שרשור חברתי

meital f

New member
וואו

מאיפה הצלחת להשיג? למרות שבטח באמריקה הממרחי שוקולד יותר טעימים

LoVe in Ron

New member
פאאחחח.

ממש לא
השוקולד בארץ הרבה יותר טעים. יש לכם מזל
(הארשי סאקס
)

LoVe in Ron

New member
יאאפ.

בארצות הברית, בקנטקי P: זה נמצא איפשהו ב mid-west
(למה הם קוראים לזה בכלל מיד-ווסט אם זה נמצא קרוב יותר לצד המזרחי של היבשת?!) חרא. ואת?

your avi

New member
קינטקי... חח..

קליפורניה, סן חוזה... (זה יחסית קרוב...
) KFC זה מקינטקי, לא?

LoVe in Ron

New member
האא, לאא, אל תצחקי ;;

זה לא אשמתי שאני גרה פה! :ס תאשימי אותם! *מצביעה בכיוון הכללי של ההורים שלי
* הממ.. קליפורניה, הא? מאוד קרוב ._. יש בנינו הפרש של שלוש שעות זמן. (כלומר אצלי שש. אצלך בטח שלוש?) קליפורניה יותר שולטת מקנטקי
יאאפ. KFC זה מקנטקי ;-; בפעם הראשונה שאכלתי את זה כמעט נחנקתי. זה לא מגעיל? S:

your avi

New member
לא!

בואי נגיד ככה, זה לא יותר מגעיל מרוב האוכל האמריקאי. (נכון שהפיצות מגעילות? נכון?!) האמת, העוף עצמו ממש טעים- זה כל מה שבא מסביב שדוחה בו. כן, השעה עכשיו בדיוק שלוש. peace out.

LoVe in Ron

New member
טוב, אני מוכרחה להודות...

שיש להם איזה מנה אחת שהיא טובה. (כן, זה עוף.) אבל כל השאר... איו < > נורא. אם אני אתחיל לדבר על הפיצות עכשיו אני לא אפסיק. יש פיצה שבאה עם תפוח אדמה! תפוח אדמה!! ס.ס (ומה הקטע של פיצה האט עם ה"פופ" הזה? S:) שו, איך ידעתי
(שאלתי את אבא שלי במקרה
)

ToryMaster

New member
תודה רבה

קיסס חומים בלי מילוי את מוזמנת להעביר אלי. יש לך את האלוהות בכל חנות, ואת מתגעגעת לשוקולד המזוייף של עלית. אמריקאים, לכו תבינו.

your avi

New member
../images/Emo10.gif

ישראליים, לא יכולים להעריך את מה שיש להם. אני בשמחה אתחלף איתך. את תביאי לי מנת שווארמה ופיצה שלא מסריחה מפפרוני- ואני אביא לך קיסס. דיל?

ToryMaster

New member
Deal

לא יכולה להגיד על החוף המערבי [שלא תדעי כמה זמן לקח לי להיזכר בביטוי בעברית] אבל במזרחי [מניו ג'רזי ועד מיין] היו פיצות ממש טעימות, ואני לא אוכלת עם בשר. בכל מקרה, אני יודעת להעריך את מה שיש לי, אבל גם את מה שאין
יש לי יומולדת 18 עוד מעט, אולי תחסכי לקנות לי קיסס במתנה?

your avi

New member
...

את יודעת מה, בואי נעשה עיסקה אחרת. כשיהיה לך יום הולדת 18 (אגב, מתי זה יהיה?)- אני אשלח לך קיסס ואת תשלחי לי אלכוהול.

ToryMaster

New member
אמצע מאי תודה

ואיזה אלכוהול בדיוק יש בארץ שיותר טוב מזה אצלכם?

your avi

New member
נו...

שמעי, האלכוהול הוא פחות או יותר אותו אלכוהול- אבל את בת 18 שם ותוכלי לקנות אלכוהול, ואני צריכה לחכות כאן עד שאני אהיה בת 21

LoVe in Ron

New member
ואעע.

קיסס? זה לא טעים >< היום אכלתי את הדבר החדש שלהם - קיסאבל (קיסס רק מיני). בלע. פשוט... לא S: (מזל שיש לי אספקת שוקולד פרה בבית ^^;) מוחע! D: ישלנו פה בקנטקי חנות ערבית שמוכרת שווארמה.. פלאפל.. שישליק.. מה שבא לך [: יאמייאמ ^^; (קוראים לחנות "אל-וואטאן באקארי" XD) ארג. הפיצות פה באות עם בשר עליהן! בשרר!! ס.ס ומה הקטע של פיצה האט? עם חתיכות מלאות גבינה מסביב לפיצה?... ס,ס לא מספיק זה מגעיל גם ככה? :/

your avi

New member
...

קיסס זה בסדר, אבל זה לא משתווה לישראלי. גם לנו יש פה חנות (פרסית) שמוכרת את כל זה- אבל אי אפשר להשוות לישראלי. כאילו, זה יבש כזה... שמעי, תמיד אפשר לבקש בלי בשר- אבל גם בלי הבשר זה פשוט מסריח. כי הם מכינים את זה ליד עם הבשר. זה פשוט נורא. ראית את הפרסומות האחרונות של round table? זה פשוט נורא. פיצה עם ארבעה סוגי בשר עליה. גועל נפש.

LoVe in Ron

New member
נע x-x

אל תזכירי לי אפילו...
אם כבר מדברים על חנויות שמוכרים דברים ישראלים (שלא משתווים למקור) P: את מכירה את מאייר? שמעתי שהם התחילו למכור שקדי מרק ס.ס

your avi

New member
מאייר?

לא מכירה. אבל יש לנו פה חנות איראנית אחת שמוכרים שקדי מרק. של אוסם. מתי עברת?

LoVe in Ron

New member
כן.. Maijer

נו, והם טובים? $: עברתי לפני... *סופרת* שמונה חודשים
מיולי. ואת?

למעלה