הנה המתכונים!
מוסקה.... הכנתי רוטב עגבניות בסיסי (כמו לספגטי: שום לטגן במעט שמן זית, רסק עגבניות או קופסת עגבניות מרוסקות, מלח פלפל שחור, מעט פפריקה מתוקה, תיבולית שום ופטרוזילה- לא חובה- ומעט סוכר ומים) טיגנתי בצל והוספתי לו את העוף הטחון הוספתי מלח פלפל והפרדתי כל הזמן עם מזלג שהבשר יהיה חתיכות קטנטנות ולא יווצרו גושים. שפכתי בתבנית מעט רוטב הנחתי פרוסות תפו"א וחציל ועליהם שפכתי עוד קצת רוטב מעל הכל פיזרתי את הבשר הטחון שפכתי עליו רוטב ומעל הבשק הנחתי עוד פרוסות חצילים ומעליהם רוטב..... ואז הכנתי הכל לתנור לשעה בערך...בתאבון! אגב אפשר ואפילו מומלץ לטגן את פרוסות החצילים- אני לא מטגנת מטעמי דיאטה אבל ללא ספק עם טיגון החצילים המוסקה הרבה הרבה יותר טעימה! וגלילות עוף: תיבלתי 500 חזה עוף (פרוסות כמו שניצל) בשום מעט חרדל מלח ופלפל... הנחתי בקערה בצד. נקפצתי הרבה פיטריות חורש ופטריות יער עם בצל מטוגן (אני אידתי את הבצל) מלח, פלפל שחור ומעט מעט יין אדום! הנחתי חתיכת חזה עוף פרוס במרכז שמתי את תערובת הפיטריות גילגלתי וסגרתי עם קיסם! הנחתי את כל החזות המגולגלים בתבנית צמודים צמודים פיזרתי מעל מעט פירורי לחם והכנסתי לתנור לאיזה חצי שעה. מומלץ מאד לטגן את חזות העוף בסיר טיגון עמוק או בטיגון רגיל....! שוב אני לא מטגנת כמעט בכלל אבל ללא ספק הכל יצא יותר טעים מטוגן!