שרשור חברתי

../images/Emo13.gif

ב"ה החיים ממש ,אבל ממש מבדרים! בשבוע האחרון הייתי פשוט מחורפנת לגמרי <השעות שינה טירפו אותי> וזה הביא אותי לכמה סיטואציות מבדרות. אבל הרוב משעמם.. ואצלך?

אני שמחה בשבילך!

אצלי ממש מצויין!! אני במצב רוח כזה נחמד, שלא היה אצלי שנים.. העיקר שכולם מרוצים מזה. טוב, כמעט כולם.

את מתכוונת אליי???../images/Emo12.gif

שריייייייי! אל תגידי את זה, את יודעת שאני מאושרת! ואגב אני חייבת לדבר איתך בהתפתחויות החדשות!!

15freedom girl

New member
בחופש עלה לי רעיון ממש מגניב....

הייתי בעיר המלכים באילת... שיעמום טוטאלי בכל מקרה אז עלה לי רעיון מגניב זה היה כזה שולט היה כזה ארמון כזה כמו של הוגוורטס עם מתקנים כזה שקשורים בהארי פוטר ... כמו לונה פארק רק של הארי פוטר אין כזה נכון??? ....והיה כזה חדר של יענו קסמים... ומתקן כזה שנראה כמו קווידיץ....

saaror

New member
אולי נתמקד בקווידיץ'

יש לנסות ולפתח מעין "מקלות" שיכולים לטוס כמו המטאטאים(כמובן זה יהיה קצת גדול יותר,ועם מנוע עובד על דלק) ואז עושים עסק עם רולינג על המשחק והשם(נאלץ לחלוק עימה אחוזים,אבל זה ישתלם) קונים שטחים ובונים עליהם מגרשי קווידיץ' ואז עושים משחקים,מאמנים כמובן שחקנים שיהיו מוכשרים לכך עושים אירוע פתיחה המוני,שבו גם רולינג מוכרת את ספרה הראשון זה יביא ים כסף,ומלא ישקיעו(וגם יהיו פרסומות במגרשים!!!) ניתן יהיה גם להפוך ת'"מטאטאים" לכלי ציבורי,דהיינו אנשים יתחילו לטוס למקומות שהם צריכים אני כבר רואה את המיליארדים חוגגים בבנק(ומי שיראה אותי יראה דולרים בעיניים שלי) איאיאיאי,אין ספק,"אשליות" זה כיף...

saaror

New member
אל תשאל...

באתי כבר לקנות את שתי השווארמיות ופתאום ראיתי שאחת מרוויחה מלא,בעוד שהשנייה מרוויחה פחות...אז כמעט וויתרתי על הרעיון ואז צץ לי רעיון חדש.למה שאני לא אקנה את שתיהן,אעשה חנות אחת שווארמיה וחנות אחת אני אשכיר למישהו שלא יהיה שווארמיה?הרי לא צריך כזאת שווארמיה ענקית.אז עכשיו אני מתאם עם הבעלים,ובמקביל אני מנסה לשכנע ת'בנק להלוות לי סכום גדול מ-50,000(הבעלים רוצה 75 אלף...)וכך ארוויח יותר ואז לאחר שיהיה לי עוד כסף,אקנה עוד מקום באיזור וגם הוא יהיה שווארמיה וכך אהפוך לרשת של שווארמיות ואצליח כמו מקדונלדס. בקיצור,העסקים מתקתקים כרגע,ותודה על ההתענינות

גם אני הייתי בעיר המלכים..

אבל לא עשיתי כמעט כלום כי הייתי חולה אז ההלכתי לישון על הספסלים בכניסה...

15freedom girl

New member
לא הפסדת...

חוץ מהסירה הזאת.. שגם בה יש חצי שעה של שעמום אין מה לעשות שם....

yuvi217

New member
רולינג

היא טחונה
וואי רעיון מעולה! איך בא לי שיהיה בארץ דבר כזה!!!!!

n u k e y

New member
גמלי../images/Emo13.gif

גם ככה אני תקועים רק עם הסופרלנד והלונהפארק שכבר חרשתי את שניהם...

למעלה