שרשור חידות חדש...

Ophel McNeil

New member
לא, ועכשיו כשהסברת את בכלל לא

מוזרה! אבל אם אני אקבל בזכותם ציון טוב בפיסיקה - אני אישית אודה לך, ולהם
_____________________________ הידעת? לכל חפץ מעל מישור הייחוס אשר לא נמצא בכלל יש אנרגיית כובדת פוטנציאלית.

Woogyman

New member
כבר ציינתי שזה לא *סתם* כדור אש?

זה כדור אש עם רשת! עם ר-ש-ת! אה עכשיו את בטח מצטערת :) (וחושבת שאני מפגר)...

Ophel McNeil

New member
היי, עד כאן!

אם היו נותנים לי שקל על כל פעם שניסיתי לזרוק על ילד מהכיתה שלי כדור אנרגיה....
חוץ מזה - לין אמרה לחלוטין בצחוק, בחצי פליטת פה, משהו מעט סלאשי, אני זאת שניפחתי את המימדים של זה וכתבתי בפורום, ואחרי זה עוד לימדתי איתה עם זה פיסיקה - זה לחלוטין אשמתי
אל תאשימו אותה!

Woogyman

New member
אה, אה! (אממ אולי ספויילר)

עכשיו אני יופיע אצלך בלהבות, ואת תצעקי "Run!" ואני יגיד "הכוחות שלך שלי עכשיו, וגם כמה משלי!" ואז אני אפוצץ אותך ואת לין :) מוסכם? (ואז את עם הכוח-פייג´ שלך "קריסטלים! מעגל!") (את ראית את העונה הרביעית, את מבינה :)

Woogyman

New member
ההודעה יצאה יותר מטומטמת ממה

שהתכוונתי. מי שראה את הרביעית ואובססיבי לקטע מסויים מפרק מסויים בכל מקרה הבין את פשר הטמטום :)

Hogo Oneil

New member
זה לא הודעה מטומטמת.. *.*

יהיה בסדר, *מנסה לפוצץ את לין* ******בקשר למפגש אנשים על תביאו סכינים****** *פרצוף מפוחד* עוד תהרגו אותי

As I Am

New member
*צחוק גבוה ומרושע* ../images/Emo103.gif

מנסה לפוצץ אותי? רייט... אה, וסכינים? *מגכחת* רואים שאתה לא מכיר אותי... -_-

As I Am

New member
-_- ../images/Emo103.gif

Haaa.... So much to learn... *sigh* *שולפת ספר מתמטיקה* *כדור האש (עם הרשת ^^) נהדף אחורה וחוזר אל סם* וואל, לא היה קשה מידי, אני מניחה. ואגב, לא חושבת שאתה מפגר, סתם אובססיבי. דווקא גורם לי להרגיש בנוח... לפחות אני לא היחידה שאובססיבית כאן. ויש גם את אופל, שזו בכלל נחמה...
בכל אופן - אל תכעסו עלי... אתם עוד תתרגלו. חושבים שזה גרוע? עוד לא ראיתם כלום. זה הרגיע את האווירה, הא? ;)

Hogo Oneil

New member
*.* ../images/Emo12.gif תתרגמי "זה רק ההתחלה?

אופל, עם היו נותנים לי שקל כול פעם שאני מנסה להקפיא / לפוצץ את הבי"ס(כיתה+ תלמידים), ואת אח שלי, ועוד הרבה דברים היתי מליונר! $,$

Hogo Oneil

New member
לין, יו אר סאו בסטד! ../images/Emo46.gif :-{

זה מגזם!!!! את לא חושבת? יווווווו, זה ממש שפל המדרגה , אני זועם! אררררררררר איזה חוצפה!

As I Am

New member
אף אחד לא לקח את זה קשה מידי... ../images/Emo103.gif

חוץ מזה, אופל כתבה את זה כאן, אתה וסם מוזמנים לאחד כוחות (^^;) נגדה.

Ophel McNeil

New member
וככה לין, בהזדמנות ראשונה -

זורקת אותי לכלבים! חכי חכי למחר..... |אנרגיית_חום||אנרגיה_כימית||חוק_שימור_אנרגיה| מוהאהאהאהא...!!!

Hogo Oneil

New member
אופל דייר ../images/Emo13.gif ,ולין דייר ../images/Emo46.gif

אופל בך אני לא יפגע, אבל בלין אני כן *עיניים עם אששש* אוף סם, עם היה באמת כדורי אש היתי עושה עליה הזדמנות הראישונה!!! *לילה טוב אנשים אני עייףףףףף* ביייייי ניתראה מחרמחר עושים לנו את הפרוזדור, ואז אנ י לא יהיה פה כול הצהריים עד 5 כי באים סוף סוף בעזרת ה´ להתקין לי אינטרנט מהיר! *שר הללויה* ביייייי גוד נייט

As I Am

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo103.gif

I´m gonna tell Mommy all about you!!!
לילה טוב! ^_^

Hogo Oneil

New member
הוספות ../images/Emo29.gif

לעשות את הריצפה בפרוזדור *עושים שיפוצים* ביייייי לילה טוב חלומות פזזזז גם לך לין

p3

New member
זה רק אומר שהמכשפה יכולה...

להגן על עצמה עם הכוח הזה באופן הטוב ביותר- אבל לא על אחרים... לכן, לדעתי, יש כוחות התקפה שהרבה יותר חזקים מכוח ההטיה (מי זאת?), כי הם פוגעים או הורגים את האויב ומונעים ממנו לפגוע להבא באחרים... יכול להיות שאני טועה... ~~~~~~~~~~~~~~~~~ יותם א: מה חדש? יותם ב: נהבית! יותם א: תתחדש! יותם ב: תודה! גם אתה! העולם: יש לך בעיות... ~~~~~~~~~~~~~~~~~

resputin

New member
^ ..מכיוון שהתחלתם לריב.. ^

.. שכחתם את ייעוד השרשור, אז... חידה די קלה, אבל עדיין. מי מהאחיות אומרת מה בהודעת המשיבון בבית? <בלי עונה רביעית, רק מה ששודר בארץ.>

As I Am

New member
שאלו את זה כבר. ../images/Emo103.gif

אני חושבת שאתה... זה היה בול באותו ניסוח...

למעלה