שרשור סלבריטאים

KFIRB

New member
גבי עמרני

אפילו לא אמר את שמו כדי שאתן לו שירות טטוב יותר, פשוט חייג לשירות המתין (זה יום עמוס במיוחד)10-15 דק' אמר שהיה טכנאי מאוד נחמד שסידר לו את הוידאו לערוצים וכעת זה יצא מאיפוס , רק שהעליתי מס' טלפון והתברר לי שזה הוא , שאלתי לשמו אמר "גבי", הוא הועבר לאלומה המטפלת בו... הלוואי שסתם לקוחות יהיו כמוהו...עממי שקט ונחמד... לעומת זאת פעם נכנס לבנק שלנו (לסניף הבנק ) והתרגז על הפקידות (והאמת במידה רבה של צדק), שסופרת כספים בעמדה מבלי לקבל קהל בזמן קבלת קהל עמוס בבנק.. היא לא התחילה לקבל קהל אבל המנהלת שלה בקשה שתתחיל....(מעניין למה..)

omri120

New member
אז לא הבנתי...

הוטא טוב או לא טוב גבי עמרני?? מה הקטע עם הבנק?? מדובר בו?

KFIRB

New member
תיארתי שתי סיטואציות

שהוציאו אות יותר מטוב.. בתקלה הטכנית, הוא לא קילל , הוא לא התנשא, לא צעק מדבר גבי עמרני!!! אלא כאחד העם, המתין עד שאענה לו, ואתפנה לו (הייתי עסוק בקידוד), והסביר קצת על הת'קלה שלו ואח"כ נתן לי טלפון שלו ורק אז הציג את עצמו כ"גבי"... לגבי הסיטואציה בבנק... היו שלוש עמדות רק שתיים פעלו והשלישת הייתה מאויישת באחת שספרה כספים בזמן שיש קבלת קהל ויש המון ממתינים הוא פשוט אמר בקול את מה שכולם חשבו בליבם!!! "למה את סופרת כשיש תור ארוך בזמן קבלת קהל"... זה למה...

Mip Mip

New member
מה זה כל התימנים האלה? ../images/Emo6.gif

סתם סתם... אצלי היה פרופ' שלמה בן עמי יש לנו גם תמונות במשרד של אחד הנהגים עם ריצ'ארד גיר ששכר אצלינו רכב כשהוא היה בארץ (זה היה מזמן ועוד לא עבדתי פה
)

רק בטלפון?

אני מרשה לעצמי להגיב אפילו שמדובר בשירות פרונטלי... אם כבר דיברנו על תימנים, אז אייל גולן התארח במסעדה שעבדתי בה (כבר סיפרתי על זה לא פעם). הוא היה מאוד נחמד והשאיר טיפ נדיב במיוחד. בטלפון דיברתי במקרה למען האמת עם אולסי פרי, שרצה לדבר עם הבוס שלי על משהו (מכרים אישיים). האמת שלא ידעתי מי הבחור עם המבטא האמריקאי שחיפש את הבוס, וזה התברר לי רק לאחר מכן. הוא היה מאוד מנומס.

amazone

New member
הראל סקעת

המוקדנית שקבלה אותו התפדחה ולא ביצעה נוהל שיחה כמו שצריך הוא הבטיח לשמוע אותה שרה בסוף וזה מה שקרה - היא אני ועוד מוקדנית שרנולו בטלפון

כשעבדתי בהשכרת רכב בת"א

אז היה את אילן שושן (במאי) שהזמין רכב והייתה לנו שם בעייה קטנה, אבל הבחור מצחיק לאללה, היה נחמד מאוד. אבל הלקוח ב-"ה" הידיעה זה היה הסוכן של אגם רודברג, רוברטו משהו, לא זוכר...בקיצור..הבן אדם בא ביום מה זה עמוס, חיכה בסבלנות... אני אחרי כל הבלגן, 17:50, עוד 10 דקות נסגר המשרד, אני מרים אליו את העיניים, הוא עומד בדלפק, מאחוריו היו איזה 6-7 כוסיות, לא נשמתי שבוע אחריי זה, מתברר שהוא הזמין ואן...
לעומת זאת, לא היו חסר סלבריטאים שחשבו שהם קנו את החברה: חנה לסלאו, הפרה השמנה הזאת פתחה עליי פעם פה, בגלל "אבל אני הזמנתי מזדה ולא פוקוס"...(מה זה משנה יא בהמה, הזמנת רכב F, לא התחייבתי על הדגם..."

יעקב אגם

ואיזה שופט, חשין משהו... אנשים מאוד נחמדים. יצא לי לדבר איתם רק שנייה וחצי כי יש צוות מיוחד של נציגים במוקד שמטפל בלקוחות מיוחדים...

זוכרים את...

שחקני בלי סודות?? לי יצא לדבר עם נתן נתנזון... שאלתי אותו אם זה ההוא מהתוכנית טלויזיה.. הוא ענה שכן, הוא היה ממש נחמד

amazone

New member
כבר יצא לי לטפל בסוטה

הוא ממש לא שומר על מגע עין ההפך בוא אפילו נשען/רכן על הדלפק כדי לנעוץ מבט מקרוב בסחורה... בכל מקרה - היה את ראש עיריית רעננה רעננה לשעבר ויו"ר הסוכנות היהודית כיום היה את סגן ראש עיריית רעננה (הוא אשכרה מסתובב עם שלטים של המשפטים מהתוכנית...) כמה אנשי עסקים בכירים ושאר מיני פוליטיקאים הכי אהבתי את זה מארץ נהדרת שעושה אאת עוזי כהן משום מה ברח לי השם

האמת?

פגשתי אותו בכשהייתי בת 4 (חנן גולדבלט) איש נחמד, הציע לי להתחתן איתו
בכל מקרה כל עוד הוא הסתכל ולא העיר/נגע אין בעיה, ברגע שנוגעים או מעירים זו בעיה

amazone

New member
אני הרגשתי שלא בנוח

זו הייתה ממש נעיצת מבט - עם כל הפעירת פה והזלת הריר... והייתי לבושה במדים ייצוגיים - חולצה לבנה אטומה מכופתרת עד לצווארון ועל זה הוסט של העבודה

KFIRB

New member
ההיתה לו סבלנות לחכות?

לחנן כמובן.. מסתבר שלמילים "גשש בלש בפעולה .." יש משעות אחרת הוא פשוט התבלבל במקצוע... אבל הבן אדם מחליא!!! מקווה שהמפגש שלך איתו היה רק דרך המרקע.. איש נחמד ..

amazone

New member
פתח מתחת ל-ב' ולא סגול

כי היה עוד סוטה שהיה המנהל שלי שם ואם לא היו לו חברים טובים במשטרה (היה 10 שנים שוטר בתחנה) התלונה שלי נגדו לא הייתה נסגרת מחוסר עניין לציבור אלא הוא היה בכלא בעקבות העברות 'הטרדה מינית תוך ניצול סמכות' ו'ניסיון לביצוע אונס'

גלתו

New member
אצלנו ישב האבא

מ"אלכס חולה אהבה" שלצערי שמו לא זכור לי, איש חביב מאוד. והיה איזה מאמן/מנהל של קבוצת מכבי ת"א (לא זוכרת איזה ענף...) שגם ביקר. אה ואפרת גוש ישבה אבל קמה אחרי כמה דקות בלי להזמין...

למעלה