שרשור חברתי

רזושש

New member
גמאניי לא הצלחתיי ..

למרות שבד"כ אני אני בולעת ספרים מהררר במיוחדד

מה ה מצב

New member
ארטמיס פאול ../images/Emo99.gif

השמועות מספרות שייצא עכשיו השלישי מתורגם!! לצערי עוד לא זכיתי לראות זאת במו עיני. ואני קוראת עכשיו את ההמשך של חיי קסם-שבוע המכשפות (שגם יצא בתרגום ממש עכשיו) וטוב, זה דיי צפוי שיהיה משהו דומה בין הספרים האלו, אחרי הכל הם עוסקים בנושאים דומים... ודמבי דיי ממלא תפקיד דומה לשזה של קרסומנסי. ודרך אגב, אם ניכנס לקטנות, כדי שלדמבי יהיו תשע נשמות כמו שיש לקרסומנסי הוא צריך לחיות בעולם של חיי קסם. בעולם של דמבי כדי שיהיו לך כמה נשמות את צריך הוקרקרוס וגם אז זה לא ממש כמה נשמות שלמות...

itri

New member
לא

אבל אם כבר שאלת, קראת את חיי קסם של דיאנה וין גונס? הספר קצת מזכיר את הארי למשל בקטע של דם הדרקון זוכרים 12 שימושים לדם דרקון שדמבי מצא? וגם האופי של קרסטמוני דומה קצת לדמבי (נונשלנטי ) ומי יודע אולי נגלה שגם לדמבי יש 9 נשמות אה.. וסליחה מכל מי שלא קרא את הספר חיי קסם

The Walrus

New member
אהוד פוטר והצורב מאוזבקיסטן

הקודם לא קפץ ובקושי שמו לב... אני יודע שההודעה הבאה מתאימה יותר לפורום הסרט מאשר לפורום הספר אבל פירסמתי גם פה מכיוון שממש השקענו ושם קהילה די מתה והכל... לכן האוף טופיק בכותרת. אני גם חושב שאוהבי הספר יוכלו ליהנות מהבדיחות לא פחות מאוהבי הסרט, ושבפורום יש כמה אנשים שאוהבים את הסרטים אבל פשוט נכנעו מהפורום המת. רציתי לשתף אותכם במשהו. אז ככה, אני וכמה חברים לקחנו על עצמנו פרוייקט - לדובב ולערוך מחדש את כל הארי פוטר השלישי! אבל לא סתם לדובב אלא לדובב בצורה הומוריסטית! כך נוצר לו הסרט: אהוד פוטר והצורב מאוזבקיסטן כרגע הגענו עד לשיעור של לופין, ואנחנו ממשיכים. אני רוצה להעלות את הכל לאינטרנט, בחלקים. להתחלה: הנה הטריילר, שכולל קצת מהכל. לחצו כאן לצפייה בטריילר מקווה לתגובות!

דנקי

New member
לא רוצה להעליב אבל..

זה די גרוע לדעתי.. קצת מפגר מדי.. וזה גם כל הזמן נתקע ולא מבינים מה אתם אומרים והכל.. לא ממש אהבתי.. אבל בהצלחה בכל זאת!!

The Walrus

New member
כל הזמן נתקע

זה בגלל YouTube. ברור שזה קצת מפגר, השאלה אם מפגר זה רע או טוב. הטריילר לא מובן, זה ידוע. זה סתם נשמע כמו אוסף של משפטים לא קשורים (וזה באמת מה שזה). אני עכשיו עובד על העלאת הסרט המלא בפרקים, אז זה יהיה הרבה יותר מובן...

אני כ"כ עצובה!!!!

אוףףףף תקופה כ"כ קשה!! כבר כמה ימים אני ככה ונמאס לי מזה!! החיים דפוקים והאנשים עוד יותר!!! ולמה לעזעזל אני לוקחת הכל לב????????????

זה בסדר

את לא היחידה שכזאת. תדברי עם חברה טובה שלך על זה (היום ממש התעצבנתי ופשוט דיברתי עם חברה שלי, שמלא זמן לא דיברתי איתה שיחה רצינית, ואז הרגשתי טב יותר) אם מתחשק לך- אני אחלה פסכולוגית (מסנג'ר במסרים)

דנקי

New member
אויש.. נוגע ללב..

תודה.. אבל באמת אל תקחי את זה קשה!! אם החבברות ילשינו אז את יכולה לדבר איתי, אוקיי?? סמכי עליי!! והוא ל=א שווה את זה!!! אף אחד לא!! מואה!!

למעלה