שרשור ימי הולדת

phoenix2000

New member
אם אני לא טועה

בדת' נוט משתמשים בקיסו. יש שם הרבה סלנג. גם סגנון הציור שם הוא לא אופיני לאנימות. הכל שם מציאותי.

phoenix2000

New member
יכול להיות שאני טועה בקשר לד'ת נוט

בכל אופן, זו מילה שככל הנראה רק מיסה יכולה להגיד שם. אני יודע שבoh! my goddess משתמשים בקיסו ובעוד מלא סדרות א'צי.

הממ../images/Emo45.gif

אנימה זה פשוט קיצור של המילה אנימציה, כל סדרת אנימציה בשבילהם זה אנימה, אבל במערב אימצו את הכינוי הזה בשביל לתאר אנימה יפנית, בעיקר בגלל השוני של הסגנון היפני מהסגנון המערבי. אבל יש ה-מ-ו-ן אנימות שהסגנון שלהם מערבי לגמרי. והטירה הנעה זה אחלה סרט

phoenix2000

New member
ממש לא

הכינוי אנימה הוא כינוי חדש יחסית שנכנס ככל הנראה בשנות התשעים. יצא לי לראות סדרות ישנות יותר והם לא משתמשים שם במילה אנימה כשהם מתארים סידרת אנימציה יפנית בעוד שבסדרות החדשות יותר הם כן משתמשים במילה הזאת. כמו כן, זו לא מילה יפנית אלה מילה שבאה מהמערב. היפנים לא קוראים לכל סידרת אנימציה אנימה אלה רק לסדרות שלהם. כל סידרה אחרת היא פשוט סידרת אנימציה, אבל לא אנימה. שורשי המילה אנימה הם לא זהים למילה מנגה. מנגה זה קומיקס ביפנית בעוד שאנימה זה סוג של סלנג.

לא יודעת, כשקראתי על הנושא הכניסו את זה

לרשימת המילים שהם שאלו מהאנגלית והפכו אותן ליפניות בעזרת קיצורים. (כמו הדוגמאות שלך, וכמו נגיד דיגיטל קאמרה- דיגקי או משהו כזה).

הבובות../images/Emo6.gif

ראיתי (בדרך חוקית להפליא) שני פרקים של זה, זה נורא מוזר XD יש בן אדם אחד שעושה את הקולות של כל הדמויות, וכשהוא מדבר כסנורקה הוא עושה קול גבוה ומוזר שכזה

Super Alonit

New member
אני ברוגז איתך!../images/Emo31.gif../images/Emo11.gif

בגללך התחיל כל השירשור האידיוטי על המומינים! ואני שונאת מומינים! יצורים שמנים ומכוערים, פויה עליהם.

dralan

New member
לא לא לא

י``ג אדר זה יום לפני פורים - היומולדת שלי היה יום לפני המפגש הממש לא מאורגן ההוא...

Itay Simons

New member
טוב, זה בטאגליינס ../images/Emo13.gif

שלא תגידו שאני לא נחמד *מוציאלשון*

למעלה