P Piece Of Mind New member 11/6/06 #168 ../images/Emo24.gif עוד לא אמרו לך? הגיע הזמן. את ממש ממש מדהימה.
ח חרבביש New member 10/6/06 #137 תמונה שיש לכולכם על המחשב- עכשיו בגרסא שאני הכנתי!!! וזה לא ללא נושא!!!
I InBaR 85 New member 10/6/06 #146 אני רואה שכולם במצב רוח חרא.... אז לכל מי שמרגיש ככה,קדימה תעודדו עוד מעט החופש הגדול(עוד 10 ימים ליתר דיוק )ועוד מעט גם המפגש פורום אז כל אחד ישרשר לשירשור הזה(אם הוא רוצה כמובן) למה הוא מרגיש ככה וכל מי שפה ינסה לעזור לו וככה כולם נרגיש טוב
אני רואה שכולם במצב רוח חרא.... אז לכל מי שמרגיש ככה,קדימה תעודדו עוד מעט החופש הגדול(עוד 10 ימים ליתר דיוק )ועוד מעט גם המפגש פורום אז כל אחד ישרשר לשירשור הזה(אם הוא רוצה כמובן) למה הוא מרגיש ככה וכל מי שפה ינסה לעזור לו וככה כולם נרגיש טוב
L L i O r K u S h New member 10/6/06 #147 עשיתי עבודה על הספר../images/Emo9.gif../images/Emo189.gif../images/Emo34.gif והמילון מושגים פה מאוד עזר אז תודה לכל מי שטרח למלאו עשיתי מילון מושגים של הספר..הדפסתי איזה 4 דפים ועשיתי ספרון...יצא חמוד לאללה
עשיתי עבודה על הספר../images/Emo9.gif../images/Emo189.gif../images/Emo34.gif והמילון מושגים פה מאוד עזר אז תודה לכל מי שטרח למלאו עשיתי מילון מושגים של הספר..הדפסתי איזה 4 דפים ועשיתי ספרון...יצא חמוד לאללה
A AnGeLiNa JoNsOn New member 11/6/06 #157 *מושפעת*../images/Emo141.gif נו כולם שרשרו לפה הודעות לא חשובות, אז וואט דה האק רק רציתי להודיע, שאני לצערי מעקב היותי בצופים, לא יכולה החל מה- 3.7 ומעלה לבוא למפגש פורום! (הכנה לטיול+טיול עצמו... ) אז אם כולכם תתגייסו ותסכימו ל- 2.7 אני אעריך את זה מאוד תודה, לילה טוב
*מושפעת*../images/Emo141.gif נו כולם שרשרו לפה הודעות לא חשובות, אז וואט דה האק רק רציתי להודיע, שאני לצערי מעקב היותי בצופים, לא יכולה החל מה- 3.7 ומעלה לבוא למפגש פורום! (הכנה לטיול+טיול עצמו... ) אז אם כולכם תתגייסו ותסכימו ל- 2.7 אני אעריך את זה מאוד תודה, לילה טוב
L Looking4CoolName New member 11/6/06 #160 אני בעד 2.7. ../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif *מהנהן בראשי*
Y YaEloNeT New member 11/6/06 #161 אבל מצד שני, ../images/Emo204.gif../images/Emo23.gif אין מצב שאני באה ב-2.7 . [וגם יעלאמא לא. כיכיכי ככה ;;]
אבל מצד שני, ../images/Emo204.gif../images/Emo23.gif אין מצב שאני באה ב-2.7 . [וגם יעלאמא לא. כיכיכי ככה ;;]
ד דנקי New member 11/6/06 #166 אחחח!! הכי טוב בשבילי זה כמה שיותר לסוף החופש, אבל לא בשבוע וחצי האחרון.. אני עוברת דירה בראשון ביולי.. אז בימים הראשונים לעשות את המפגש בדיוק כשמתארגנים והכל? פליז לא.. וזה גם המפגש הראשון שלי.. חחח.. םליז לא בימים הראשונים!! פליזפליזפליזפליז..
אחחח!! הכי טוב בשבילי זה כמה שיותר לסוף החופש, אבל לא בשבוע וחצי האחרון.. אני עוברת דירה בראשון ביולי.. אז בימים הראשונים לעשות את המפגש בדיוק כשמתארגנים והכל? פליז לא.. וזה גם המפגש הראשון שלי.. חחח.. םליז לא בימים הראשונים!! פליזפליזפליזפליז..
G gwenog jons New member 11/6/06 #170 את מאזור הצפון נכון??? יוצאת לצפונבורי??? או שגם הטיול של הנהגת דרום(דרומבורי???) זה באותו תאריך???