שרשור מתמטיקה 12.01.04

Hawk 17

New member
יופי, אני שמח שהבנת והצלחת!!

הכי חשוב זה לא להתייאש ולהבין עד הסוף! כל הכבוד!

לילכי1

New member
שתי שאלות בבקשה מכם:ראשונה: סכום

ספרותיו של מספר דו ספרתי הוא 16. א. מהו הסכום של המספר והמספר הכתוב באותן ספרות בסדר הפוך? ב. מהם שלושת המספרים המקיימים את הכלל הנ"ל? שנייה: במספר דו ספרתי ספרת היחידות גדולה ב-5 מהעשרות. המספר קטן ב-45 מהמספר הכתוב באותן ספרות בסדר הפוך . מהו המספר?תודה רבה!!!!!!

ArchiParchi

New member
תסתכלי על התרגילים שעזרתי

לך בהם קודם. הרעיון מאוד מאוד דומה

Hawk 17

New member
מזכיר שאלות פסיכוטכני ../images/Emo13.gif

א. אני אומר דבר כזה: ספרת העשרות = a ספרת היחידות = b a+b=16 a>9 ומכאן שb>7 וגם הוא לא יכול להיות גדול מ9 אם a קטן באחד אז b גדל ב1... לכן המספרים הם 97 88 79 סכום של המספרים הכתובים בסדר הפוך הוא: 97 79 == 176 ב. מצאנו.. 2. מבחינה מתמטית הגעתי בצורה מוזרה לאקסיומה (0=0 וכו'), אם למישהו יש דרך מתמטית אז מברוק, בכל מקרה המספרים הם 16 ו61.

ArchiParchi

New member
לא תכננתי לפתור גם את אלו

כי עזרתי לה כבר בבדיוק אותו סוג של שאלות היום ורציתי שהיא תנסה ליישם מהן לשאלות האלו אבל סקרנת אותי עם 0=0 אז נפתור את ב.
יחידות: X+5 עשרות: X 10X+(X+5)+45=10(X+5)+X 11X+50=11X+50 0=0​
מסקנה: זה מתקיים לכל ספרות שנבחר המקיימות התנאי הראשון: 1. 16,61 2. 27,72 3. 38,83 4. 49,94

wild gods wife

New member
איך אני מוכיחה'רואה ששני נקודות

אינם על ישר אחד(הכוונה בוקטורים) אני רואה ש 1,2,3 שונה מאלפא 3,4,5 אבל איך אני רושמת את זה?

הא? ../images/Emo12.gif

כל שתי נקודות הן על ישר אחד. אני מקווה שהמשפט הבא מוכר לך: דרך כל שתי נקודות שונות עובר ישר אחד ויחיד

למעלה