שרשור חידות חדש...

Woogyman

New member
חידה

(הוא ענה נכון על חידה אחרת, אז החידה הזאת נחשבת בכל אופן) מה הכוח הכי חזק שקיים אצל מכשפות טובות?

Ophel McNeil

New member
אם אתה מתכוון להטיה,

אז אני לא מסכימה איתך.... נכון שאמרו ב3X11 שזה כוח מאוד חזק, אבל זה רק כוח מגן, ועוד - הוא לא יעיל פנים מול פנים. אבל אם התכוונת למשהו אחר - אני אשתוק. __________________________________________________ הידעת? לכל תכונה יש שני גנים.

Woogyman

New member
התכוונתי להטיה

אמרו "ההטיה היא המגן הטוב ביותר של מכשפות נגד כוחות הרוע". יכול להיות שזה באמת לא חזק, אבל זה מה שאמרו.

Hogo Oneil

New member
תזכירו לי מי זאת היטה?

אני לא זוכר מי היא?????? מי זאת?

Ophel McNeil

New member
כוח *המגן* הטוב ביותר,

את זה אני מקבלת. אבל לא הכוח הכללי החזק ביותר שיש למכשפות טובות - זה בטוח. אז כדי שאלה אחרת - לא? _________________________________________ הידעת? ציר הסימטריה של פרבולה הוא ממוצע האפסים שלה.

Woogyman

New member
לא כוח המגן

הם אמרו "המגן". כל כוח מגן על מכשפה בצורה מסויימת, הם התכוונו שהכוח הזה הוא ההגנה הכי טובה, משמע - הכי חזק. מכשפות טובות צחוק את הכוחות כדי להגן על עצמן, זה לא שהן כמו שדי םשצריכים את זה כדי להרוג אנשים. כל כוח מגן, וזה - הכי טוב. הציטוט המדוייק - Prue: "The power of deflection is a witch´s best shield against the forces of darkness." shield = מגן. לא אמרו "כוח מגן".

Ophel McNeil

New member
מוזר....

כי הכוח ממש לא יעיל פנים מול פנים, והקפאה, למשל - הרבה יותר חזק... כנ"ל טלקנזיס (שגם יש לו כמעט את כל היכולות של הטיה). מילא אם הוא היה מופעל גם בלי שהמכשפה מתכוונת, אבל היא צריכה להרים את היד ולפגוע בכדור אש/אנרגיה שזורקים עליה....
מילא, אני מניחה שאתה צודק.... בכל מקרה, שמישהו אחר ישאל חידה, אני לא התכוונתי לענות על החידה הזאת, סתם תמיד טענתי שכוח ההטיה הוא לא הכוח החזק ביותר. ודרך אגב - למכשפות יש מלא כוחות שלא רק מגנים עליהן, אלא גם מתקיפים. לא כל הכוחות של המכשפות מגן. (למשל כדורי אש - שיעיל רק להתקפה, ויש אותו גם למכשפות טובות). _________________________________________ הידעת? אנרגיה חשמלית יכולה להתגלגל לאנרגית חום, או לאנרגיות אחרות - שאחת מהן היא אנרגית חום.

Woogyman

New member
ליאו דווקא אמר ../images/Emo58.gif

שזריקת אש זה כוח של שדים ממעלה גבוהה. יכול להיות אבל שהוא התכוון רק לסוג שהיה לפיבי, שזה נשאר דבוק ליד. כל כוח אצל מכשפה זה למטרות הגנה. הגנה משדים שלפעמים גם הורגת אותם. אצל שדים, זה כוח שמיועד להרוג, לא רק כדי להגן על עצמם... את מבינה למה אני מתכוון? ודווקא הכוח של ההטיה הכי חזק מהסיבה שברגע שאת שולטת בו - כלום לא פוגע בך. נכון שבכוחות "קטנים" כמו כדורי אש או אנרגיה שיכולים לפגוע נגיד ברגל ואז ההטיה לא עובד (או שאולי כן ולא ראינו), אבל נגד כוחות בלתי נראים כמו הקפאה או טלקינזיס זה הדבר היחיד שיכול לעזור.

Ophel McNeil

New member
כן.

קודם כל - אני מקבלת את כל מה שאתה אומר. אבל בכל זאת, כוח ההטיה לא יעיל םם זורקים את כדור האנרגיה על הגב, ופנים מול פנים הוא בכלל אסון. אבל אתה עדיין צודק, ונגד כוחות בלתי נראים כוח ההטיה הוא מאוד חזק, ובגלל זה בטח נחשב לאחד הכוחות החזקים ביותר. _________________________________ הידעת? בכל תא שהוא לא תא זוויג יש 46 זוגות כורוזמים הומולגיים.

Woogyman

New member
נגד כוחות נראים הטלקיזניס יותר יעיל

בהטיה אי אפשר לכוון לאן יעוף כדור אש שמחזירים, בטלקינזיס כן.

Hogo Oneil

New member
מי זאת היטה המגנה של הקמע?????

מי היא תזכירו לי בבקשה!!!!!!!!

Ophel McNeil

New member
3X11 - Blinded by the whitelither

הפרק עם נטלי, למכשפה בתחילת הפרק שאיימס הרג היה את הכוח הזה. ולאחר הרהור קצר בנושא - כוח ההטיה הוא באמת כוח מאוד מאוד חזק. _____________________________________ הידעת? לין קוראת יותר מדיסלאשים.... סם והוגו זה כבר יותר מדי קינקי אפילו בשבילי....

Hogo Oneil

New member
אההה ידעתי שהשם שלה מוכר לי.......

ומה זאת אומרת שאני יותר מידי קינקי אפילו בישבילך? ??????????????????????. תתרגמי

Ophel McNeil

New member
אתה יותר מדי קינקי. נקודה.

אבל הכוונה המקורית שלי זה שאתה וסם כזוג לא נראה אפילו לי, שאני בטוחה שליאו וקול מנהלים רומן. קינקי = מוזר, מופרע, ביזארי, משונה, דרך החשיבה (?!) של לין, בקיצור.

Woogyman

New member
היא רצתה שאני אשים, לא?

כי היא לא התכוונה לענות לזה. אז אני שם בכל מקרה ואם טעיתי אז אל תתייחסו והיא תשים. חידה - מממ... בעונה השניה, איזה שד שכבר ראינו בעבר חזר, יותר חזק?

Ophel McNeil

New member
שד הפחד.

מעונה ראשונה, זה שצריך להרוג 13 מכשפות..... בלה. והחידה שלי (אם אני צודקת) - מי מהבנות פגשה את אישתו לשעבר של אהובה?

למעלה