חברתי פתחתי את זה כי אין וחייבים פה שרשור אוף טופיק. האוף טופיק שלי יהיה בהודעה הבאה.
D DEANC New member 24/2/06 #1 חברתי../images/Emo28.gif פתחתי את זה כי אין וחייבים פה שרשור אוף טופיק. האוף טופיק שלי יהיה בהודעה הבאה.
חברתי../images/Emo28.gif פתחתי את זה כי אין וחייבים פה שרשור אוף טופיק. האוף טופיק שלי יהיה בהודעה הבאה.
D DEANC New member 24/2/06 #2 ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifHUNNY, I'M BACK../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifHUNNY, I'M BACK../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
ב ברונטית 360מעלות New member 24/2/06 #5 לא יודעת, הצעות? אל תמחקו אותי... הנה אמרתי משו שקשור לה"פ וולדמורט
M meital f New member 24/2/06 #9 מי זה דוקסי../images/Emo35.gif חשבתי להתחפש לקופידון אבל מה אני צריכה לשים על עצמי?
P Pr0NgS New member 24/2/06 #30 דוקסי היא קצת דומה לפיה. הגוף שלה אותו גודל, ויש לה שתי כנפיות גדולות. יש לה שיער על כל הגוף בצבע שחור סמיך ובפה יש לה שתי שורות שיניים חדות עם רעל. אה, יש לה גם שתי זוגות רגליים וידיים.
דוקסי היא קצת דומה לפיה. הגוף שלה אותו גודל, ויש לה שתי כנפיות גדולות. יש לה שיער על כל הגוף בצבע שחור סמיך ובפה יש לה שתי שורות שיניים חדות עם רעל. אה, יש לה גם שתי זוגות רגליים וידיים.
ד דנקי New member 24/2/06 #24 אני רוצה להבין אחת ולתמיד מה זה.. דוקסי!! את יכולה לשלוח תמונה או משהו??