שרשור חברתי

your avi

New member
ווואו.

גם אני. שמונה חודשים, מיולי.
או שזה היה סוף יוני? עברתי שבוע אחרי שנגמר בית הספר בדיוק. אז זה יוצא ה-27 ביוני. איך את מתאקלמת?

LoVe in Ron

New member
וי ^-^

אני מתחילת יולי. ה-6 ליולי, נראה לי... (אם היינו נוסעות איפשהו באמצע בין שני התאריכים האלה יכולנו אולי להיות באותו מטוס אפילו!
) אממ. את יודעת שבערך 150 ילדים ישראלים עברו לגור באמריקה השנה?(או שזה היה בכלל בחו"ל?) בכל מקרה צריכים לזכור אותנו
אממ. איך אני מתאקלמת? נורא ואיום $: אני שונאת להיות פה כל יום יותר ויותר... (טוב חוץ מהימים שהיה שלג ^^") אין לי בכלל חברות אפילו :ס (ואני גם בקושי מדברת בביצפר בכלל ._.) אני רק רוצה כל הזמן שהזמן יעבור יותר מהר ואני אחזור לארץ כבר $: ואת? :ס

your avi

New member
...

(עדיין לא עזבתי לחפש עבודה, עוד בערך חצי שעה בסוף) בחצי השנה הראשונה היה לי נורא. כאילו, היו לי חברות, ועדיין יש לי, אבל זה ממש לא כמו בישראל. האנגלית הזאת משגעת אותי. הייתי בדיכאון ועכשיו הרבה טיפול פסיכולוגי והרבה כדורים עוזרים לי קצת. אני לא חושבת שאי פעם יהיה פה כמו בישראל- אבל אני מבינה שבכללי יותר טוב לי (לעתיד הרחוק) לחיות פה מאשר בישראל. רגע, את גם חוזרת אח"כ? כי אני לא חוזרת, אני נשארת פה לנצח...

your avi

New member
נכון החלק הקשה של הפיצה?

אז במקום בצק, בבפנוכו שלו הוא מלא גבינה. אם הבנתי נכון... אבל, הממ, אני אישית חושבת שזה אחת ההמצאות היותר טעימות של האמריקנים.

your avi

New member
נראה לך...

האוכל פה נוראי יחסית לאוכל הישראלי. במיוחד מוצרי החלב. אני תמיד שומרת את מוצרי החלב (כל מיני חטיפים ומעדנים) ומביאה אותם לבית הספר שלי- אנשים אשכרה נשרמים כדי לקבל את השוקולד הישראלי שלי. כאילו, יש רשימה שכל פעם שאמא שלי קונה שוקולדים אני הולכת לפי הרשומה ומחלקת. הם בעיקר אוהבים מקופלת ופסק זמן...

איזה כיף לי

חזרתי מהופעה! אומנם לא של אביב גפן (
) או משהו בסגנון, אבל הופעה! של מי? שלי! כן, חברי פורום יקרים אתם קוראים הודעה של ילדה שמנגנת בכינור (), והופיעה במסגרת התזמורת בדגניה ב'! טוב זה לא ממש חוכמה כי זה 2 דקות ממני אבל עדין הופעה ראשונה במסגרת התזמורת, כבוד!

your avi

New member
Stevie Ray

Tisket, tasket baby, a green and yellow basket. Sent a letter to my baby, On my way I past it. הלכתי החוצה לשוטט בין המסעדות ולחפש עבודה. wish me luck. (אני מרגישה כמו בצ'אט ולא בפורום
)

לא פייר

אזלו הכרטיסים, אזלו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! משהו הרשה להם לאזול, כי זה לא אני, יותר אני לא מחכה לאנשים..... עכשיו אני עצבנית... זה הכרטיסים למופע של קלי קלראקסון במרץ

ToryMaster

New member
תחשבי על זה

אם קניתי כרטיסים, זה בטח כי אני רוצה ללכת, לא?
יש לי כרטיס מחברה, סורי :$

אוך, ../images/Emo122.gif

כ"כ הרבה לקרוא. למה אתם חייבים לכתוב הרבה??
[
] דווקא עכשיו?! כשיש אויר טוב ואני רוצה לצאת עם חבר[ים]?!
שבוע טוב.

למעלה