שרשור חברתי

Shiri from the block

Active member
לגמרי מסכימה../images/Emo45.gif אני הכרתי חברות נורא נורא טובות שלי מהאינטרנט, שתמכו בי אפילו יותר מהחברות "האמיתיות" שלי..

פףף, גמאני.

אבל אני לא מאמין שאני צריך להשקיע באינטרנט יותר מהחברים האמיתיים שלי. רק שבמקרה שלי יש לי חברים אמיתיים גם כאן וגם כאן. גמאני הכרתי פה חברים מדהימים! שעזרו לי במצבים שונים כשהחברים האמיתיים אפילו לא ידעו שעוברים עליי דברים כאלה או אחרים, אבל החלטתי להשקיע בלימודים, ואני אנטוש את האינטרנט לטובת לימודים כרגע. אהיה במסן תמיד, כמו שאתם רואים... אני תמיד מחובר.

חרבביש

New member
כמה שאת צודקת.

תראי אותי ואת נגה. כאן, בפורום הזה, הכרנו, ועכשיו אנחנו ידידי-נפש ממש. כשאתה כותב באינטרנט, זו רק החלטה שלך אם לעשות הצגה או לדבר באמת. ורוב האנשים כאן מדברים מתוך עצמם, רק שבמקום הטלפון/פלאפון הם מדברים מהמקלדת.

הו, כמובן!

אבל לדעתי אחרי שנה ומשו באינטרנט - אני שם לב שלא ממש הייתי עם חברים שלי. ועכשיו כשחזרנו ללימודים ויש לי מלא לחץ ואני משקיע יותר זמן בביה"ס מאשר בבית - אז אני מעדיף לפרוש קצת מהאינטרנט לטובת לימודים. שוב, אחזור כשירד לי קצת הלחץ.

אממ,

אני לא יכול להישאר עדיין בפורום, כשאין לי זמן בכלל להיות על המחשב ברוב שעות השבוע. לא משנה עד כמה זה מעליב את מי. וסליחה אם זה באמת העליב, למרות שזו לא הייתה הכוונה שלי. רציתי להגיד שאני פורש עד להודעה חדשה, שבה יהיה לי יותר זמן להיות על המחשב.
שבוע מעולה!

yuvi217

New member
אוף

זה ממש עצוב שככה אתה חושב... מאז שהצטרפתי לפורום, הבנתי שיש פה אנשים ממש חמודים ועוזרים, ושאפשר להזדהות איתם על מלא דברים... וזה ממש כיף ואתה אחד האנשים החמודים שהכרתי בפורום הזה.. הייתי קוראת המון בבלוג שלך, וממש חבל שאתה עוזב אותו מקווה שיהיה לך טוב ותחזור לפה לפעמים? עדיין אוהבים אותך

כמובן שאחזור לבקר!! ../images/Emo23.gif

קצת קשה לי לתמרן בין אינטרנט לבין לימודים, ויש הרבה לימודים. אפרוש לטובת החיים האמיתיים ואחזור לפה כשהלחץ קצת ירד.
אוהב אותך!
שבוע מעולה!

yuvi217

New member
גם אצלי זה ככה

יש המון לימודים ושיעורים... השנה נרשמים לתיכון והכל.. אבל כשיש לי זמן אני באה לפה =] הרבה פעמים קשה לי לעקוב כי אני ממש מעט על המחשב אבל בכל זאת... בכל מקרה.. תהנה בחיים האמיתיים!
אוהבת גם!

אממ

ב"ה קצת עצוב,וכמו שיעל אמרה-מעליב. הכרתי אנשים מדהימים מפה וממקומות אחרים באינטרנט והם תמכו בי ברגעים כל כך נמוכים שאין לך מושג לכמה נמוך הגעתי.. אני לא יכולה לראות את עצמי נפרדת מהפורום הזה כל כך מהר, וזה עצוב שאתה עוזב.

היו דברים מעולם...

ואני מניח שאין לך לחץ, כמו שלי יש... אני לא רואה את עצמי על המחשב כמו פעם. שבוע מעולה!

שונאת אותך.

רק רציתי לומר לך, שלאנשים מסויימים בפורום הזה נקשרתי, ותופתע או לא לדעת שאתה אחד מהם, והראשון בהם. ואנחנו כן אמיתיים, כשאתה מגיע למצב כזה אז האינטרנט הוא לגמרי-לגמרי אמיתי, ו.. אני עכשיו בבאסה. מספיק עשית לנו טראומה כשאמרת שמנתקים לך את הנט. אל תעשה את אותץה הטראומה שוב. אני רצינית. אני לא יודעת מה אני יעשה אם יגידו לי שאני לא יכולה לא לדבר יותר במחשב איתך, ועם החברים, (כן, החברים!) שרכשתי מפה. עצוב אבי, מאוד עצוב.
והייתה לי לחלוחית.. *מסמיקה* שונאת אותך!!!!!!
למה אתה לעזאזל עושה לי, לנו.. את זה??!?!?
ייקח לי זמן.. אין לי כ"כ יותר מה להגיד.. אני רק מקווה שתהייה במסן, והרבה. אני מאוד אתגעגע, באמת. דניאלה

אני מנצלת את השירשור הזה...

כדי לשאול שאלה חשובה למדי..!!!!!! מי מהפורום לומדת בתיכון ברמת גן? חייב להיות?!

yuvi217

New member
את גרה ברמת גן?

יכול להיות שאני מכירה אותך?
יש לך איסיקיו/מסנג'ר?

כן...

אבל לא נראה לי שאנחנו מכירות. אנ'לא מכירה אפאחת בשם שלך... באיזה תיכון את ובאיזה כיתה? מי יודע, אולי מתברר שאנחנו לומדות באותו בית ספר.....זה יהיה מגניב לאור העובדה שרק חברה אחת שלי קוראת את הספרים אחרי שיכנועים רבים מצידי והיא אפילו לא לומדת איתי באותו בצפר והיא ממש החברה הכי טובה שלי! ונחזור לשאלתי...

yuvi217

New member
לא

אני לא גרה ברמת גן.. גרתי שם עד כיתה ד'. אבל אני מכירה [דרך ידיד] נטע מרמת גן שאוהבת הארי פוטר... כמה כאלה כבר יכולות להיות? אם יש לך מסנג'ר או איסיקיו אפשר אותם בבקשה? ובת כמה את?

The T Shirt

New member
מנצל"ש את הניצל"וש-יש מישהו מחולון?

יש פה מישהו מחולון באזור שעל גבול ראשון?

למעלה