שרשור חברתי

פיק סיפור קצר.

אני לא יודעת את ההגדרה המדויקת אבל זה סיפור (אמור להיות די קצר) שנכתב בהשראת משהו אחר. במקרה שלי אני מעדיפה פיקים ארוכים של ה"פ

ToryMaster

New member
שרשור חברתי ../images/Emo28.gif

את כל הודעות האוף טופיק שבפורום יש לשרשר לכאן. הודעות שלא ישורשרו על ידי הכותב, ישורשרואו ימחקו על ידי המנהלות ובהתאם לשיקול דעתן. שימו לב, זה שרשור אוף טופיק, לדברים שלא קשורים לפורום. שאלות קטנות על הארי פוטר יש לשרשר לשרשר הנצל"שים. נא לא לנצל"ש שרשורי תפוז אנשים

DEANC

New member
עיתון הפורום 2

ההודעה נשרכת כרגע בעמודים האחרונים של הפורום ללא יכולת הקפצה אז הנה קישור. נ"ב: אם אחת המנהלות תחזיר את ההודעה לעמוד הראשון אני אודה לה מאוד.

DEANC

New member
אני חלק מזה זה לא מספיק?

יש לי הערה רצינית להכניס פה בקשר לדת אבל כבר אין לי עצבים אלייך

ToryMaster

New member
נראה לי עדיף שלא

זו החלטה שלהם, אבל אני מוצאת שהרבה יותר מסודר וברור כשמישהו אחראי על הכל. [בלי קשר, אפילו הוד מעלתנו לא מסוגלות להקפיץ את ההודעה הזו]

your avi

New member
*אוכלת ../images/Emo122.gif

*בודקת שאני עדיין בת* כן, הכל במקום.

udirot1

New member
לא צריך

זה יכול להיות בעתיד ואז זה גם בלשון נקבה.

ToryMaster

New member
חחח

יש לי חבר במסצ'וסטס, בכל פעם שאנחנו מדברים הוא מתלהב לי שהוא אוכל סקי. קורעים אתם!

Pr0NgS

New member
אחח, סקי קשה לראות שם...

אני זוכר את גבינת הפילדלפיה הזאת עם 80 אלף אחוזי שומן...

your avi

New member
גבינת פילדלפיה זה טעים...

(זה יותר כמו חמאת פילדלפיה, אבל שיהיה) אני עדיין מחפשת סקי! האמת, אני לא רוצה סקי אלא אני רוצה אשל. ואין פה.
אפילו שאני מתלהבת מהכל. אני אוכלת פסק-זמן ומנות חמות ומקופלות ומילקי(!), ומרק עוף של אסם. ועוד הרבה דברים... הכי חשוב- יש כאן ביסלי!
*מתלהבת*

ToryMaster

New member
אני מניחה שזה גם תלוי במדינה

ובעיר, כמובן. במקום שבו יש ריכוז גדול יחסית של ישראלים, סביר יותר שיהיו מוצרים מישראל.

למעלה