שרשור חברתי

saaror

New member
מצד אחד זה טוב כאן מצד שני רע...

צד טוב-זה יכול למשוך הרבה מאוד תיירים ויכניס כסף טוב למדינה צד רע-ייתכן שזה לא ימשוך את אותו מספר תיירים כמו שזה היה מושך אילו זה היה בחו"ל,ניתן להקים אותו בחו"ל,במקום עם מסים נמוכים ושיש בו הרבה תיירות ואז הרווח האישי גדול יותר רולינג בטוח תסכים,כל דבר כזה בהחלט יקדם לה ת'ספר (והכסף שלה רק יגדל) כך שבכללי הרעיון עשוי לעבוד,אך עד מתי יהיה פוטר מוערץ בצורה מטורפת זו,קשה לשער...

yuvi217

New member
הרבה זמן!

ציטוט [עד כמה שאני זוכרת] מהעטיפה של אחד הספרים: "הסדרה הזאת תישאר, לא רק לעשורים הבאים כי אם למאות הבאות!" ויש לי רק מילה אחת להגיד על זה... הלוואי!

אני חושבת שפיתחתי שרירי בטן מצחוק.

בכיתה אנחנו לא עושים שומדבר חוץ מלהתפקע מצחוק מילד אחד (שנורא מזכיר לי את אבי, אבל נורא!!
) שהוא צוחק נורא מצחיק!!!! ו... נורא מצחיק, מרוב צחוק אני חושבת שאני מפתחת שרירי בטן, הייתכן??

The T Shirt

New member
אממ.. מותר לשאול מזתומרת?

לא הבנתי למה אתם רושמים (רושמות..?) "צ'אט" בהודעה.. מזתומרת?

חברתי????.

כ"כ....משעמם לי שאני כותבת לפה... יום רע....יעזרו לי חיבוקים.... וכה זה רמז

מחיקת בלוג, עזיבת פורום.

בדיוק כמו שזה נשמע, מחקתי את הבלוג. http://blog.tapuz.co.il/l4cn החלטתי להתחיל תקופה חדשה בחיים שלי ללא בלוג. אני צריך לחיות חיים אמיתיים, להתייעץ עם אנשים אמיתיים, ולהתפרק לידם. לא על דף באינטרנט. וזהו. אין לי זמן בגרוש להיות על המחשב. וגם אם כן - אני לרגע במסנג'ר, אומר שלום וכולם והולך לישון. ימי ראשון עד שלישי, אני מסיים ב-4 וחצי אחה"צ. רביעי עד שישי, אני מסיים ב-3 ורבע. אני חוזר סחוט, הולך לישון עד הלילה. בלילה מתעורר, אוכל משו, והולך לישון שוב עד הבוקר. אבל למרות הכל - אני עדיין מרגיש שהחיים שלי מלאים! וזהו. אני פורש, בידיעה שעדיין אוהבים אותי. ובידיעה שאני עדיין מתגעגע לפורום, לאנשים בו. אני אמשיך להיות במסן [[email protected]], להנות שם.
הפורום, עד כמה שהוא מלא בחברתי - עדיין רובו הם שרשורים על הארי פוטר. כן, נכננסתי לפורום בגלל הארי פוטר, אבל נשארתי בגלל החבר'ה פה. אין לי זמן להיות בפורום וגם אם כן - רוב הפורום מלא בשרשורים שאני לא ממש יכול להשתלב בהם, ורק רציתי להגיד שאני עדיין אוהב אתכם, ושאני תמיד אהיה פה למקרה שמישהו יצטרך משו. אבוא לבקר מדי פעם ו... אני שמח שכתבתי את זה. זה הציק לי הרבה זמן על הלב. בייביי.

ToryMaster

New member
זה מעליב, רק ששתדע

תעשה מה שטוב לך, אני לגמרי מבינה אותך. אבל אנחנו אנשים אמיתיים, ואנשים שמתקשרים הרבה ומכירים את החברים שלהם ברשת - הם לא פחות אמיתיים, הקשרים הם לא פחות אמיתיים. בהצלחה, בכל מקרה, אני חושבת שיהיה לך טוב ככה.

למעלה