שרשור חברתי

ToryMaster

New member
שרשור חברתי ../images/Emo28.gif

אתם כבר מכירים, אבל אני בכל זאת מרעננת: זהו שרשור האוף של הפורום, ולכן כל הגיגי העופות, הזוחלים, הציונים, החזרה לבי"ס או מה שזה לא יהיה - ישורשרו אליו. לא מנצל"שים את שרשורי תפוז אנשים, הנהלת הפורומים וכד'. פשוט לא. גם אם יש לכם משהו ממש חשוב להגיד על אחד מהם - בשביל זה השרשור החברתי. כל הודעה שלא תשורשר כראוי, תשורשר או תמחק ע"י אחת המנהלות ובהתאם לשיקול דעתה. עכשיו אפשר להגיב
.

kaguma2006

New member
דווקא די נחמד לי בחטיבה......

נתקעתי עם ילדים ממש מעצבנים,אבל הרוב נחמדים. המורה לספורט ממש נחמדה, ועושה לנו שיעורי אירובי (לבנות) ודברים קלים ונחמדים. מתוכננים לנו לשבועיים הקרובים 3 טיולים, אחד מהם לסופרלנד. אני מבינה שבשעה זאת כשולם לומדים אני כותבת במחשב עם שריר תפוס בצאוור (אאוץ'! אני לא יכולה להזיז!). כנראה אני הראשונה. לפחות אני מפספסת תנ"ך!

חטיבה זה ממש נחמד.

אני יותר אהבתי את החטיבה מהיסודי, למרות שסיפרו לנו שמרביצים לאנשים וממש פחדתי[
זה ממש מצחיק כשחושבים על זה,נשמע כמו סרט אמריקאי גרוע.] איזה כיף לך שעושים לכם אירובי בשיעור ספורט,המורה שלי סתם שמנה.

n u k e y

New member
כנ"ל ../images/Emo4.gif

המורה שלי היא בן אדם פסיכי, אגרסיבי ונרגן שמוציאה עלינו את כל העצבים שלה.. בעע אני שונאת ספורט

SuperGirl711

New member
ואני לא לומדת ספורט.

אני לא לומדת כלום עכשיו, אבל כששנת הלימודים תתחיל אני לא אלמד ספורט. אני אשב על התחת עשר שעות ואלמד מתמטיקה.

והמורה שלי היא שלושתם../images/Emo11.gif

גם עושה לנו אירובי צולע, גם נראית כמו חבית, וגם דומה לגבר.

יפה לך....קיבלת את כל החבילה...

מה עוד אפשר לבקש.... חחח....סתם......אבל תגידי תודה שאת לא הילדה שמעלייך....המסכנה לומדת עשר שעות מתמטיקה....

../images/Emo45.gif

ושנה שעברה לפחות חברה שלי למדה גם אז היה כיף השנה אני לבד וזה סיוט... 4 שעות של שיעמום בלי שום צחוקים

לא ממש

זה תוכנית של האוניברסיטה אבל לומדים לבגרות 5 יחידות במתמטיקה וזה 4 שעות פעם בשבוע אחרי הלימודים ( מ-4 עד 7 ורבע בערך). ויש גם שיעורי בית שלוקח בערך 5 שעות לסיים.

הרבה

אני לומדת 40 שעות בבצפר (לא הוצאתי שיעורי מתמטיקה שיש לי פתור מהם) ויש לי פעם בשבוע שיעור נגינה אחרי הלימודים ועוד מעט יהיו גם הרכבים וכן זאת תוכנית למחוננים

The T Shirt

New member
קורס לנוער מוכשר במתמטיקה- בר אילן?

הייתי שם... 3-4 שעות ברצף כל יום ראשון - סיוט ברמה לא נורמלית.. אבל שווה את זה, סיימתי את י' בדיוק, ויש לי כבר את הבגרות 5 יח"ל במתמטיקה..! וזה אומר שאני לא צריך ללמוד את זה לאורך י"א, י"ב... ויש לי רק 36 שעות שבועיות..!!!

The T Shirt

New member
אני מכיר מישהי עם 46+קורס פסיכו

אבל תכל'ס, אם יש לי 36 שעות בשבוע - זה לא אומר שאני נוכח ב-36 שעות בשבוע...
לא שאני מבריז (הרבה) - פשוט אני לומד מחשבים.. וזה.. אממ.. בזבוז זמן כשאני כבר יודע ת'חומר.

15freedom girl

New member
אני שבועיים בתיכון

ואני מתגעגעת לחטיבה... בלי בלבולי שכל על בגרויות, בלי מערכת שעות שצריך לעבור קורס כדי לדעת להבין אותה...
למרות שזה די מגניב להתחיל ב10.... אהה שכחתי ביטלו לי את זה בשביל יסודות העיצוב...

למעלה