מההה? הגרוק
א אלאנקה New member 27/4/07 #112 הגרוק מפחיד../images/Emo10.gif היה לי אפילו פעם אחת סיוט איתה.. היא רצתה להרוג את המשפחה שלי!!!
ש ש נ י1 New member 28/4/07 #156 הגרוק הייתה מעבירה בי צמרמורות.. בגלל הקול הזה שהיא משמיעה... אבל למה הם בכלל יוצאים מהבית בחורף?!
B BrowN EyeD GirL1 New member 26/4/07 #32 ../images/Emo6.gif המומינים..וואי איזו נוסטלגיה.. באונה,יש דבר אחד שאני לא מבינה אצל המומינים האלה:כל הזמן הם מסתובבים ערומים אבל כשהולכים לשחות הם לובשים בגד ים.מה זה הדבר הזה?
../images/Emo6.gif המומינים..וואי איזו נוסטלגיה.. באונה,יש דבר אחד שאני לא מבינה אצל המומינים האלה:כל הזמן הם מסתובבים ערומים אבל כשהולכים לשחות הם לובשים בגד ים.מה זה הדבר הזה?
א אלאנקה New member 27/4/07 #113 יש הרבה דברים לא מובנים בסידרה הזאת../images/Emo11.gif. נסתרות הם דרכי המומינים!! הם הרבה יורת נעלים ומורכבים ממנו ...אנחנו, בני האנוש הטיפשים לא מבינים אותם.
יש הרבה דברים לא מובנים בסידרה הזאת../images/Emo11.gif. נסתרות הם דרכי המומינים!! הם הרבה יורת נעלים ומורכבים ממנו ...אנחנו, בני האנוש הטיפשים לא מבינים אותם.
A A Hilit New member 28/4/07 #155 אממ נסתרות *הן* דרכי המומינים הם הרבה יותר נעלים ומורכבים *מאיתנו* 'צטערת.. הייתי חייבת להגיב
א אלאנקה New member 29/4/07 #161 ../images/Emo7.gif כולם מתקניםפ לי את העיברית וזה די מוזר ... כי אני קוראת המון ספרים, ואני צברית ... כנראה אני סתם טיפשהXD
../images/Emo7.gif כולם מתקניםפ לי את העיברית וזה די מוזר ... כי אני קוראת המון ספרים, ואני צברית ... כנראה אני סתם טיפשהXD
A Amir Noy New member 26/4/07 #37 חחח גם אני תמיד שאלתי את זה XD וגם יש תמיד כמה מומינים שיש להם בגדים.. אבל משפחת מומין גרים בבית 5 קומות וקשה להם לקנות בגדים הטחונים האלו?!
חחח גם אני תמיד שאלתי את זה XD וגם יש תמיד כמה מומינים שיש להם בגדים.. אבל משפחת מומין גרים בבית 5 קומות וקשה להם לקנות בגדים הטחונים האלו?!
א אלאנקה New member 26/4/07 #38 ../images/Emo6.gifאבל אתה שוכח ש.. הם מאכילים חצי שכונה אז כן, קשה להם לקנות בגדים ..
D dralan New member 26/4/07 #42 הרבה דברים היו לא מובנים בסדרות של פעם. כמו למשל שמרקו הסתובב בחצי עולם ואפחד לא שדד או אנס אותו XD
B BrowN EyeD GirL1 New member 27/4/07 #70 ילד טחון../images/Emo6.gif האמת שאף פעם לא ראיתי את הסדרה הזו.אפילו בתור ילדה קטנה היה בא לי להקיא מהדביקות ומהטמטום שלה,ותמיד ייחלתי לכך שמרקו לעולם לא ימצא את אמא שלו וימות מצער. איזו רעה אני,הא?
ילד טחון../images/Emo6.gif האמת שאף פעם לא ראיתי את הסדרה הזו.אפילו בתור ילדה קטנה היה בא לי להקיא מהדביקות ומהטמטום שלה,ותמיד ייחלתי לכך שמרקו לעולם לא ימצא את אמא שלו וימות מצער. איזו רעה אני,הא?
D dralan New member 27/4/07 #81 אני ראיתי רק חלק ממנה פשוט כי זה די נמרח והיה משעמם מישו זוכר סדרה מצויירת על חתול כתום כזה שחשב שהוא חכם ותמיד היה חוטף מכות מכל כיוון? XD
אני ראיתי רק חלק ממנה פשוט כי זה די נמרח והיה משעמם מישו זוכר סדרה מצויירת על חתול כתום כזה שחשב שהוא חכם ותמיד היה חוטף מכות מכל כיוון? XD
A Amir Noy New member 27/4/07 #151 ביXפילד החתול? חסרה לי אות..לא זוכר את השם שלו כל כך..אבל זה הסתיים בפילד.. הוא חי במגרש גרוטאות עם מכוניות?...תקן אותי אם אני טועה P:
ביXפילד החתול? חסרה לי אות..לא זוכר את השם שלו כל כך..אבל זה הסתיים בפילד.. הוא חי במגרש גרוטאות עם מכוניות?...תקן אותי אם אני טועה P: