2.6.87
L lacrimosa girl New member 26/4/07 #52 28.6.91 כמו שאמרתי, פקצה וגם נולדתי בתאריך שנרצח בו הנסיך האוסטרי ההוא, וזה התחיל את מלחמת העולם הראשונה. [בגרות בהיסטוריה י' סאקס.] אתם יודעים מה שרתי עכשיו? את השיר של בוב הבנאי!!! הצילו
28.6.91 כמו שאמרתי, פקצה וגם נולדתי בתאריך שנרצח בו הנסיך האוסטרי ההוא, וזה התחיל את מלחמת העולם הראשונה. [בגרות בהיסטוריה י' סאקס.] אתם יודעים מה שרתי עכשיו? את השיר של בוב הבנאי!!! הצילו
T The legendary DuDe New member 27/4/07 #60 בגרות בהיסטוריה, את לא קיבלת 100 הא?../images/Emo3.gif פרנז פרדיננד היה יורש העצר* האוסטרי, ליתר דיוק אוסטרו-הונגרי, וזה בתכלס מה שהצית הייתי חייב><
בגרות בהיסטוריה, את לא קיבלת 100 הא?../images/Emo3.gif פרנז פרדיננד היה יורש העצר* האוסטרי, ליתר דיוק אוסטרו-הונגרי, וזה בתכלס מה שהצית הייתי חייב><
L lacrimosa girl New member 27/4/07 #125 נו מה לא זכרתי בדיוק >< עוד לא עשיתי אותה, אז עוד יש לי תקווה ^__^ [NOT.] מה, אבלאבל קיבלתי 80 במתכונת א'!
נו מה לא זכרתי בדיוק >< עוד לא עשיתי אותה, אז עוד יש לי תקווה ^__^ [NOT.] מה, אבלאבל קיבלתי 80 במתכונת א'!
א אטומיק בייגל New member 2/5/07 #172 מה הקשר פקאצה? *מרימה גבה* (כבר אמרת את זה פעם, וכבר שאלתי את זה פעם. שיהיה, תעני שוב )
I Itay Simons New member 27/4/07 #104 ../images/Emo41.gifשימו לב בגלל שיש לי חיים ( ), עשיתי חישוב שכזה וממוצע הגילאים כאן הוא כמעט 17 (16.8 ליתר דיוק)
../images/Emo41.gifשימו לב בגלל שיש לי חיים ( ), עשיתי חישוב שכזה וממוצע הגילאים כאן הוא כמעט 17 (16.8 ליתר דיוק)
S Super Alonit New member 27/4/07 #105 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifכן איתי, אני רואה כמה מרתקים ומלאי עניין החיים שלך... וזו הסיבה שאתה מחשב ממוצע גילאים בפורום באחת בלילה.
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifכן איתי, אני רואה כמה מרתקים ומלאי עניין החיים שלך... וזו הסיבה שאתה מחשב ממוצע גילאים בפורום באחת בלילה.
D dralan New member 27/4/07 #123 באמת אלונה המנהל רוצה להשקיע מזמנו ולמצוא סטטיסטיקות משעשעות ואת רוצה להרוס לו? XD