שרשור חידות חדש...

PopPy

New member
פייפר, לא?../images/Emo85.gif

[דן היה גרוש?
] זה סתם ניחוש כי לא נראה לי שזה פרו או פיבי

Ophel McNeil

New member
נו, אל סתם תנחשו!

ויותם - אתה טועה. ליליאן היא לא אישתו לשעבר של ליאו....

Charmed 4ever.

New member
חידה..

בעזרת מה הכתה פיבי את טכנאי החשבל בפרק 1X15 "איז דר א ווגימן אין דה האוס"??

Hogo Oneil

New member
שאלתי כבר חידה למטה...../images/Emo54.gif

למזלי הזיכרון שלי לא מטעה אותי, ולמה עניתי נכון, כי אני מת על הפרק עם הווגימן, לא יודע למה, אני אוהב את הכישוף, אני אוהב את השם של ווגימן, חולה על הפרק הזה אני אוריד אותו בקרוב.
חידה למטה חידה: ממה האחיות פוחדות?(עונה 1) סם ענה נכון, אז תור סם. *אני נעול בחדרי עד 5, חיחיחיחי איזה מצחיק זה*

Woogyman

New member
דווקא התכוונתי לג´רמי

שחזר והיה יותר חזק - הכוח של פייפר בקושי השפיע עליו. בכל מקרה צדקת גם עליו.

Hogo Oneil

New member
אופל דייר עכשיו אחרי 3 שעות בלי ../images/Emo2.gif

בלי אינטרנט *היתמכרתי לאינטרנט* אני ממש השתגעתי, אני לא קינקי ולין עם המילון שלה הוא קינקי אררררררר

As I Am

New member
סליחה?!?! ../images/Emo46.gif../images/Emo103.gif

אתה חתיכת חוצפן, אתה יודע?! אופל אמרה שאתה קינקי - לא אני! איך הגעת לזה? אני לא אמרתי כלום בהודעה ההיא! כתוב שם ´Ophel McNeil´, מסוגל לקרוא? יופי - אז איך הגעת לזה שאמרתי שאת קינקי?! חוץ מזה, שדרך החשיבה שלי באמת לא ממש נורמלית, אבל זה כבר לא קשור לעניין. ומה שאופל כתבה שאמרתי זה בכלל משהו על סלאשים, עליך, ועל סם.. היא אמרה שזה קינקי... לא אני... ~.^

Woogyman

New member
אני ואופיר?! *רעידות בלתי רצוניות*

אז אפשר לחשוב על זה אפילו?! חוץ מזה שאני כבר עם האורקל :) (מותר לבן אדם לקוות, לא?)

Hogo Oneil

New member
ברגע זה סם יסכים איתי, דייי ../images/Emo46.gif

להשוות בינינו ולחשב אותנו כזוג!!!!!!!!!!!!!!!!! דיייייייייייייייייייייייי ועם מישהו 1 אומר אני לא יודע מה אני יעשה!

Ophel McNeil

New member
אל תלכלך.... ../images/Emo6.gif

אני ולין פתרנו בעזרת הזוגיות שלך ושל סם תרגילים בפיסיקה! ______________________________________ הידעת? בכדי למצוא קבוצת תמונות של פרבולה, יש למצוא את קודקוד הy שלה, ואת הa.

As I Am

New member
אאהה-- אממ... אתה מבין... ../images/Emo103.gif

*מבט מתחמק* ... וואל... יש לכם כאלה התכתבויות מוזרות וכל מיני דברים שאתם אומרים אחד לשני ו... *נחבטת באכזריות ע"י סם/אופיר* ארממ.. כבר הזכרתי שקראתי יותר מידי סלאשים?... ^^; מה שגרם לי להגיע למסקנה הסופית, אגב, הוא המשפט שאופיר אמר שיובא לכם בציטוט מדוייק: "חחחחח אתה תמיד מצחיק אותי סם" *עיניים מנצנצות* הוו... כמה רומנטי... אתם לא חושבים...? ~_^ *עוברת ארץ*

Woogyman

New member
לין, לין, ליןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

*זורק על לין כדור אנרגיה* *בעצם זה יפה מדי, לוקח בחזרה את הכדור* *זורק על לין כדור אש*

As I Am

New member
*חיוך מתנצל* ../images/Emo103.gif

I´m sorry... בהתחלה סתם פלטתי את זה בטעות! אופל כתבה את זה בפורום... והייתי צריכה להסביר את עצמי... אחרת הייתם חושבים שאני... ... ... מוזרה. ארמ... זה לא עזר, הא?

למעלה