שרשור חברתי

Pr0NgS

New member
אולי מהסרט, אבל זה התיאור בחיות הפל

א: "צבעה כחול מבריק, והיא גדלה עד לגובה עשרים סנטימטרים."

Chugworth

New member
הנה תמונה ותיאור.

תמונה. מתוך לקסיקון HP בתרגום מאנגלית: "הדוקסי הוא יצור קטן דמוי-פיה, המכוסה בשיער שחור. יש להן שיניים חדות וארסיות. הדוקסים הן מזיקים. הן עשויות לשרוץ בבתים, ומשתכנות בווילונות. כדי לסלקן יש להשתמש בכמות גדולה של רעל קוטל דוקסים. כדאי להחזיק בזמינות גם נוגדן עבור הארס שלהן."

דנקי

New member
אה! כמו בספר החמישי, כשכולם

מנקים את הבית, ויש קטע של ניקיון וילונות, נכון? אז אני יודעת על מה מדובר.. שחכתי לרגע שככה קוראים להן...

תחפודת לא מוגדרת...

אחרי שנים של התחפשויות מקוריות ומדהימות (בציניות כמובן) החלטתי לעשות מעשה! אני אצבע את שיערי המדהים (לא באמת- חום עם גווני אדמדם בשמש) בשחור סיני או בחום מהוגוני (רק קצת יותר אדמדם). אם אני אצבע לשחור אני אעשה גם קצוות כחולים (שיתאימו לעיניים {פקצה *מכה את עצמי*}). בלי קשר לצבע השיער אני אתלבש בשחור (מה שלצערי לא קורה כל יום), אתאפר בשחור (מותר רק בפורים *ז----*). ואז שאני נראת קריפית, אני אפחיד ילדים קטנים מכיתה א' ואגחך על העולם *חה חה חה*. חוץ מזה יהיה לי פורים רגיל

meital f

New member
זה מביא לי רעיון

אולי אני יתחפש לכוכבת פופ אבל איך?

זה פשוט מאוד...

תשימי פאה (עדיף בלונדינית ודי ארוכה), גלוס ורוד, חולצה קצרה וחשופה, חצאית מיני, ותחשבי בצורה מטומטמת!

ToryMaster

New member
המהמהמ

שתי תחפושות - טריניטי מהמטריקס [עם טוויסט אישי], והתחפושת השנייה לא ברורה לי עדיין אבל היא צריכה להיות קשורה למוזיקה.

DEANC

New member
חשבתי על:

M.C. DONALD למי שלא הבין זה מישהו שהוא ראפר הבית של MCDONALD'S עם בגדי של ראפר וכובע של מקדונלד'ס ותג שם....הזוי

YaEloNeT

New member
אדע ביום חמישי. ../images/Emo204.gif../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif

אלנבי
כנראה שזה יהיה משהו קבוצתי :] הכי שווה קבוצתי.

אנשים תביאו לי פיקים!

כמובן שבבקשה (אוי, אני כל כך מנומסת...) נוווווווווו, תביאו פיקים בעברית

למעלה