לך...שתלך כל היום ותאמר לאנשים שלום ברחוב?כאילו..שכחת שהיא סתם..בנאדם...שהולך ושותק לעיתים????????? טיפשה, בחיי!

tristania1

New member
x

נציגת שרות לשעבר- ארקדי דוכין מתוק ,יעל בר זוהר ביצ'ית בטירוף וכך גם דניאל סלומון שבקושי יודעים מיהוא

omri120

New member
למה את אומרת ככה על יעל??

אולי במקום סתם להכפיש את יעלי...תספרי מה קרה וכולנו נשפוט??? למה סתם ללכלכך??

למעלה