שרשור השנה טובה!

Gershenman

New member
שרשור השנה טובה!

אז למרות שקצת קשה להיות הכי שמחים פה,וההודעה של לירון יכולה להדגים את זה.. אני בכל זאת חושב שצריך לאחל לכולם פה שנה טובה.. שנה שעברה היה שרשור ארוך מאוד של הקדשות אישיות לכל אחד-אני משחזר את זה ברשותכם גם השנה ואני אתחיל עם החבר הכי טוב שלי פה.. דן פרבר A.K.A מטרו A.K.A חזרזיר-אחי,כפרה עליך...אתה הולך להצליח בגדול.וכשזה יקרה,אל תשכח עם מי היית "אגדה סנצציה
"-נכון נשמע מוזר?
...תודה על הכל עידן אליצור A.K.A אם סי ג´אננה(קוואבנגה קטשופ)-אח שלי...כל התנחלות אצלך,כל שיחה איתך,כל המבורגר שלך..כל רגע איתך אף פעם לא משעמם, וגם לך אני חייב תודה על כל כך הרבה דברים..עזרת לי כל כך.מקווה שהכל ימשיך איתך כמו עכשיו.. עומר לוגסי-למרות שהנופכי לא יקרא את זה..מגיע לו
בהצלחה במשטרה הצבאית ובהצלחה לך ולאוהד. רועי אהרוני A.K.A קורניליוס-השיכור מספר אחד במדינה,השוקוהליק,ההיפר אקטיבי ה....סחם..
..שתהיה לך שנה טובה אחי,עוד טברנות רבות צריכות לקום לפני שנוכל לשבת..צוות רחוב שולת!!1
רועי אביב A.K.A טיטול-אחי אתה באמת נשמה טובה...יצא לי להכיר אותך טוב רק בזמן האחרון וחבל,אבל ממה שהכרתי אותך אחי-אתה נשמה טובה..מת עליך אחי שתהיה לך אחלה שנה. אביב וקס A.K.A החזיר-גם אותך הכרתי טוב רק לא מזמן,ושוב-חבל..בזמן האחרום גם לא יצא לי לדבר איתך הרבה,אבל נתקן את זה.. אוהד כהן A.K.A הסינדרוםםםםםם-אח שלי..לך אני חייב תודות.גם השיחה שהיתה לנו לא מזמן,גם עם החומרים שלי שאתה עוזר לי איתם...באמת תודה על הכל. אחוות לוזרים לנצח!בהצלחה לך ולעומר-אתם ענקיים! נאור יוזם A.K.A השחור מציון-האיש שמהרגע הראשון עזר לי..אני חייב לך גם הרבה תודות ואני עוד אחזיר לך ביום מן הימים.המון הצלחה לך ולדן! עומר הלפרן A.K.A ביגו- הראשון שדיברתי איתו בכל ה"סצנה" הזאת..אחי אתה נשמה, ומהשיחות שתפסתי איתך למדתי המון.תודה גם על כל העזרה שלך ב1001 דברים. פלג סמסון A.K,A סבא- סבא! בזכותך בן אדם עברתי את המהפכה המוזיקלית שלי
. עם כל הדברים שאתה חושף אותי אליהם וכל המוזיקה הטובה שאתה משמיע לי-מגיע לך המון כבוד. תודה רבה גם על כל העזרה שנתת לי. אוהב אותך המון סבא. דנה האדומה- לא יצא לי להכיר הרבה אנשים כמוך. בזמן הקצר שבו הכרנו את תמיד היית שם להקשיב לעזור לייעץ לתדרך וכו´ וכו´ וכו´..באמת תודה על הכל,את פשוט מדהימה!(נ.ב-אני עדיין מחכה לביקור
) שירן הרצברג הגרמני A.K.A תזזזת A.K.A -אחי שתהיה לך אחלה שנה..אתה תמיד שם כדי להכאיב ולהשאיר סימנים כחולים
.("גרשון אתה גדול.........) גרג גולדנברג A.K.A סובייטי-שתהיה לסובייט הקטן שנה טובה!כיף ומצחיק לראות אותך משתכר(למרות שרעדתי מפחד אז אצלי).שתמשיך לאסוף ידיעות(שלושה בדקירה אחת) ו...תלבושת צ´יטה!
עומרי A.K.A הסוכן ג´י-יש עליך סמים?
...סתם אחי,אוהב אותך ושתהיה לך אחלה שנה..אולי ניפגש כמה פעמים בשער 13,מי יודע.... ויקי(סליחה, ויקטוריה)-שתהיה לך אחלה שנה,חבל שאנחנו לא בקשר טוב כמו פעם..אבל חפיףףףףף. בוריס-שתהיה לך אחלה שנה אחי..הנעליים עדיין אצלי :) נלה הייגוסלבית-שתהיה לך אחלה שנה. לירון תאני-היוזמות שלך מבורכות..תמשיך ככה..
חן A.K.A ערפדי-שתהיה לך שנה טובה יא סטלן
מומי לוי-שנה טובה,כי בט´ זה הסתיים..
השף לוקאץ´-שנה טובה אחי..כיף ליסוע איתך :) תומר גלר-מת עליך אח שלי..טוב ששמנו את הריב מאחורינו וטוב שאנחנו באותו בצפר..רואים אותך בי´4 בקרוב? אפרת-שבט אמסית שולת!!שנה טובה ממי יערה-mini me do.....שנה טובה גם לך אמרי-שתוק!אבל בכל זאת..שתהיה לך שנה טובה עוד נמסור שנה טובה ל- ליאתוש,מיכלוש,אלקס,אבי פילטוב,עופרי(לא נורא אחי,עוד יסתדר לנו),תומאס,אדם(סבא ג´ון),איתמר אליאסי,יואב מרעות(יועב
,אמיר מחולון,אמיר פז,אורי ועמי,אורלי ועדי,מתן מאסטר וו ומתן דאבל אם,אלינור(כפרה עלייך
),מירי,עדי דנה דבורה ועומר-צוות רעננה
, מור.. טוב נראה לי זהו-אם שכחתי מישהו אני באמת מצטער....

G MaN aka Satla

New member
אייייי../images/Emo13.gif

כמה אהבה בהודעה אחת אה גרשנ??? שתיהיה לך גם שנה טובה אחי , גם לכל חברי הפורום והאנשים שאני אוהב!!!!! דרך אגב גרש אני מקווה מאוד לצאת מהכיתה שאני נמצא בה (כיתה *******) אנחנו עכשיו עובדים על זה , הקרו של הכיתה , 4 ילדים ששואפים לצאת ממנה... אז בהצלחה לי ולהם שנה טובה ומתוקה והמון בהצלחה לכולם השנה!!! (גם לי!)

Gershenman

New member
מאוד חשוב להוסיף-

הירושלמיות! אפרת,לנה,רוני,רעות ונטלי-גם לכן מגיע..
אז באמת,שתהיה לכן אחלה שנה.....מת עליכן ועוד כמה חשובים מאוד ששכחתי- טל TeeAnTee-שנה טובה אח שלי,אתה נשמה-כל הקרדיט על ערוץ #היפ מגיע לך(טוב גם לביגו ונאור אבל..סחם) שתמשיך לתפעל את הערוץ בהצלחה.. גבאי-אוהב אותך אח שלי!שתהיה לך אחלה שנה! דוד אוחיון-שנה טובה גם לך..אתה סוס! אורלי מיהוד-מת עלייך!ואל תדאגי-כולם אוהבים אותך(בדיחה פרטית)... תנו לו בכבוד תנו לו גם ב.. גל מיהוד-שנה טובה מאמי!את צריכה לראות את הפלייסטיישן
!! וגלר-בהצלחה

volatile

New member
טוב נו גם אני אפנה לקי´ץ

ונתחיל מההתחלה... מצטער שאני בטח אשכח אנשים ואפתח לי פה לשטן... אוקיי נתחיל מההתחלה אבי פילטוב AKA פותח שער לדימיון - אחי למרות שאני כועס עליך הרבה לאחרונה אני אוהב אותך... אתה בתכלס הבן אדם השני שהכרתי בסצנה (אחרי אוהד C4 שבצבא כפרה עליו). אתה עזרת לי מההתחלה... דיברנת אותי לעבור לכתוב בעברית (סעמק איזה טעות זאת היתה לגאול מהעולם את המבטא היפה שלי באנגלית. ואתה אשם לזה שאני מזיין את השכל בעברית עכשיו במקום ואפשר להבין אותי ככה שזה אפילו יותר מעצבן). בהצלחה המון עם אבי הקטן (פסיכודל יקר) ויאללה מתי אתה בא אלי להשוות ארכיונים? נאור AKA כושיטיפש - איש יקר, פעם ראשונה דיברנו רבנו וכמעט קבענו מחוץ לג´י
אבל לא עשינו את זה ובמקום זה הכרנו... תמיד כיף להסתובב איתך (חנות הכל בדולר!!!) וזה. בריא עליך ועלה והצלח!. רועי אהרוני AKA הסחם הזה... אפשר לשתות ממנו? - לאלכוהוליסט בגמילה עתידית שהולך בעקבותי (לא כדאי ללכת בעקבותי). תמשיך להיות סבבי אני אוהב אותך המון! אוהד AKA סטאן - אחי, אתה בן אדם טוב, עזרת לי הרבה. שתהיה לך שנה מעולה כפרה! ובהצלחה בראפראפ! ויק AKA שחומת העור - אין לי הרבה מה לכתוב לך את יודעת כבר הכל, למרות שבמהלך השמונה חודשים שאנחנו מכירים היו לנו עליות ומורדות אני חושב שלאחרונה התאזנו וטוב שכך, מת עליך ילדה! דנה AKA דאבל די - חחחחחח זה בערך כל מה שיוצא לי כשאני נזכר בך חחחחח צחוק, חיוך, חוסר יכולות בתיווך, הלילות, הימים, המסיבות, הבאולינג! מת עליך מאמי, שנה טובה! דנה AKA אדומה - שוקולדה, מת עליך, למרות אי הבנות לאחרונה את עדיין אחת מהאנשים המדהימים שפגשתי בחיי. תודה רבה על כל העזרה תמיד. עדי AKA צומית ו - דנה AKA בלהבלהבלה - יא שמנות, תנו ביס, אוהב אותכן מאוד יקירותי וניפגש אצלי בבריכה! דוד AKA איי קאנט (אני בקאנטים) - שתהיה שנה טובה אחשלי עומר AKA ביגו - איש יקר וטוב לב, תמיד כיף לדבר איתך, תמיד עזרת לי כשהייתי צריך עזרה (פסיכולוגית לרוב). טודא! מת עליך! לירון AKA תאני - אחי, למרות שהתחלנו יחסית ברגל שמאל (מומה) והמשכנו לדאחקות פריסטיילים (בג´י) אני הכרתי בן אדם נשמה, עם לב אחד מהגדולים שהכרתי, שנותן מעצמו המון.... אוהב אותך אחי, אחד הדברים הטובים שהיו לי בשנה הקודמת הוא להכיר אותך. אוהד AKA הסקפטי - איש יקר אתה... עוד מימים עברו היית אחד האנשים שהערכתי הכי הרבה פה... הידע, החוש טעם המוזיקלי המשובח, האהבה למוזיקה. שתהיה לך שנה יותר טובה ממה שהייתה! ליאת M-ג´יין - שתהיה לך שנה טובה מאמי, בטח יותר טובה מהשנה שהייתה, יהיה בסדר! תומאס AKA הפריסטיילר המפחיד - איש, היה תענוג להכיר אותך... אתה בן אדם טוב, נהפכת לידיד אמיתי. איש שכיף לדבר איתו תמיד ותמיד יש על מה! חבל שמת ה - Cooler שלך אבל יהיה טוב! שתהיה לך שנה מעולה מכל הבחינות והפינות. Mיקי AKA אישה שאין לה מחשב - שתהיה לך שנה טובה מאמי... אוהב מאוד למרות הנתק... שתהיה לך שנה מעולה נשמה. יערה AKA הבימבה שלי - אוהב אותך מאוד יקירה, את מקום ראשון אצלי בכל רשימה את יודעת את זה אני מקווה! שתהיה לך שנה נפלאה אבל אני אאחל כבר בפרטי :) מת עליך! נכדי פ"ת (עידן, אפרת, אביב ועוד כמה אנשים חביבים ששכחתי) - שתהיה לכם שנה טובה אנשים נפלאים שלי, מלאה בפאפאגאיו, אלכוהול והצלחה בלימודים! טל AKA טי אן טי - אחי, שתהיה לך שנה מעולה... שתמשיך להיות אחלה, מת עליך! גרג הרוסי - שתמשיך לאכול הכל ללא הגבלה, בהצלחה לך ולרואי בקריירה, אוהב אותך המון! לאפרת הירושלמית ולרועי טיטול - חמודים, שתהיה לכם שנה מעולה... מת עליכם לנשות ירושלים היקרות (נטלי, רוני, לנה ורעות) - מת עליכם... אומנם הכרנו לא מזמן אבל אני כבר מרגיש קרוב אליכם... תמשיכו לצעוד מירושלים! וכל אחת ממכם תקבל ממני כבר ברכה אישית
למיכלוש AKA עשו אותה בארץ - מותק שתהיה לך שנה מוצלחת בלימודים ודי כבר להחליף בנים כמו לבנים
חן AKA הדובדבן שבקצפת - את באמת הדובדבן שבקצפת... ילדה שתמשיכי להיות מקסימה, אוהב מאוד! ועכשיו כמה ברכות כלליות (מה לעשות מתעייפים) - עדי נתנייה, נים, בייבי, שירן, ורד, איתמר, עמית סיקס, אמיר קולד צי´לן, מר Ambitionz, מיסטר ברייקדאנס (שי), עומרי, אלקס, יועב, דור, מור, עופרי, סימון, מומי לוי הענק!, מר ניר ממון העסקן החביב (עשית חיל שנה שעברה, תמשיך השנה אחי!), אורלי לינקס, טי-בון, אימרי (אתה נכד מוצלח מאוד!), בן, ויק, נל, רועי דיסטייל, עמית מאד דוג, עומריקו, אורלי הפינק ליידי, ערן הגרמני החביב. ועוד מאה איש ששכחתי אבל אני אוהב את כולכם! פלג.

volatile

New member
מפגר אני!

שכחתי את מר תומר גרשנמנץ AKA צ´יפמאנק - אחי, אוהב אותך המון. אתה עוד צעיר הלוואי עלי טעם כזה בגילי... הלוואי עלי טעם כזה עכשיו. תמשיך להביא אותה בכתיבה! תמשיך לשמוע ולעשות הכל מאהבה... וחלאס עם הפוסטרים של אמינם (והמבין יבין) דן AKA מטרו - אחי, אתה ענק, בן אדם גדול וראפר מעולה, בריא עליך! פלג.

Syndrome

New member
../images/Emo24.gif

תודה רבה רבה רבה לכל מי שאיחל כאן, אוהב אתכם
הייתי רוצה למסור בעצמי שנה טובה לכולם, לא היה פייר להזכיר אנשים אישית בגלל שזה היה עושה אי צדק עם יותר מדי אנשים (לא לשכוח שמדובר פה בבן אדם סנילי), מה גם *שלכל אחד* מגיעה התחלה חדשה ושנה טובה באותה מידה... אז שנה טובה לכולנו, לאנשים הקרובים שלי שהם המשפחה השניה שלי, ולכל ישראל
אוהב את כלכם...

גם אני, אבל לא הרבה .... :)

תודה רבה לכל מי שאיחל לי שנה טובה, אני אנסה עכשיו לסדר את הרשימה שלי :)) קודם כל, אורלי-pink lady מאמי שלי, שתהיה לך שנה מקסימה ... מתה מתה עלייך, את כבר יודעת
מיכלי-made in israel-מתוקה, אוהבת אותך מאוד, מאוד, בהצלחה עם כל מה שתבחרי לעשות, אני מאחורייך :) מעיין הקטנה-כפרה עלייך, שתהיה לך שנה מתוקה כמוך, אני אוהבת אותך כל-כך, מותק, בהצלחה בלימודים :) דנה-דאבל די- די בשבילי :) נשמה, מתה עלייך, את חסרה לי כאן בפורום ובאייסי, מקווה שהכל בסדר שם ברמת השרון, שנה טובה יפה שלי פלג-ב**י-אוהבת אותך המון, שתהיה לך שנה מתוקה וטובה מותק, מתה עליך, תמיד תמיד תמיד, אמיר-ד´לורד-המנהל, מותק, מתה עליך, אתה מספר אחד, תמיד, ניפגש בסטארבאקס! נובלס- שנה טובה כפרה, בריאה עליך :) רועי והשוקו - נשמה !!! אני יודעת, אני חייבת לך שוקו, :)) שתהיה לך שנה טובה כפרה, מתה עליך, סינדרומתעכב :)- כפרה, איפה הטרייסי צ´פמן שלי ?? חחחח נשמה שתהיה לך שנה טובה, (תעשה לי מקום בפ"ת-בקרוב!) אוהבת מאוד גרג- ג´יראף :)) כפרה, חולה עליך, שתהיה לך שנה מקסימה מאמי, ~פאנטה אקזוטיק ר.ו.ל.ז~ רואי - ביסייד- נשמה , לא ראינו אותך הרבה הרבה זמן, אני מקווה שהכל בסדר אצלך שם בצבא, אוהבת מאוד ומתגעגעת נורא, תחזור מהר, אני מחכה, :) שירן- קילה תזזזת- מתוק שלי, שתהיה לך שנה טובה נשמה, אוהבת אותך כל-כך ומתגעגעת ... תומר-גרשנמן- מאמי שתהיה לך שנה מתוקה מתוקה, אני אבוא לבקר בקרוב, מתה עליך, איתמר-יאנג- מותק, יום שישי הבא באזימוט, אני סופרת את השעות :)) שנה טובה נשמה, חולה עליך, עמית ובייבי ג´י- מתוקים! מתה עליכם, בהצלחה עם הכל, כל מה שתעשו, שנה טובה ~! אבי סטרייק- נשמה, שנה טובה, בהצלחה בהכל .... שורטי- הילה כפרה, שנה טובה בייבי, מתה עלייך, מתי את באה לראות פו הדב עוד פעם ?? :)) חן-הדובדבן שבקצפת- בובה !!! שנה טובה טובה, אני מקווה שייצא לנו לדבר קצת יותר ... אלישה- בובה- באמת, בובה אמיתית, שנה טובה מתוקה, רוני- ירושלמית לנצח :))- שנה טובה מותק- מתה עליך, ומתגעגעת, ולנה ! חשבת שאני אשכח ?!?! שנה טובה יפה לוליטה - no fear- שנה טובה כפרה, בהצלחה בהכל :))) מירי- בייב 10, בייבי, שנה טובה, בהצלחה עם כל החיות שתפגשי בדרך :))) אוהבת מאוד, ומבטיחה באמת לבוא בקרוב ! ד"ש לרמי ... יפית-סופרגירל, בובית ! יהיה לי הכבוד לגור לצידך בקרוב, אוהבת מאוד, תודה על הכל, את אחת במינך, ללא ספק ... אדון 2PAC4EVER - שנה טובה מותק, תמשיך לשגע את כולם בפורום ואותי בנפרד ? :) תומאס- תהנה בקאריביים יא מניאק :)) שנה טובה בייבי, מתה עליך, דיג´יי סופרים, קודם כל מותק, החלמה מהירה, שתחזור לעמוד על רגליך בקרוב, ושתהיה לך שנה מתוקה ! ירמי B-BALL- שנה טובה בייבי ! בהצלחה עם הלימודים ... דנה, אדומת השיער, :)) מותק ! שתהיה לך שנה טובה, בהצלחה עם ה-כ-ל ! טוב, ברור לי ששכחתי יותר מדי אנשים אז אני אאחל לכולםםםםםםם! שנה טובה, בהצלחה עם כל מה שתבחרו, עם הרבה הרבה אהבה ... אוהבת-אוהבת- יערה

Chocaholic

New member
אופס! :eek:/

אני לא מאמינה ששכחתי אותך! ילדה מקסימה שכמותך! שתהיה לך שנה מדהימה וגם מזלטוב ליומולדת (מראש)! :eek:)

אויש מתוקה ...תודה !

כפרה עלייך לא נורא, גם אני שכחתי מספיק אנשים, שוב, בובה אדומה, שתהיה לך שנה טובה ומתוקה
ואם כבר, שכחתי לאחל שנה טובה לאיש יקר, עמית-מאדוג- מותק שתהיה לך שנה מקסימה, פולה עוד מחכה לנו בראשל"צ ...

Mיקי_

New member
אישה שאין לה מחשב מבליחה לשנת שלום

אוי פלג פלג איש יקר... אכן חסרת מחשב אנוכי, וכל דקה עולה כסף אי שם בקופי נט התל אביבי שלי, אבל בימי חג ומועד גם אני יוצאת מהעיר ומגיעה למקומות בהם לא כספי הוא זה שיורד עם פעימות המונה... אז, כך או כך... שנה טובה כפרה עלייך, מי ייתן וגם אני אזכה פעם לראות את הארכיון שלך, בהצלחה בחו"ול, ולמרות שהשתחררת סוף כל סוף (אם אני סופרת וזוכרת נכון), שנת שלום! שיבוא, על כולנו ועל כל עם ישראל.

G MaN aka Satla

New member
טוב אני חייב לציין כמה אנשים שאני

אוהב ורוצה לאחל להם שנה טובה למרות הכל!!!! נתחיל בכולם1!!!! כל אחד ואחד שקורא ת´הודעה גם אם אני מכיר ולא מזכיר(RHYMES :) או לא מכיר , הברכות מוקדשות לכולם!!! אז אמממממממממ נתחיל ב.............. קלוד הצרפתי האידיוט!!!!!!!! אתה אידיוט אבל אני אוהב אותך אחשלי תמשיך להיות אחלה גבר וסחי טיפש!!!! כיף לי לשמוע איתך סאיאן!!!! דן פרבר שהראה לי לפני שנה וכמה ימים את "מקרופון למקסימום2" והסביר לי שיש סצנה בארץ ויש עוד דברים חוץ משבק"ס הענקיים וסאבלימינל הדי רקוב (בזמנו:) אתה אחלה ילד , שנה וחודש בערך שאני כבר מכיר אותך ורוב הזמן היינו חברים טובים , ועכשיו אנחנו באותו בי"ס רק לא באותה כיתה =\ :)))) עידן אליצור הג´ננה שבדיוק לפני 8 חודשים בערך נפגשנו אצלי שהיה לי כיף איתך בהתחלת הדרך -אמצע הדרך לא הייתה משהו אבל עכשיו אנחנו שוב אחוקים , אני באמת אוהב אותך ואתה ילד נשמהההה!!!! בריא עליךךךךך עומר פלג - ילד מסתורי שאני בטוח שחלק פה לא ראו אותו כי הוא עסוק..(לא) למרות הריבים שהיו לנו (כי אתה אידיוט וטיפש , סתם:) אני אוהב אותך , בקרוב אני אבוא לרעננה גם , אתה פיזיונר בכיר נפגשים שוב להופעה של פיזדה בספטמבר (*שיעול* ניצול *שיעול*) וגם זה מכוון אל דור , שהוא ילד שאני ממש אוהב , ותפסיק לחשוב שאני צריך ממך אתה יודע מה כולה ביקשתי ליריקס פעם אחת רבאק (אל תגיב לזה:) עומר הלפרן - אווווו , הבן-אדם הענק תרתי-משמע אחד האנשים הכי חכמים ותרבותיים שיצא לי להכיר (ועוד צעירים , חנון:) הידע שלך בפיתות פשוט ענק , אתה מכיל בתוכך מן ספר עבה שמסביר על הכללללללללל :) וחבר טוב!!! *הפסקה* וואי זה ממש קול מצד אחד צד שני זה די פתטי אבל נמשיך *הפסקה* לנאור השחור - שבזמן האחרון יצא לי להתחבר איתך ואתה אחלה בן אדם , אחלה ראפר עם פוטנציאל ענק "מטו רף בלהלבהלבהלבהלבהלבהלבהלבלהבלהבל" :) אני מקווה שיום אחד יגלו ששחורים לא רק טובים בתדלוק אלא גם בדברים אחרים!!!! עלה והצלח בקיצור - זה גם מכוון לדן , יא אינטלקטים יש לכם חול בנעליייייים לקרח - בן אדם מקסים , באמת שמח שהכרתי אותך , וגם אחלה ראפר שבעתיד (עוד 20 שנה בערך , אם לא אז תפרוש כבר רבאק!) יפציץ את ישראל!!! ותפסיק להיות עייף !!! (מסרים נסתריםםםםםם) לוקץ´ - אחלה בן אדם , ענקקקקקקקק!!!!! (תרתי-משמע) תמשיך להפציץ עם הראפ שלך ותייצג את צהלה בכבודדדד!!!!!! שמעתי משמיעים אותך בעירוני י"ד!! :) כיף איתך , כיף לנסוע איתך ולהריץ איתך דחקות!!!! ואחרון זה אחד כזה גמד עם ראסטות מתן האידיוט שעדיין חייב לי גם על זה שהצלתי אותו מהפוגו בניצנים וגם על זה שבזכותי האשכים שלו לא אדומים עכשיו (אוקי זה נשמע רע , אני לא אמחוק בכל-זאת!! :) אתה אחלה בן-אדם ראפרים כושלים ניהיה לנצח סתם רק אתה תיהיה (חיחיחיחיחי) הלבלהבלהבלהבללה ולכולם!! פשוט אין לי כוח לכתוב על אחד אחד גרשנמן , ירמי, לירון תאני לב זהב אין לי מילים פשוט , מור , אימרי(שתוק) דוד (אתה אחד הגברים אחי מת עליך! חייבים עוד פגישות מקדונלדס!!!) וואי משעמם ליתחת אני רואה , לא נורא נזרום1!!!! כיף-לי1!@$#@!$!# יואב מרעות , כן זה שיש לו חברים ערסים במירק שרוצים ללכת מכות בעזריאלי רואי בי סייד אחי אני מת עליך , גרג - כנ"ל!! בן אדם אחלה!!! , עומרי המטורף!!!! , טל טיאנטי!!!! יויויויו!!!! לכל הפתח-תקוואים! לחבר´ה מרמת-גן(כן ה3-4 ילדים האלה) עופרי הג´ינג´י הגגגגגבררר@!! אחי אוהב אותך! לבוריס אחי אותך אני מכיר מחשגוזים בבארבי!! 2PAC4EVER יא ציני מניאק פעם לא היית ככה!! :) סתם אחי אתה אחלה בן אדם עם הומור מפה ועד לפורום מוסיקה מזרחית!!! הלבהלב (לא מצחיק) למרותך שאני לא יודע איך קוראים לך מזל טוב!!!! לאיתמר אמיר ועמית מכלא 6 , להארכיון אבי ואבי הגברים!!! לסבא ג´ון , לגיורא בן אדם ענק וראפר ענק ותהנה בטיול שלך בקרוב לאורי (אוז) שהוא ללא ספק אחד הראפרים התותחים ואחלה של בן-אדם , פשוט נשמה!!! וואי זה ארוך~!!! דגכףחדשגךףלכחדשגךלףכשדגחךלכגדש כדשגכ שדגכ דגשכ דגש מי שלא רשמתי זהמכוון גם אליכם שנה טובה , רק שמחות , הצלחות בכל-דבר ו..זהו חלאס רבאק אין לי כוח לכתוב

דור(2?)

New member
תתחבר לאיי סי אני ישלח לך

סתם פעם הבאה תשקיע יותר בברכה שלי, יא נצלן מניאק!!!!!! ואז אולי אני יתחיל לשלוח לך דברים סתם אחי שנה טובה

Evil J

New member
וואלה שנה טובה אחי

ושנה טובה גם לכל מי שאני מכיררררררר כן כן ב12 וחצי אין לי כוח לרשום את כל השמות של האנשים הטובים שנוכחים פה(יש הרבה הרבה הרבה) בעצם השנה הכרתי את כולכם..פחות או יותר..יותר נכון שפחות... אבל חפיף ואני יודע שרכשתי (באיזה 20 שקל
) את החברים הכי טובים שלי תענוג לראות אותכם כל פעם מחדש... מסיבות אירועים או סתם במפגשים למיניהם... שנה טובה לכווווולם נ.ב. אולי השנה שעוזבת אותנו עם המספר 2002 הייתה קשה לכולנו... אבל אנחנו צריכים לזכור דבר אחד שיש לנו אחד את השני כמשפחה שאומנם בנוייה משמיעת מוזיקה מסויימת אבל אני יודע שאתם המשפחה שלי *סניף סניף*

RUFF-RYDERS

New member
תורי.אני חושב....

טוב נו אז שנה טובה למי שאני מכיר ולא מכיר כי יש הרבה ואני ממש לא זוכר את כולם אני רוצה לאחל שתהיה שנה טובה לכולם בהצלחה בלימודים וכל זה..... והכי חשוב שיהיה שקט כבר בשטחים וכל זה.......ו...זהו שנה טובה לכולם!

למעלה