שרשור חברתי

דניאל, את יודעת משהו?

לא כך העולם סובב סביבך והיה לי חרא מצב רוח עוד לפני זה...זה סתם עצבן אותי קצת יותר... אני לא מבינה מה מגעיל פה... זה שרשור חברתי כתבתי שאין לי מצב רוח טוב ונתתי כמה סיבות... לידיעתך את לא החברה שרבתי איתה...רבתי עם מישהי אחרת מהכיתה שלי שהיתה ממש חברה טובה שלי...אז אל תגידי לי שמה שאני עושה מגעיל כי באמת אין לי מצב רוח לזה עכשיו... ואת ממש לא חייבת לספר לי שומדבר... לשם שינוי דיברתי על מה שקורה לי ולא על מה שקורה לאירם אז נמאס לי שתוקפים אותי וזה...נמאס...אין לי מצב רוח ואני ממש עצבנית...אז די.

פלאפאל

New member
חרא לי.

רוצים שאקח אחריות בארגון מסריח ומטונף מפרוטקציות והעלמות-עין. וכל כך רוצים שאעשה זאת, עד שלא אכפת להם להתקשר אליי ולהגיד לי כמה אני יורקת להם בפרצוף ובועטת בביצים לכולם אם אני לא לוקחת אחריות. יאי. בואו נעשה לינץ' עליי, אני לא רוצה להכנס לג'יפה שלהם. עליי למות מייד. ~.~ מישהו יודע מה לעשות?

ספירלי1

New member
שימי עליהם פס! למה מה קרה??!

ב"ה אני מבינה אותך! אבל תקישיבי! את לא חייבת להם כלום אז ביי ביי ושיתשתקו!! בהצלחה!

דרוש חיבוק...

ראיתי את כולם מתלוננים - אז גמאני רציתי, אבל בצורה שונה.
המצב-רוח שלי ממש בסדר, בלי עין הרע.
התחלתי כיפה כחולה ועכשיו אני לקראת סיומה.
הבגרויות הולכות לי דיי טוב.
סופסוף, אחרי 15.5 שנה, רשמית יש לי חדר לבד.
אני מאושר עם חברים שלי.
מערכת חדשה לחדר.
בקרוב מחשב חדש, שיחליף את המחשב המעפן הזה. =\ אני לא רוצה להתלונן. אני צריך תמיכה. אני הולך לעשות מעשה נועז ואני צריך תמיכה. חיבוקים יתקבלו בברכה. וכן גם סמיילים תומכים אחרים. תודה לכולם מראש.

הצ'אט עובד עליי. ../images/Emo7.gif

הוא כותב 5 אנשים בצ'אט וכשאני נכנס - רק שאיה וחמי שם. =\ עובד עלי הזבל. =\

ספירלי1

New member
אבי יא ענק!!!את סורג!!

ב"ה אני לא יודעת לסרוג
חחחחח
מספיק תמיכה??

AnGeLiNa JoNsOn

New member
הו, אתה חמודי../images/Emo141.gif

תתחדש על הכיפה. וואו, אתה סורג!!! אתה מושלם.
שמחה שבגרויות הולכות טוב, זה תמיד נחמד, אבל תזכור שזה לא הכל בחיים גם אם פתאום לא ילך
הומויו!!! אני מבינה את ההרגשה, עד כיתה ח' הייתי עם אחותי בחדר בסבל טוטאלי וביום שקיבלתי חדר לבד הייתי המאושרת באדם
תתחדש! ותעצב אותו יפה
תתחדש, ותקנה דיסקים- אל תוריד מהמחשב!!
גמני רוצה מחשב חדש
אני תומכת בך, ממש סיקרנת אותי עכשיו! מעשה נועז....הממממ אתה מגניב

וואי, תודההההההההההההה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

אממ, בינתיים התוכנית הולכת לפי המתוכנן. אם זה ימשך ככה [|מחזיקאצבעות|], אז אני אהיה המאושר באדם.
תודה לך,

למעלה