S sky44 New member 11/6/06 #158 תודה../images/Emo189.gif../images/Emo190.gif אבל זה סתם דבר שמעביר שיעורים מאוד מהר...
ד דנקי New member 9/6/06 #113 מה אתה הולך לעשות8?-* אניווי.. |כל פרצופי העידוד והברכה של תפוז| מרוצה? חחח..
L Looking4CoolName New member 9/6/06 #117 דפנטלי מרוצה. ../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif לא יכול לספר מה אני הולך לעשות.
ד דנקי New member 9/6/06 #123 יופי.. אני שמחה!!../images/Emo24.gif ספר ספר! שתף שתף! חחח.. אם לא בא לך אז לא, אבל רק שתדע שאני מאוד מסוקרנת..
יופי.. אני שמחה!!../images/Emo24.gif ספר ספר! שתף שתף! חחח.. אם לא בא לך אז לא, אבל רק שתדע שאני מאוד מסוקרנת..
R rikko 13 New member 8/6/06 #67 ../images/Emo97.gifיש לי תחרות מחר אליפות הארץ ברמיקוב אמאלה אני מתה מפחד אני לא יודעת איך כל התחרות תתרחש ואני מקווה שאני אצליח תאחלו לי בהצלחה
../images/Emo97.gifיש לי תחרות מחר אליפות הארץ ברמיקוב אמאלה אני מתה מפחד אני לא יודעת איך כל התחרות תתרחש ואני מקווה שאני אצליח תאחלו לי בהצלחה
H Harry the Bloody New member 8/6/06 #70 עוד 8 שעות אין היסטוריה! אין היסטוריה עוד 8 שעות! וווהוווו!|מאושר||מקפץ||נלחץ||הולךללמוד|
נ נירנו New member 8/6/06 #74 יופי עידו... תרגיע קצת... ומה אתה עושה ער כל כך מוקדם בבוקר יש היום בגרות אתה צריך לישון ולנוח ובשום פנים ואופן לא ללמוד היום (-:
יופי עידו... תרגיע קצת... ומה אתה עושה ער כל כך מוקדם בבוקר יש היום בגרות אתה צריך לישון ולנוח ובשום פנים ואופן לא ללמוד היום (-:
T The Last Phoenix New member 8/6/06 #81 ../images/Emo41.gifסיימתי! סיימתי! סיימתי! ../images/Emo41.gif נו מור היסטורי!!!!!!!!!
L Looking4CoolName New member 8/6/06 #83 זהו, ../images/Emo9.gif [עידכון קטן.] נגמר, סיימתי את הכיפה. היא יצאה ממש פצץ |כיפה| היא בצבע כחול שמשתנה ללבן ובחזרה לכחול ובחזרה ללבן ובחזרה לכחול... חבל"ZZZZZZZZ אני אבוא איתה במפגש, בעז"ה.
זהו, ../images/Emo9.gif [עידכון קטן.] נגמר, סיימתי את הכיפה. היא יצאה ממש פצץ |כיפה| היא בצבע כחול שמשתנה ללבן ובחזרה לכחול ובחזרה ללבן ובחזרה לכחול... חבל"ZZZZZZZZ אני אבוא איתה במפגש, בעז"ה.
L Looking4CoolName New member 8/6/06 #92 חחח, זה חוט מיוחד. החוט עצמו מיוצר כך שהוא כחול בהתחלה, תכלת, לבן, תכלת, כחול, תכלת, לבן, תכלת, כחול, תכלת, לבן... וחוזר חלילה. כחול שמשתנה ללבן וחוזר לכחול. ממש יפה. XD
חחח, זה חוט מיוחד. החוט עצמו מיוצר כך שהוא כחול בהתחלה, תכלת, לבן, תכלת, כחול, תכלת, לבן, תכלת, כחול, תכלת, לבן... וחוזר חלילה. כחול שמשתנה ללבן וחוזר לכחול. ממש יפה. XD
ס ספירלי1 New member 8/6/06 #96 חח כל החברות שלי משתמשו בחוט הזה ב"ה אמא שלי פעם ברגה לאחים שלי ורוד מתחלף-חברות שלה טענו שהיא סורגת לעברי לידר
חח כל החברות שלי משתמשו בחוט הזה ב"ה אמא שלי פעם ברגה לאחים שלי ורוד מתחלף-חברות שלה טענו שהיא סורגת לעברי לידר
L Looking4CoolName New member 8/6/06 #100 איך ידעת?!../images/Emo12.gif ../images/Emo123.gif הכיפה הבאה שלי שבתיכנון היא בצבע ורוד מתחלף.