שרשור השנה טובה!

RUFF-RYDERS

New member
דרך אגב

יש לי שיר חדש עים איזה אית מהכיתה שלי תבוא מחר לאי סי קיו ואני ישלח לך

ממררבב

New member
שנה טובבבבבבבבבההההה

לא מכירה פה NO ONE אבל בכל זאת שנה טובה ומלאת סבבה ושיהיה טוב לכולם, וד"ש לראפרים בגולה הם האלילים האמיתיים ושלא ימותו ב SHOOTING וימשיכו להפציץ (במובן החיובי) אותנו במועדונים שנה טובה לכל החבר"ה מחיפה שלא ייראו את ההודעה הזאת, במיוחד נומי נמבר 1, דגניתושון, אנ´קה ולילך ולאייל הילד הכי כוסון בחיפה

Super - Girl

New member
שנה טובה לכולם! ../images/Emo24.gif

שתהיה שנה טובה לכל האנשים מהפורום שיודעים שאני אוהבת אותם , אני לא חושבת שיש צורף בפירוט...
ובכלל שתהיה לכולם שנה נפלאה !

G-Ruff

New member
שנה טובה ומוצלחת לכולם!!!!

מזל טוב לכוווווווולללללללללללםםםםםםםםםם!!! פאק זה יותר מדי אנשים אז יאללה נתחיל.
קודם כל שנה טובה לכל החבר´ה שלי פה מנתניה, לחשוב שהיינו פעם משהו כמו 2וגדלנו למשהו כמו... 10? חחח טוב זה לא כל כך הרבה אבל גם זה משהו! עדי רותם AKA בית מגניב - שנה טובה אחי, תמיד כיף לבוא אליך הבייתה ולנקות את המקרר( נקיון זה בריא לנפש!), תמיד צחוקים וסיפורי מונית, אין כמו נתניה אה? מזל שמוניות שירות לתל אביב רק 10 דקות מהבית
רואי ברק AKA בי סייד - אחי הקרבי! אני אשכרה לא קולט שגרגמל כמוך נמצא בטירונות בגולני עכשיו!
אבל חפיף אחי, כמו שאני מכיר אותך רק תריץ איתם צחוקים מטורפים ופריסטיילים על צנון וצעצוע של סיפור
. בקרוב יצא האלבום-איפי שלך ואז אנשים סופסוף יעריכו אותך קצת יותר! ותחזור כבר יא אפס עוד לא ראיתי אותך במדים ולא הרצנו צחוקים על קודמן וכאלה
. מוטי סעדה AKA מאק או די - בטח אתה לא קורא את זה אבל חפיף אחי מת עליך, קצת התרחקת מההיפ הופ לאחרונה אבל חפיף אחי העיקר רואים אותך כל יום בביצפר, אחוזה ז"ל בקרוב תקום אחוזה ב
עבודה בסופר פוש זה ליגה לא?
נימ AKA רודי - כפרה עליך סופסוף יצא לי לראות אותך קצת לאחרונה יא מתקשה להגיע מפולג! חפיף אחי, תעבור כבר טסט, תמשיך להוריד מלא מלא אלבומים וסרטוני כדורסל רחוב( אחרת מה נעשה אצלך חוץ מכדורסל?
). תמשיך להיות טחון ברמת פולג, בהצלחה עם הפסיכומטרי, תרגילי הכדורסל והלימודים בכלל! מבין? איפה מבין?
ולכל שאר הנתנייתים שבטוח לא רואים את זה: מיקי הסוס האוקראיני כפרה עליך אוהבים אותך אל תדאג, חרמוני לא שונא אותך
מייק AKA מיכאל AKA דמות מובילה חברתית ולימודית!
(אני נהנה לספר לעצמי בדיחות פרטיות) תבוא עוד למסיבות יא אפס! לכל החבר´ה מנורדיה והסביבה: רועי חרמוני - מיייייייייי???????? כתווווווווםםםםםםם!!!!! אלמגוררררררר!!!!! חחחח תהיה בריא, כמה קטעים היו לנו לאחרונה, 50 שקל זה לא כסף אה?
תמשיך לטפח את כל תרבות הנרגילה ותיזהרו מיוגבי-גנבי! כפרה על אמא שלך, אוכל כזה טעים( וחינם ונגיש) לא אכלתי בהרבה מקומות
אין כמו הגריסה הקבועה במפגשי אחותך! חחח אחותך שולת! דון - כפרה עליך סטלן קטן, תהיה בריא ודי עם הסיגריות! עכשיו התחלת לעשן הרבה?? תישאר בנרגילות ותטפח את בלה כראוי! ואל תשתכר יותר! (גבי תעשה לי ילדדדדדד!!!!!) ביג דניאל - המגדלור המסומם, תמשיך להשיג כל שיר היפהופ ישראלי שקיים, אל תעשן יותר מדי אחרת תגיע לגיל 11 ותפסיק לגבוה!!!! שלא תעז!!! אתה עוד תהיה פחות מ2.20 מטר! תמשיך להרחיב ת´ידע המוזיקלי שלך ולצרוב לי דברים!
מתן מורחי double m - היחיד שעשה ראסטות אצל אדי שפיץ ויצא לו בסדר
חחח תמשיך להריץ בדיחות בפורום ולענות לביטונים השורצים בו, תמשיך להיות בכל הופעה של מוקי בגלקסיה! תאכל הרבה שוקולד במפעל, ותמשיך לבעול קטינות בעיר נמל הענקית יעף!! (24 משפחות זה לא צחוק! זה עצוב!!!
). ולכל שאר החבר´ה מהאיזור, טופאקיסטים למינהם ושאר צחוקונים. פתח תקוה: כפרה על כולכם נוכרי זכות שכמוכם, הפכתם לי את פתח תקוה לבית שני!
רועי אהרוני - בואנה די להיות דומים אחד לשני, מאז שנהיינו חברים הכי דומים אנשים מתחילים להציק ולהגיד שאנחנו מדברים אותו דבר... אוי נו שטויות !@ סחם קופסה וכאלה אחי!
מזל טוב שעברת טסט!!! לנהוגגגגגגגג, תמשיך לעבוד בסניפר לעד! סופר פוש היא סתם חברה!!! חחח. נשים אלכוהול סחמים קופסאות נוכרים אתיופים חפציבה ליגה אבי ביטר אימפריה לאו להההה ועוד רבים וטובים! פאק יש לנו שיחות מוזרות
היה ממש שלטון באילת! חובה להמשיך להרים דברים, לשתות שוקו להתחננננננםםםםם ולהתנכררררררר. עומר לוגסי - אחיייייייי הכפריייייייי החייל! "סבבה המפקד" יא נוכרי תצליח במשטרה צבאית פה בבסיס ליד נתניה! תבוא לבקר לפעמים! היה שולטטטט באילת וגם לחיות אצלך בכפר כמה ימים טובים, בקרוב עוזב את הכפר, חיים חדשים אה? בילית עם תזזזזת בניו יורק כמו שצריך( הופעה של טאליב מניאאאקק) אחי גזוזסטרה!
בהצלחה שיהיה לך בהכל אחי חולה עליך. אוהד כהן - כפרה עליך סינדרומס מלך הצ´יטה! תלבושת הצ´יטה היא סיפור אמיתי המבוסס עליך!
סתם אחי יצא לי להכיר אותך יותר טוב לאחרונה, בעיקר באילת ואני מת עליך וסופסוף הסתפרת!!!
בהצלחה עם הראפ, עם התקלוט עם עומר ועם כל שאר אלמנטי ההיפ הופ שהסינדרום גורם לך לעשות! אחי קורנפלקס עם קולה וניל ראסמי!
אביב וקס- אחד האנשים היותר מעניינים שהכרתי! לחשודדדדדד! שנה טובה לך אחי, תה סיני זה בריא מאוד! חחח. אתה החזיר המועדף עלי! עידן ג´ננה - שנה טובה תלבושת צ´יטה קוואבנגה טובורג גרין, תהנה מהבית המיתולוגי שלך כל עוד אתה עדיין שם אחי, תמיד נהנה לקפוץ אליך, אתה מארח למופת!(טוב רק שאני בא לבד יא קמצן! סתם אחי בצחוק) תמשיך להיות מובטל ומצחיק כל הזמן ותלבושת צ´יטה פורבר ניגר יו טופאקמת מיץ ליגה! נאור איש שחור- שנה טובה שחרחר, תמשיך להיות קו שיער אחד מהגבה עד לזקן! אין את זה לאף אחד! בהצלחה בראפ עם דן ובהצלחה בכלל! מת עליך שחרחר! סנאגל - סופסוף יצא לי להכיר אותך נוכרי, בהצלחה בהכל ותזכור ! קופסה! לא אומצה! שנה טובה! דור - מסטול טוב שכמוך! תפסיק לשבת על מור ותמשיך להיות סטלן מצחיק, שנה טובה! ולכל שאר הפתח תקוואים הטובים! נדיר, טונה שהתגייס!, רן השמן! וכולם שנה טובה! הרצליה ורמת השרון: תומר ברגר - אחד האנשים הראשונים שהכרתי אי שם לפני שנתיים וחצי שלוש ככה... :) שנה טובה אחי, בהצלחה עם ברקוד, יש לכם פוטנציאל ענק, תמשיך להיות חולה נפש טובה, תמשיך להיות שיער חסה מבדר ותמשיך להתנכררר! בן התמהוני- שנה טובה לך תמהוני, חוץ מזה שאתה שמאלני יפה נפש אתה אחד האנשים האהובים עלי, דבר גדול עשית עם כל ההמצלות שלך על מוזיקה, כל פעם אני נהנה לקרוא מחדש את מה שאתה כותב, בהצלחה עם זה ועם כל מה שתעשה! שנה טובה! ואין כמו ההתנחלויות אצלך! ואחי אתה חייב להכין לי עוד פיצה, אתה פשוט תותח בזה! שירן הרצברג תזזזזת - שנה טובה לבנאדם הכי מכאיב שיש! תפסיק כבר עם התזזזזת הזה יא חולה נפש! התנכרת עם עומר בארה"ב שנה הבאה אני בא איתך!
בהצלחה בייחצון כל דבר אפשרי! אתה היורש של בייבי!
ליאתוש - שנה טובה מותק לא יצא לי לדבר איתך ממש הרבה השנה אבל חפיף, שנה הבאה יהיה יותר טוב, בהצלחה בלימודים, בהצלחה בשירה ועם הכל. דנה האדומה - "נו למה את מבואסת???" יא קשוחה חולה עלייך שנה טובה! נלה הבלונדינית הטפשה - שנה טובה תימניה לוהטת בקופסההה ודי להיות טפשה! אמיר בייבי ג´י - "מהההה גבר? הבאת לי אנשים?" חחחח בהצלחה עם כלא6 והאלבום! מת כבר לשמוע, ובהצלחה כדיג´יי ויחצן מורשה בע"מ! ולכל שאר אנשי האיזור הנשכחים! אלון בלום, ניסו פאדי ועוד! לכל התל אביבים הטובים! טל - שנה טובה לך אחי, תקבל כבר ת´מחשב אתה חסר ב#היפ! רדיו שובה דובה טובה, שאכטה שאכטה ועוד
עומר ביגו ג´י - תמשיך להיות שמאלני מעצבן ובנאדם מצוין, הסטלנות הינה אומנות
תומר גרשנמן - שנה טובה אחי מת עליך! וגם על אחותך
תארגן עוד איזה התנחלות טובה אצלך ותן לשתות קצת מהבר של אבא! הוא לא ישים לב
ולכל שאר התלאביבים(אני כבר עייף מלכתוב!) דן, גלר, לוקץ´, דוד, איתמר, אמיתי, שגיא, אדם , ערן וכל חבורת הסוסים! יוני ומנדל הסוס! גבאי, טיטול ועוד מלא שבטח שכחתי!

G-Ruff

New member
שלא תחשבו שזהו! הנה בא חלק ב!

לכל הראשונים מת עליכם! ראשון עיר מצוינת!! עומרי - יא קירח סטלן! תמשיך לקנות טי שירטס ב100 שקל, תמשיך להיות טחון, לחרבן תותים ולשלשל רימונים, תמשיך להיות איש ליגה בקיצור
שנה טובה! אלכס- שנה טובה יא נכשל בחוליה החלשה
בהצלחה בכתת המחוננים, תמשיך להיות הבנאדם שאני הכי מעריך אותו בעמדה הפוליטית, תן בשמאלנים!
תמשיך להיות סטלן ובהצלחה עם הרדיו והמוזיקה! ויקי- כפרה עליך שחורה קטנה, טלוויזיה יותר מדי גדולה יש לך! סתם שתהיה לך שנה טובה ובהצלחה בהכל! ותני לי אוכל! תני
מור - שנה טובה יא מסטולה שיער איכות שכמוך. ולכל שאר הראשונים הטובים- גיא המכונת ביט בוקס! כפרה עליך תצליח עם ברקוד מת עליך!, אבשלום, אביחי המזיע, לידור, ראם וכל שאר הנוכרים שאני לא מכיר! לסבא פלג - שנה טובה סבא יקר, תמשיך להשקות-לצרוב-להשמיע-להמליץ לי על מיליון ואחד דברים. בהצלחה בהכל, עוד כמה שנים תהיה דיג´יי וברמן במועדון משלך
גם תעלה לאופן מייק!
בהצלחה עם הראפ! טוב זהו נמאס לי לפרט ! שנה טובה לכולם! ללירון וקוואמי, לדה לורד, עמית הגדול!, תומאס, סאב והצל, מומי לוי הענק!, שי 360, השבט, כלא 6, עופרי, חן צ´רי און דה קרים, אימרי הרקדן
, יפית, אורלי וגל, אורלי ועדי מתל אביב, אבי ואבי הארכיון, יערה והדובי!, חיים, בוריס, נולה, נלה ויק וטל, אנדרה בוגדנוב, טובה הכלי!, ג´פקהההה, אסף פרומרמן, גאולה מהמאד מאן, דנה דאבל די(איך שכחתי ממך עד עכשיו???? פאק אני סנילי), עדי דנה ועומר מרעננה, רעות לנה נטלי אפרת ורוני הירושלמיות!, חן ערפדי!, נטלי ויולי, לבנת, ניר ממון, המוכר בקיוסק מעל הג´י ספוט
. וכל מי ששכחתי! לעזאזל עם כל המיליון שרשמתי בטוח שכחתי מישהו! טוב תראו מה השעה יא אללה! שנה טובה ומתוקה לכולכם!!!!!!!!!!!!! ולילה טוב.

למרות שזה לא אישי זה אישי מאד

שנה של בריאות שנה של אהבה שנה של בשורות טובות בלבד שנה של חוכמה שנה של תרומה שתהיה לכם שנה נפלאה שנה ללא שנאה שנה ללא דמעה שנה של חיוך שנה ללא דכדוך שהשנה כל החלומות יתגשמו שכל השאיפות יתממשו שנה של מוסיקה טובה שנה של גרוב בנשמה אוהב אתכם מאד שיהיה לכם רק טוב

da^Lord

New member
שנה טובה לכולם

אחים שליייי שתהיה לכם שנה טובה ומבורכת , ומוצלחת ומתוקה .

ק ר ח

New member
ברשותכם.....

למרות שהשם שלי כמעט לא הוזכר פה,כולם איחלו לי שנה טובה כ"אלה ששכחתי" אז שנה טובה לכל מי ששכח אותי
ועכשיו תורי(מותר?)- שנה טובה והרבה בריאות - לכל חברי הפורום המקסים הזה,תמשיכו בדיוק איך שאתם כרגע לאדם לוינזון AKA פישי הגדול-מורי הרוחני,המאסטר,המוזר,הזאב הבודד שלימד אותי לא לפחד ובזכותו אני שורד,שחה והצלח,אחי הדג,בהצלחה עם התקליט שבדרך(פרסומת,האאאווווו) לגילי בנימין AKA סילברדון-שלימד אותי הרבה הרבה הרבה על החיים,והראה לי שאני מסוגל להגיע(ואני עוד אגיע) לאיפה שאני רוצה בכוחות עצמי,תודה תודה תודה,מייצגים את אשדוד בכבוד,ד"א חתונה מקסימה והלוואי עליי כזאת כלה מקסימה-אתי האאאאאאאוווווווו לברק נווה AKA ברק כובע-כן כן זה אותו אחד ש"רבתי" איתו בפורום,זה סתם היה בצחוק,אחי,אוהב אותך,תמשיך לשים זין על החוק ולמצחוק מהירוק כי זה מרגיע לנו ת´נפש,בריא עליך בגדולה,בהצלחה עם הדסי המושלמת! לנתי איפרגן AKA מקגייוור-באמת שיש לי 2 מלים רק:אח שלי,בעצם סליחה,ארבע מילים:אוהב אותך אח שלי לדן פרידלנד 2B AKA-חבל שעכשיו הקשר שלנו בקרשים,היית חבר טוב,ולמדתי ממך הרבה אחי, לאלרז AKA אלרז!!!!!!!!!!!!-בריא עליך 4EVER לא משנה מה אתה חושב עליי אוהב אותך תמיד 4ריל דווווווווג! לנדב AKA סבראסמאן-אחי,אני אוהב אותך ואתה יודע את זה,אם אתה קורא את זה מחו"ל תביא לי לעשן משם משהו(לא אמרתי מה האאאאאאוווו) בת אל AKA חברה שלי-אוהב אותך מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד אבל אני מצטער כי יש לך לבר אידיוט,שתדעי..... איילת AKA אחותי בנפש-אוהב אותך תמיד,אני פשוט חולה עלייך,אני ואת עשויים מאותו חומר,חומר? מי אמר חומר?.... הדסי AKA הממיסה-יש לך חיוך ממיס,תודה על הכל,את תמיד עושה לי טוב..באמת.. אלה AKA הקרועה של המושבים-את את תותחית,בהזדמנות זו, לכל החברה מהמושבים,אני חולה עליכם-תרשיש המלך,שמרית,יוני,אייל,וכל הקרועים ששכחתי,ולזה שנתן לי ליסוע איתו בטרקטורון,אני רוצה גם למסור שנה טובה ומצוינת לעומר התותח הגן יבנאי לחיים צבר AKA פופימאן-אין לי מה להגיד לך חוץ מזה שההוכחה שהצבא שלנו דפוק זה כי הוא נתן לך נשק,זה ייגמר בטרגדיה ,זכור מתי אמרתי את זה שנה טובה הההההההאאאאאאאאוווווווו לפלורסקו השכן הסטלן-יש לך בבית מוסך נרגילות,אחי,תמשיך להיות הסטלן הכי חמוד בעולם! לאבי בן דאהן השכן-אתה יותר משכן,יותר מחבר,יותר מבנאד´ם רגיל בשבילי,בריא עליך,על אמא שלך,על אבא שלך,על הגר,אדווה ויקיר סופרנו לאמא ואייל AKA משפחה-תודה!!!!!! שאתם קיימים לאבא AKA ז"ל-אם יש למעלה אינטרנט אז הוא בטח מהיר...לא שכחתי אותך ואני יודע שאתה משגיח עליי כי זה לא הגיוני שהייתי חי אם לא היית משגיח..אני עושה הרבה שטויות לשגיא AKA פינצ´ר-שנה טובה אחי,תתעלם מאלה ששונאים אותך-הם מקנאים,תאהב את אלה שאוהבים אותך-כי הם אוהבים אותך,תזהר מאיתי-אתה יודע למה.....פה מוזר לא? לאיתי AKA פיתה-סתם בצחוק,לדבר איתך זה צחוק אחד גדול,שנה טובה ותזכה למצוות בעזרת השם אמן לשירן,אלה ומאריה AKA מעריצות ראשונות ומיוחדות-אין לכם מושג עד כמה כמה כמה כמה כמה כמה כמה אני אוהב אתכן,שנה טובה,א-ח-י-ו-ת!!!! לרז פרץ AKA טובא-בהצלחה,אחי,פרוץ קדימה!!!!! למומי לוי AKA מלך-אתה בנאד´ם מאד מיוחד,ואתה משדר רק דברים טובים,גם מבחינת אנרגיות,וגם מבחינת רדיו לקובי שמעוני ויואב אליאסי AKA סאב והצל-מחתרת,לא מחתרת,אוהב אתכם תמיד,תודה על העצות הקטנות והמועילות מהסטארים לאוז-תודה שהצלת אותי,והערת אותי מהשמש במצעד האהבה,אתה אחלה ובהצלחה עם הבחורה המקסימה שהיית איתה אז....האאאוווווו לנאור AKA ראפיד-אחי,רואים עליך שאתה תצליח ובהצלחה בכל מה שתעשה השנה לתומר גלר AKA ג´י מאן-תודה קודם כל על זה שאתה היחיד שהתייחסת אליי בשרשור הזה,אחי,הבטחה שאם אי פעם אני באמת יהיה מישהו פה אתה תקבל הרבה דברים נדירים לפני,יא אספן חכו,יש עוד...

ק ר ח

New member
אמרתי עוד?

צדקתי,קודם כל תיקון מקודם- בת אל AKA חברה שלי-אוהב אותך מאד מאד מאד מאד מאד מאד מאד אבל אני מצטער כי יש לך לבר=חבר=חבר אידיוט,שתדעי... המשך- יערה והדובי AKA פסיכולוגית-את נגעת לי בנשמה,תודה על הכל,אני כל כך אוהב אותך שאין לך מושג,אחותי המטפלת רק כמה זה עולה לי?????
פלג AKA סבא של כולם-אחי,אפשר להיות נכד חדש? שנה טובה... תומאס AKA אפשר ת´איסיקיו?---שנה טובה,אחי,למדתי ממך הרבה בגישה...תודה... ניר ממון AKA די ג´יי סופרים-קודם כל תמסור שנה טובה לקובי הגבר,אחלה בני אדם שתיכם,תמשיכו כמו שאתם ג´י ספוט שולט,מתי שתצטרכו עזרה,בבקשה....אני פה תמיד..שנה טובה ומעולה עידן AKA אם סי ג´אנאנה-השיחות איתך במירק,הראשונות,היו מצחיקות,שנה טובה טובה גל ואורלי מיהוד-שנה טובה,שיעשו את הדואר ביהוד יותר נח,לא היה כיף לישון שם האאאאאאווווווו עומר ואוהד-אתם תותחים,אני מנבא שאתם תהיו תותחי על אבל על על על על ,זכרו ת´מלה שלי לוקאץ´-שנה טובה איש גדול,אתה אחלה בנאד´ם,ק---ר--ו--ע!!!! ביגו-שנה טובה אח שלי,שמאלני טוב :)! אחי,אתה הפילוני שלי!!! מתן ראסטה AKA דאבל אם-בריא עליך,אח שלי,ראסטאפארי,שנה טוב טוב טובה תוך האף! דנה האדומה-מתי שתרצי קרח יביא לך עוד פרח,שנה טובה מכל הלב! נלה-שנה טובה,אחותי,תמשיכי להתעצבן בגללי,זה מצחיק,שנה טובה ורגועה!!! סנאגל והברנש-הברנש,אתה אחלה,אחי,שתהיה לך שנה טובה,תשקיע,תגיע,סנאגל אחי אתה הראפר הכי חמוווווווד בעולם! קודמן-שנה טובה וט--------עימה שנה טובה לשני המנהלים המקסימים שלנו-דה לורד ומאד דוג,באמת שבריא עליכם ט---עים כלא שש-איתמר,אמיר ועמית-תמשיכו להפציץ במות ובהצלחה עם הדיסק,בהצלחה במשחק,שחקו אותה! שורטי וש"ס-שיהיה לכם בהצלחה ביחד ולחוד,שנה טובה מאד מלאה בהופעות שנה טובה לכל חברי שב"ק ס´ שפתחו לי ת´עיניים להיפ הופ בעברית,שנה טובה לצ´ול,למוקי די,לנימי נים התותח "שאני לא מפסיק להפתיע אותו יאגא יו",לכל הביצפר של פישי-סמייל,ג´ורג´ אחי,פלאש,טבסקו,שנה טובה לדדי ג´י,לרועי שמואל,לגולדן איי ודינמו ספוט אההמ סליחה השופט,לרביעייה,לאייאמאף,השבט,סבא ג´ון,טונה מן,מתוקה,לרוד בוי,לכל האמנים במוסיקה השחורה הישראלית וגם במוסיקה הישראלית שנה טובה ומיוחדת לשרון גרוסמן-שתצליחי בהכל,ילדה,תמיד תמיד תמיד תמיד אני פה בשבילך ואם תצטרכי אני יהיה גם שם בשבילך....שנה טובה פורום... ואני רוצה לסיים את הברכות פה בברכות שנה טובה לשני האנשים שאני הכי אוהב ב"סצנה" אייל פרידמן AKA קוואמי דה לה פוקס-אחי,תודה על העסק,סליחה על מה שעשיתי בעסק-המבין יבין,שנה טובה ובהצלחה בכל מה שתעשה,תמשיך להיות אחלה קוואם בדיוק כמו שאתה לירון תאני AKA לירון תאני התותח!!!-שנה טובה,אתה באמת בנאד´ם מיוחד,שרוצה לחיות ולתת לחיות,אבל זה קשה,אבל אתה נלחם,אני מעריך אותך אחי,ולמרות שלא אמרתי את זה מקודם,אני יעשה את כל מה שבא לך בשביל הדבר הזה שאתה מרים-אני אשתדל כבר לדבר איתך,שנה טובה אחי הג´חנוני הסמולעני!!! ממני קרח,שמאלני מזדיין, נ.ב-לכל אלה ששכחתי,אני באמת מצטער אבל אם שכחתי אתכם אתם כנראה לא כל כך חשובים לי,לפחות אני כנה

מותק !

שנה טובה נשמה, אני שמחה לעזור תמיד, אני כאן, הלוואי והשנה יהיו לי, או יותר נכון לך
פחות בעיות :)) שנה מתוקה, הלוואי ותצליח בה-כ-ל !!! אני יודעת שאתה יכול ....

volatile

New member
אחי שתהיה לך שנה מעולה!

המממ ולאחר מחשבה עמוקה.... ברוך הבא למשפחה... שתעלה ותצליח ושתהיה לך שנה כמה שיותר נטולת בעיות! פלג.

Gershenman

New member
אחי אני טמבל...

שכחתי אותך! אז אחי..שתהיה לך אחלה שנה לא יצא לנו לדבר יותר מידי(מה האייסי שלך?) אבל אני מקווה שיצא אתה אחלה בן אדם.. אז שנה טובה אח שלי!

nela aka NBA

New member
שנה טובה באיחור קטנטן....

אנששששששים... קודם כל לאנשים הכי חשובים לי: דנה הקטנטנה והאדומה-אני מטורפת עלייך קטנטונת תמשיכי להיות מקסימה מתוקה כמו עכשיו! אורי (אוז)-מטורפת עלייך ואתה יודע את זה!תשנן כבר את הדרך אליי הביתה! אוהד-הסינדרומנייק הכי חמוד שיש בעולם,תחזור לאחוות הבלונדינים יא בוגד (כאן גרים בכיף נלה אוהד עידן ומיצי!) עומר לוגסי-הילדון הכי הכי הכי הכי מתוק בעולם אתה יודע שאני מתה עלייך נאור השחרחר (הוא פולני בהסוואה)-למה לא להרדם אצליך?!! יש לך את המיטה הכי נוחה בעולם!!!!! ליאתוש-המתוקונת שאיתי בבית ספר ובזכותה לא משעמם לי בהפסקות!@ מיכלי-הקטנטנה שיותר חכמה מגילה! סבא פלג-תמשיך לתת עצות טובות 1 אדם הקטן-פינגווין אני מתה עלייך! איתמר-מתווווווקי אני אוהבת אותך מאוד שגיא-הבן-אדם היחיד שאוהב אותי (לדבריו) ירמי-שנה טובה ותפסיק לומר לאנשים את כל מה שאתה חושב עליהם!אולי לא תחטוף מכות! לקרח-ההומלס החביב אני הייתי היחידה (חוץ מדנה)שדאגה לך וכל הזמן צעקה על אוז וברק שיזיזו אותך מהשמש... די.ג´יי עמי-האיש עם הכי הרבה חוכמת חיים בסצינה! מומי לוי-האחד והיחיד מתה עליך! אני כבר מחכה לדיסק! עמית אלק (6)-תמשיך לעשות צמות יש לך עתיד! אבי סטרייק-בעלי,גרושי מה שלא תהיה יש לנו את 8 הילדים שלנו שמקשרים בינינו לנצח! דניאל-הסרע צעצוע מיהוד דן-אתה מקסים!!!!!!! בייחוד כשאני שיכורה! גרשון-מה אני יכולה להגיד טוב עלייך שלא אמרו כבר? תומר גלר-מקסימוס הנהדר.. תומר ברגר-אני מתה עלייך! בן-התמהוני הכי הכי הכי הכי נחמד שיש.. עידן ג´ננה-האיש והאגדה עם הבית הכי התנחלותי שקיים מירב,אלה,יולי ונטלי-תמשיכו להיות מקסימות לסנגל הקטן-אתה אמור להיות במיטה אחרי ה10 בלילה!!!!! לעומר ביגו-תודה על הכל!!!!!!!!! אורלי ועדי-חמודות קטנות שלי אני אוהבת אתכן מאוד מאוד רועי אהרוני-כבוד רועי טיטול-הילד שהכי משפר את מצב הרוח... אביב החזרזיר-מתוק שירן הרצברג-אני אוהבת אותך הכי הכי גרמני חביב שכמותך ונראה לי שזהו... אז אם שכחתי אני מתנצלת!!!!! שנה טובה ומתוקקקקה לכוווווווווווווולם!!!!!!
נלה "אם לא מצאת דבר שלמענו אתה מוכן למות,אינך מתאים לחיות"

MyStiKaLL

New member
שנה טובה

לכל אנשי הפורום. שתהיה שנה מעניינת, יצירתית, מיוחדת, בלי יותר מדי שטויות. שנלמד להתעסק בעיקר ולא בתפל. שתהיה שנה שקטה, הלוואי, בעזרת השם, אינשאללה. ושלפחות ליום אחד, במדינה המטורפת הזו, יהיה קצת, רק קצת, משעמם, בלי פיגועים, בלי דם בחדשות או דמעות של אימהות שאיבדו את הבנים שלהן, בלי בכי של ילדות, בלי אנשים שמנצלים את הכוח שלהם בצורה הכי לא נכונה שאפשר. באופן אישי, שכל אחד יגשים לפחות חלום אחד שלו, אבל לא את כולם שיהיה מה לשאוף לשנה שאחריה. מת עליכם אנשים

למעלה