שרשור חידות חדש...

Hogo Oneil

New member
לא ניצן שאלה אני עניתי והחידה שלי

מי מהאחיות מהאחיות היתה בעלת מיסעדה, ומי היתה "גונבת בחורים"? ומי היתה עבדה במכירה פומבית? ??????????? זה חידה קלה כי לא מצאתי חידה קשה סורייייי

resputin

New member
אוי נו, באמת.

פייפר -מסעדה, פיבי -גונבת בחורים, פרו- עבדה במכירה פומבית לשאלה שלי עלו לתגובה האחרונה שלי.. בתודה, המערכת.

Hogo Oneil

New member
הדר כבר ענתה על זה ומכיוון ששאלתי..

היתה טיפשית מידי וברורה אני ישאל שאלה אחרת ממה פיבי פייפר ופרו פוחדות? (עונה 1)

Woogyman

New member
כבר שאלו את זה פעם

פיבי - מאיבוד אחות. פייפר - ממערכות יחסית (מישהו פה אמר את זה, אפילו שאני ממש לא זוכר שדיברו על זה. אני חושב שהפחד של פייפר זה אמונות תפלות). פרו - מים, טביעה (עד העונה הראשונה בכל אופן).

Hogo Oneil

New member
יפה גמני לא זוכר את פייפר אבל זה../images/Emo8.gif

בסדר! מה החידה שלך?

Woogyman

New member
חידה

מי מהאחיות מתה הכי פחות פעמים (לא כולל את פייג´)?

Gilmore Fan

New member
חחח שאלה יפה =)

התשובה היא פרו שמתה פעם אחת על השאר מתו פעמיים (פיבי בפרק של היום שחוזר על עצמו, פייפר כנ"ל- שם מעם אחת ועוד פעם בפרק האחרון של העונה השלישית) שאלה: איך פותחים את מגרת הממתקים בבית האחיות?

Ophel McNeil

New member
לא נכון!

בעונה הראשונה פרו מתה פעם אחת (לא מחשיבה את הכפילות שלה), פיבי פעמיים, פייפר פעם אחת.
בשניה פייפר מתה פעם אחת (לא מחשיבה את המוות של פיבי העתידית), פרו מתה פעם אחת.
בשלישית פייפר מתה פעמיים, פרו מתה פעם אחת.
עונה רביעית
- לא מחשיבה את פיבי המבוגרת, פייפר מתה פעם אחת. סוף
בקיצור - פיבי מתה הכי מעט פעמיים. חידתי הנאווה תבוא עוד מעט.

Woogyman

New member
מתי פייפר מתה פעמיים בשלישית?

אני זוכר רק את סיום העונה. מתי עוד פעם?

Ophel McNeil

New member
כשטרה השתלטה עליה.

ויש לי שאלה (לא חידה, סתם שאלה) - מתי הראו איך הבנות פותחות את מגירת הממתקים בבית שלהן? באיזה פרק? החידה שלי תבוא..... באמת!

Woogyman

New member
עונה ראשונה, בפרק של המסע לעבר

לטובתך אני מקווה מאוד שראית את הפרק הזה :). אף מעריץ של מכושפות לא יכול לקרוא לעצמו מעריץ בלי לראות את הפרק הזה.

Ophel McNeil

New member
ת´עונה הראשונה לא ראיתי,

אבל יש לי מזל...
אי שם, כשעשיתי על שתי נודניקיות לא מהעולם הזה ביביסטר, הצלחתי לראות את כל הפרק הזה (בד"כ הייתי מצליחה לראות רק חצאי פרקים...
), את הפרק עם ההויגמן וגם את פרק הסיום (רק בלי הסוף)! על שלושה פרקים מדהימים נפלתי, הא? (וראיתי שבריר שניה מהפרק עם הגרימולקים, ועם שד הפחד ראיתי חצי פרק).

Woogyman

New member
באמת נפלת על המעולים

את הפרק הראשון ראית? בכל מקרה, את רוצה קלטת עם העונה הראשונה? הפרקים הנבחרים בכל אופן.

Ophel McNeil

New member
*מעפעפת במתיקות*

ודאי שכן!! אתה מגיע למפגש פורום? או לא - תוכל לשלוח לי בדואר? (דמי משלוח עליי)

Woogyman

New member
למפגש אני לא חושב שאני יכול לבוא

(או שכדאי לי לבוא אם בא לי להמשיך לחיות :) אבל אני יכול בהחלט לשלוח לך בדואר. יש לך פרקים מסויימים מהעונה שאת רוצה שם או שאני מחליט?

Ophel McNeil

New member
לא ראיתי את העונה הראשונה....

אז אני מניחה שאני אתן לך להחליט...
(רמז קל - ליאו....
) מה שכן, ראיתי גם את "סודות ובחורים" ו"אהבה כואבת" מהעונה, כך שאותם לא כדי לבחור..... ותבוא למפגש
(אני רק חייבת לראות את האטרקציה בינך, לבין הוגו, לבין לין....
). אבל ברצינות - למה אתה חושב שאתה לא יכול לבוא?

Woogyman

New member
שכחת להחשיב את המוות של פרו

בעונה הראשונה, בפרק עם הרוח מאלקטרז. החידה שלך טובה אבל - התשובה - בועטים פעמיים בצד ונותנים מכה למעלה, לא? (היה ענק שפייפר פתחה את זה וכמעט העיפה את כל הארון עם הבעיטה שהיא הביאה לזה).

Gilmore Fan

New member
נראה לי שזה הפוך:

נותנים שתי מכות למעלה ובועטים. חוץ מזה- פרו לא מתה בפרק עם הרוח, היא רק הייתה קרובה... או שאני טועה? (יכול להיות- לא ראיתי את הפרקים האלה כל כך הרבה זמן
)

למעלה