שרשור סלבריטאים

רנירן

New member
מממ...

פעם כשעבדתי ביערות הכרמל שם אז היו מלאן סלבס... אז ככה: אחינועם ניני - מותק של בנאדם.. ממש זהב.. ובעלה גם נהדר גיל שוחט - אחד המצחיקים דני רופ - קמצן קצת אבל פוזיטיבי מיכאל חשין - בנאדם מקסים שרון איילון - מדהימה.. ממש.. קרין מגריזו וגיא פינס - סנובים לימור גולדשטיין - חמודה לאללה (גם הבת שלה :) יעל אבקסיס - שושואית נוראית... :) היו עוד מלאן אבל אנ'לא זוכר כל כך.. רובם דווקא לא פלצני על.. צ'או

BON22

New member
בלי קשר לעבודה..

עד לפני מס' חודשים אחות של יהודה לוי הייתה שכנה שלי ודווקא יצא לי לדבר איתו .. הוא חמוד לעומת זאת חברה שלו (אפרת בוימולד) סנובית בטירוף וכשאחי הקטן רצה חתימה היא די התעצבנה ודחפה את יהודה לתוך הבית.. שרית חדד, אלי לוזון (גרו ברחוב שלי) רן דנקנר שכן שלי (ממש מוקפת בסלבס) והם ממש חביבים :)

amazone

New member
אחותי נתנה שרות לניני

מפוצצת בכסף וסנובית אחושילינג

LuLiLoPiLaTo1

New member
ממה שאני יודעת ללימור גולדשטיין יש

בן אבל לא נורא..חח
ושירשור מגניב!!!
כיף לכם..לפחות לחלקכם

KFIRB

New member
אביו של יורם חטב

ששאל למה הפסיקו לשדר את הסדרה בו בנו מופיע, והוא היה כל כך נחמד , אדיב ומנומס, החמאתי לו על המשחק של בנו הן בתיאטרון והן בטלויזיה ובקולנוע... (שם המשפחה היה חטב והוא שאל על הסדרה לגעת בשמיים בגלל שבנו מופיע שם) הפניתי אותו למשרדי ערוץ 2, אך כשהגעתי הבייתה הבנתי למה הסדרה לא שודרה באותו שבוע פשוט זה נפל בפורים.... אבל הוא היה קצת בהלם שאני מכיר את הבן שלו...היה מאוד נחמד שיחה שתזכר ושתמר כי אותי היא רגשה מאוד ולו בגלל שהוא לא אמר בתחילת השיחה שהבן שלו מופיע בסדרה ,אלא שאל עליה ואחרי הלעאת הפרטים התברר במי מדובר והוא אכן אישר לי שהוא אביו, דיברנו קצת על הצגות של הבן והוא כאב גאה סיפר שהיה בכולן... מאוד ריגש אותי הרגשת האבהות.. אך הייתי קצת בהלם תרבותי משהו שאף אחד במוקד לא ידע מיהו יורם חטב שהופיע בהמון הצגות (מילא לא הרבה הולכים לתיאטרון) ובהמון סרטים וסדרות טלויזיות לכן זה היה קצת תמוה בעיניי..

כן, הוא כזה ציני בצורה מצחיקה כזאת.

כל הקטע של ה- "עצבני" זה הרי שואו, הבן אדם עצמו די משעשע.

omri120

New member
אני דיברתי עם בר זוהר

כפרה עליה. איזה מתוקי היעלי הזווווווווווווווווו אדיבה וחמודה להפליא. חחחחחח

a e q u i t a s

New member
אגב בכל מקרה אני חדש פה

אגב בכל מקרה, אני כנראה ואצטרף לפורום שלכם
, אני כנראה ואתחיל לעבוד בשירות לקוחות או תמיכה טכנית בחודש הקרוב - אני מניח שזה מטרת הפורום - התקבלו אותי לשורותיכם

השרשור הראשון בדף הפורום

השרשור הנעוץ בו כולם מספרים על עצמם, מתחיל עם הודעה מרוצה שלי...

אני הייתי יום שלם עם אסי כהן

מאסי וגורי הוא צילם סרט בשכונה שלי ואני הייתי נציבה והוא ממש מתוק! אין הוא חמוד ומצחיק

למעלה