שרשור חברתי

קחי חיבוק ../images/Emo24.gif

תשרדי את השבועיים עד ה23 ביוני ואז יש מלא חופששש ורוגע... תשמעי מוזיקה שמחה (לי לפחות זה עוזר..) תני חיוך
הכל לטובה!

תודה. אבל זה לא הבגרויות..

הבגרויות דווקא עוזרות לי להירגע מהלחץ.. (כן אני מוזרה.. פשוט הלחץ שלי הוא לא לימודי אלא נפשי.. מקווה שהיום הכל ייגמר- תתפללו , נראה מה יהיה.)

ספירלי1

New member
ילדונת!

ב"ה אם תחשבי חיובי-יהיה חיובי! ואני מדברת ממש ברצינות! בשנה האחרונה רוב הזמן הייתי בדיכאון עמוק, והתחלתי לחשוב חיובי- בהתחלה זה לא עזר אבל זה הצליח סוף כל סוף!! בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!11

ניסיתי את זה הרבה אבל זה לא עזר..

טוב ידוע שיש בי קיצוניות מפחידה- אני פסימית בטירוף ואני אופטימית בטירוף.. מקווה שיהיה בסדר. ותודה!!

רזושש

New member
גמאני עברתי תקופהה כזאת

והכי חשוב לדבר על זה, באמת..ככה שאם את צריכה מישהו, אני פה, במסרים:)

Piece Of Mind

New member
ילדונת.

לכל אחד יש את הימים האלו, החוכמה הגדולה והדרך שבה את יכולה להתעלות על האנשים האלו היא רק להתגבר. לסבול בשקט ולהתגבר. תשכחי מכל האנשים שמדכאים אותך. שזה קורה שוב תברחי למקום בראש שלך ותשארי שם, עד הכל ייגמר.

דנקי

New member
אתה אייל???

לא נכון!
דייייייי!! לא נכון!! וואלה?? פששששששייי.. טוב..

יש לי חרא מצב רוח! כנסו וקראו על דב

דברים שמעצבנים אותי: הנה כמה סיבות למה אולי יש לי מצב רוח רע ואני עצבנית: 1. כי אני עייפה. 2. כי אני לא יודעת אם אני רוצה שהספר השביעי יגיע או לא. 3. כי אני מעצבנת כשלא מגלים לי דברים (אהמ). 4. כי רבתי בבצפר עם חברה טובה שלי. 5. עוד כל מיני דבריפ שמציקים לי.... אני יודעת שההודעה הזאת בטח לא עניינה אתכם (אם נכנסתם לקרוא אותה..).. ואם כן אז אתם מוזמנים להגיב ולבחור מה לדעתכם האפשרות שהכי מציקה לי מכל מה שכתבתי (רק אם אתם עד כדי כך משועממים..)

זה אכן מציק אבל...

משום מה זה לא מה שהכי מטריד אותי עכשיו כי רבתי איתה כי היא היתה מגעילה אז אין לי רגשות אשמה או ייסורי מצפון או משהו... אבל אין לי מושג למה המצב רוח שלי כל כך רע..

דנקי

New member
מאי, זה כבר ממש מגעיל!!

אני מסבירה לך ואת לא קולטת, עושה את עצמך ברוגז ובכוונה לא עונה לי.. מה יש לך?? זה כולה סיפור אחד קטן שאין לי ראש לספר לך וזה ממש סתם אז למה?? לי נמאס!

למעלה