שרשור חידות חדש...

Cole cohen

New member
שרשור חידות חדש...

אלו הם החוקים למי ששכח!... או שלא ידע... 1. אין לשאול שאלה ללא מענה על השאלה האחרונה שנשאלה... 2. שאלות יכולות להשאל רק ע"י הבנאדם שענה נכון על השאלה הקודמת... 3. אם את/ה לא יודע/ת אם התשובה שלך נכונה חכה/י... עד שאני, סם, הדר, אופל, ניצן או שואל/ת השאלה נענה לך אם התשובה נכונה... 4. אם את/ה בטוח/ה ב100% שהתשובה נכונה ... את/ה רשאי/ת לכתוב את החידה הבאה... 5.אין לשאול שאלות הקשורות לעונה ה-4 כיוון שחלק מאנשי הפורום לא ראו אותה... אך ניתן להוסיף שאלות כאלו כשאלות בונוס... 6.אין לפתוח שרשור חדש עד ששרשור זה מת סופית ועובר לעמוד הבא... 7. שאלות בונוס - עליהם עונים בנוסף(
) לשאלות הרגילות... אסור לענות ללא הרגילות כי אז שוכחים שאלות שנשאלו... 8. אם אני לא כותב חידה ... זה אומר שאין לי חידות ... במצב זה הראשון שרואה ת´תשובה שלי אם היא נכונה שיכתב חידה... לא זוכר של מי היה התור לשאול אז אני אשאל ואתחיל את הסבב לפי החוקים... *טררררם* החידה היא : איך קראו לרוצח של מארק ב"להתאהב במת"?? מקווה שתהנו מהשרשור

Cole cohen

New member
נכון ...

הדר נתנה לי אישור להיות המחליף חידות הקבוע שלה... אז אם את לא תכתבי חידה אני אכתוב...

Cole cohen

New member
הכוונה הייתה ...

אם היא לא תכתוב חידה אני אכתוב... באישור ממנה...

Ophel McNeil

New member
אין לי חידה, או עצבים

לרשום אחת, אז הראשון שרואה את ההודע ההזאת - שירשום חידה. ________________________________________________________ הידעת? אם a וקודקוד y שוני סימן, לפרבולה יש שני אפסים.

Woogyman

New member
תשתדלו לא לענות על חידות אם אין לכם

מה לשאול... אבל שיהיה. חידה בכל אופן - בפרק של הדה ז´ה וו, כמה פעמים חזר היום, איזה אחיות מתו ובאיזה סדר? יכול להיות ששאלו את זה כבר פעם,אבל אני זוכר שאף אחד לא ענה נכון.

Hogo Oneil

New member
תשובה

3 פעמים פיבי פייפר פיבי אנדי חידה: למי מה האחיות היה כוח חימום בעונה 1

Woogyman

New member
פיבי, בפרק עם אביבה

חידה נוספת - בעונה הראשונה, איזה כוח היה חסר למכשף מת´יו?

Gilmore Fan

New member
כוח ההקפאה של פייפר

אחת דיי קלה, כי אין לי שום דבר מיוחד בראש עכשיו: מי הפך לווינדגו?

Hogo Oneil

New member
פייפר הפכה לווינדיגו ולתשובה של סם

הכוח של פייפר, בגלל פרו העיפה אותו, קיבל את הכוח שלה, פיבי היה לה חזיון קיבל את הכוח שלה, פייפר ניזהרה לא להקפיא אותו, רק בסוף היא הקפיאה אותו כדי שיכנס לשרשרת (משוכית(איך שלא כותבים את זה) זהו תענו על החידה שלי

Hogo Oneil

New member
קל פייפר הפכה.... ../images/Emo8.gif

חידה: מי מהאחיות היתה רעה בעונה 1, ומה ניכנס בה? ומה הכישוף נגד?

Cole cohen

New member
פיבי הווגי מן

i am light iam one too strong to fight return to dark where shadows dwell u cannot have this halliwell go away and leave my sight and take withyou this endless night...

Cole cohen

New member
העתקת כוחות

החישה שלי היא...: לאן פייפר פחדה להכנס ב102 (צעיר לנצח)?

Woogyman

New member
התשובה לא נכונה...

הכוח הבסיסי של מת´יו זה העתקת כוחות. הכוח שחסר לו זה הכוח של פייפר. פייפר פחדה להיכנס לכנסיה בכל אופן, אבל אני לא שואל שאלה, שהשרשור ימשך מאיפה שהוא צריך.

למעלה