שרשור ימי הולדת

The Cat Woman

New member
המומינים הכי בלתי מובנים

סניף- זה קנגורו בלי כיס או שזה עכברוש חום ממש ענק? ומה הקטע של סנופקין? הוא מתלהב מהמפוחית שלו כאילו הוא איזה מומחה למפוחיות אבל יודע לנגן רק שיר אחד... שלא נדבר על זה שהוא בן איזה 30 ומסתובב עם ילדים קטנים- הפדופיל. (כמו תומאס
) ועוד מעשן לידם סמים! סנורק וסנורקה- הם אחים בלי הורים. שניהם לא עובדים. סנורקה כל הזמן אצל המומינים בבית... מי מממן את כל הניסויים הכושלים של סנורק?! אני יכולה להמשיך, יש עוד איזה מליון סימני שאלה סביב התוכנית ההזויה הזו.

dralan

New member
XDDDDDDDD

הרגת אותי - תכלס תוכנית הזויה!!! אבל חצי מהתוכניות היו מוזרות - מה עם שאלתיאל קוואק או מוש השור?

Liquid Dreams

New member
מוש השור עובד וטוב לו!

שאלתיאל קווווואאאאאאאאאאאאאאאק
חולה על היצור הקטן והחמוד הזה

phoenix2000

New member
פינגו...

יואו זה היה מעולה. איך שכחתי מזה... פשוט סידרה טובה.

The Cat Woman

New member
עכשיו זה ממש תורם לי למחשבה על תומאס...

אני ממש חושבת שתומאס= סנופקין... הבנאדם פדופיל, מתבודד ליד הנחל שם עם המפוחית והעשב שלו כל הזמן... ממש 1:1 תומאס!

lacrimosa girl

New member
-עלומה מנפצת מיתוסים-

רוצים לדעת את האמת על המיתוסים מאחורי המומינים? מה פשר נטיית הנודיזם שלהם? מה פשר ניסוייו ההזויים של סנורק? מה מקור המנגינה אותה מנגן סנופקין ללא הרף? טוב, אז זה לא פה
בכ"מ, כל סדרת הספרים התבססה על חלום/הזיה [לא זוכרת בדיוק] של סנופקין. בקשר לסדרה המצוירת- אין עדויות לכך שזה נגמר ככה, אבל זה בספרים ככה ולכן צצה לה חרושת השמועות הזדונית הזאת. להבא ילדים, נא לאגנר את המאותגרים. יום טוב לכולם.

ש נ י1

New member
נראה לי שזה נכון

חברה שלי הו**דה אותו.. באמת תהיתי למה אף פעם לא היה לזה פרק סיום, כנראה לא רוצים לגרום לגל התאבדויות בקרב הילדים או משהו

זה לא נכון

יש איפשהו בפורום המומינים (באמת, יש כזה דבר) ציטוט ממכתב של מישהו מיוצרי הסדרה או משהו בסגנון ששאלו אותו על הסיום הזה. זה לא קיים. אגב פורום המומינים, משם גיליתי שיש בפינלנד פארק המומינים

Blade Of Fire

New member
סליחה, אבל זה שיש להם קונדומים

עם ידיים ועיניים שכולאים ברקים והם קוראים להם "שמנטפים" כשכולם יודעים שהם לא באמת שמנים ושמנטפים בהיפוך אותיות יוצא "נטפשמים" (מה?!)... זה לא מוזר?!

למעלה