בואי נגיד ככה, זה לא יותר מגעיל מרוב האוכל האמריקאי. (נכון שהפיצות מגעילות? נכון?!) האמת, העוף עצמו ממש טעים- זה כל מה שבא מסביב שדוחה בו. כן, השעה עכשיו בדיוק שלוש. peace out.
שיש להם איזה מנה אחת שהיא טובה. (כן, זה עוף.) אבל כל השאר... איו < > נורא. אם אני אתחיל לדבר על הפיצות עכשיו אני לא אפסיק. יש פיצה שבאה עם תפוח אדמה! תפוח אדמה!! ס.ס (ומה הקטע של פיצה האט עם ה"פופ" הזה? S שו, איך ידעתי
לא יכולה להגיד על החוף המערבי [שלא תדעי כמה זמן לקח לי להיזכר בביטוי בעברית] אבל במזרחי [מניו ג'רזי ועד מיין] היו פיצות ממש טעימות, ואני לא אוכלת עם בשר. בכל מקרה, אני יודעת להעריך את מה שיש לי, אבל גם את מה שאין
יש לי יומולדת 18 עוד מעט, אולי תחסכי לקנות לי קיסס במתנה?
קיסס? זה לא טעים >< היום אכלתי את הדבר החדש שלהם - קיסאבל (קיסס רק מיני). בלע. פשוט... לא S: (מזל שיש לי אספקת שוקולד פרה בבית ^^ מוחע! D: ישלנו פה בקנטקי חנות ערבית שמוכרת שווארמה.. פלאפל.. שישליק.. מה שבא לך [: יאמייאמ ^^; (קוראים לחנות "אל-וואטאן באקארי" XD) ארג. הפיצות פה באות עם בשר עליהן! בשרר!! ס.ס ומה הקטע של פיצה האט? עם חתיכות מלאות גבינה מסביב לפיצה?... ס,ס לא מספיק זה מגעיל גם ככה? :/
קיסס זה בסדר, אבל זה לא משתווה לישראלי. גם לנו יש פה חנות (פרסית) שמוכרת את כל זה- אבל אי אפשר להשוות לישראלי. כאילו, זה יבש כזה... שמעי, תמיד אפשר לבקש בלי בשר- אבל גם בלי הבשר זה פשוט מסריח. כי הם מכינים את זה ליד עם הבשר. זה פשוט נורא. ראית את הפרסומות האחרונות של round table? זה פשוט נורא. פיצה עם ארבעה סוגי בשר עליה. גועל נפש.