שרשור חברתי

black robe

New member
אני שמחה שכיף לך!../images/Emo63.gif

אני בכיתה ח' עכשיו וכל מה שהמורים יודעים לעשות זה לתת שיעורי בית
אררררררג
כבר כמה ימים אני לא נכנסת לכאן רק בגלל הפוקים האלה, אוף!! כמה אפשר לשבת ולכתוב???

Pr0NgS

New member
ציטוט נחמד בחתימה../images/Emo45.gif

הוא הופיע בראש הפרק שם, לא?

yuvi217

New member
חכי לכיתה ט'... ../images/Emo10.gif

סליחה אם אני מבאסת אותך.. אבל בינתיים עוד לא היה לנו יום אחד בלי שיעורים! וגם אני כבר בקושי נכנסת לכאן בימים האחרונים מרוב שיעורים... וכבר בסוף החודש הולך להיות לנו מבחן במתמטיקה, ובחודש שאחריו עוד אחד ובחודש שאחריו עוד אחד! יש לנו השנה שלישים במקום מחצית [כי עולים לתיכון] אז יש לנו כמעט כפול מבחנים! בקיצור... הקבצה א' זה חרא

גם לי נותנים כל יום שיעורים../images/Emo10.gif

זה ממש מבאס.הדפוקים האלה טורחים להזכיר לנו כל שנייה וחצי ששנה הבאה זה תיכון ושלא יקבלו אותנו אם יהיה לנו התנהגות ב' וכאלה...

*מרוצה מעצמי*../images/Emo9.gif

תראי, גם לנו נותנים המון, אבל פשוט ה מ ו ן שיעורים
כמו- 4 תרגילים ב"מתמטיקה" (3+6) עלאק חזרה על כיתה ו', חזרה על גנון אם כבר! לראשונה בחיי נרדמתי היום בשיעור!

saaror

New member
חכי לכיתה יב'...../images/Emo10.gif

זו השנה המרושעת,שבה המורים משעממים ומרושעים,הכל לחוץ,מלא שיעורים,מלא עבודות,מלא שעות לימודים... מקווה שהפחתי בך תקווה לעתיד :)

כנ"ל

כל יום שיעורי בית... ואני עוד לומדת בבר אילן מתמטיקה 5 יח"ל והייתי צריכה לסיים את העבודת קיץ שדחיתי יותר מידי בגלל זה לא כתבתי פה המון זמן וכל המורים שלנו ממש מלחיצים בגלל הבגרויות שנה הבאה ובגלל שבסוף שנה בוחרים הרחבות אבל התחלנו ללמוד השנה פיזיקה וזה מושלם!!!
וגם שתי מורות שלנו טסו עם המשלחת לפולין אז יש לנו שבוע בלי ביולוגיה ספרות ותנ"ך...

../images/Emo12.gif גם אני בבר אילן!!!!!

בחמש יחידות, שאני אמורה לסיים בסוף כיתה י' במקום בסוף יב'
ופיזיקה זה באמת מושלם. איפה את לומדת בבר אילן?

The T Shirt

New member
פיזיקה ב-ט' זה בזבוז של זמן

המתמטיקה 5 יח"ל בבר אילן זה אומנם אכזרי - אבל אחרי שעברתי (אני עכשיו י"א) - זה שווה את זה... בכל מקרה, את רק בכיתה ט', שזו שנה קלה. חכי תראי מה יקרה כשתגיעי ל-י', סביר להניח שתרצי להתאבד בפסח כשתצטרכי לשבת 3-5 שעות יום-יום במשך חודש כדי להתכונן לעשרים-אלף מתכונות (טוב, נו, 4-5) מתכונות שיעשו לכם ולבגרות עצמה... אבל לא נורא - יהיה בסדר, עוברים את זה. בכל מקרה, אני מרחיב פיזיקה ולמדנו בכיתה י' וזה פשוט היה שטויות - לא למדנו כלום במשך שנה שלמה חוץ מזה שהשמש יותר גדולה מכדור הארץ... (אז ט' בטח לא לומדים הרבה יותר.. למרות שזה די תלוי במורה) לעומת זאת, השנה, י"א, בשבועיים למדנו כבר כל כך הרבה שנראה לי שסיימתי על פיזיקה לבד חצי דפדפת.

ח' זה כיתה קלה

השנה אנחנו גילינו עד כמה אנחנו בפיגור בהמון מקצועות אבל אולי זה ישתנה לפחות בהיסטוריה אנחנו בקצב מעולה חחח היו לנו היום שלוש שעות היסטוריה בגלל שהמורה מילתה מקום שעה אחת ויש לנו רק שעתיים פיזיקה וזה מבאס בעיקר בגלל שזה באותו יום

למעלה