אני לא מאמין שתצליח
אני בכיתה י ובעזרת השם אני יעשה בגרות השנה, התחלתי לעבוד בכיתה ט, וזה היה נורא השנה וחצי הזאת... מרמה של אי-ידיעת משוואה ריבועית בשנה אחת בט סיימתי חשבון דיפרצנאלי, משוואות ריבועיות ואי-שיוויונים רציונליים וריבועיים(חוץ ממשואות מרוכבות אותם אני לומד עכשיו) וטריגו במישור... זה היה נורא, ואז היה לי קצת לימודים בקיץ סיימתי סדרות,מטריצות ואינדוקציה וחזקות ולוגריתמים (משוואות-אי-שיוויון וכו´) וחלק מהדיפרצנאלי שהיה חסר לי (כלור זה שעוסק בחזקות ולוגריתמים) השנה סיימתי בפחות מחודש ללמוד את החשבון האינטגרלי (זה מאד פשוט אם אתה יודע טוב דיפרצנאלי),ולמדתי מתחילת השנה ועד עכשיו וקטורים (בספר יש 11 פרקים, סיימתי 7...), והתחלתי גם מרוכבים לפני איזה חודש (עד עכשיו אני בדה-מואבר וכו´)... כפי שאתה שם לב זה מטורף לגמרי... גם אתה חייב להקדיש אותך למתמטיקה, כלומר חברים יוצאים לראות את שר הטבעות? אתה תראה וקטורים! החברים הולכים לשחק כדורסל? אתה תחשב משוואות מישורים! הולכים למסיבה בTLV? אתה הולך לחשב את שורשי היחידה... אם אתה מעוניין בזה תעשה ושיהיה לך לבריאות ד"א אני לא מכיר את חלק ג של בני גורן אבל אין-סיכוי שתסיים בזמן לבגרות קיץ שנה הבאה את כל החומר, אלא אם כן אתה איזה אוילר/גאוס/ריימן/קושי/אוקלידס/פרמה/סרינואסה קטן (והמבין יבין...)... בשביל דיפרצנאלי ואינטגרלי מומלץ להתחיל ללמוד קודם גיאומטריה אנליטית כלומר כל הקטע של ישרים ושיפועים (שהרי זה בעצם מעין חשבון דיפרצנאלי של פונקציות לינאריות)... קודם כל אני מניח שעליך בכלל ללמוד את כל הגיאומטריה האוקלידית... ואז תוכל לגשת לטריגו... ואחרי שתסיים את כל המוזכר מעלה תוכל להתחיל עם וקטורים ומרוכבים לפי דעתי... (כמובן במהלך הלימודים עליך ללמוד גם אלגברה כלומר מטריצות,חזקות ולוגריתמים,אי-שיוונים וכו´)