Gershenman
New member
שרשור השנה טובה!
אז למרות שקצת קשה להיות הכי שמחים פה,וההודעה של לירון יכולה להדגים את זה.. אני בכל זאת חושב שצריך לאחל לכולם פה שנה טובה.. שנה שעברה היה שרשור ארוך מאוד של הקדשות אישיות לכל אחד-אני משחזר את זה ברשותכם גם השנה ואני אתחיל עם החבר הכי טוב שלי פה.. דן פרבר A.K.A מטרו A.K.A חזרזיר-אחי,כפרה עליך...אתה הולך להצליח בגדול.וכשזה יקרה,אל תשכח עם מי היית "אגדה סנצציה
"-נכון נשמע מוזר?
...תודה על הכל עידן אליצור A.K.A אם סי ג´אננה(קוואבנגה קטשופ)-אח שלי...כל התנחלות אצלך,כל שיחה איתך,כל המבורגר שלך..כל רגע איתך אף פעם לא משעמם, וגם לך אני חייב תודה על כל כך הרבה דברים..עזרת לי כל כך.מקווה שהכל ימשיך איתך כמו עכשיו.. עומר לוגסי-למרות שהנופכי לא יקרא את זה..מגיע לו
בהצלחה במשטרה הצבאית ובהצלחה לך ולאוהד. רועי אהרוני A.K.A קורניליוס-השיכור מספר אחד במדינה,השוקוהליק,ההיפר אקטיבי ה....סחם..
..שתהיה לך שנה טובה אחי,עוד טברנות רבות צריכות לקום לפני שנוכל לשבת..צוות רחוב שולת!!1
רועי אביב A.K.A טיטול-אחי אתה באמת נשמה טובה...יצא לי להכיר אותך טוב רק בזמן האחרון וחבל,אבל ממה שהכרתי אותך אחי-אתה נשמה טובה..מת עליך אחי שתהיה לך אחלה שנה. אביב וקס A.K.A החזיר-גם אותך הכרתי טוב רק לא מזמן,ושוב-חבל..בזמן האחרום גם לא יצא לי לדבר איתך הרבה,אבל נתקן את זה.. אוהד כהן A.K.A הסינדרוםםםםםם-אח שלי..לך אני חייב תודות.גם השיחה שהיתה לנו לא מזמן,גם עם החומרים שלי שאתה עוזר לי איתם...באמת תודה על הכל. אחוות לוזרים לנצח!בהצלחה לך ולעומר-אתם ענקיים! נאור יוזם A.K.A השחור מציון-האיש שמהרגע הראשון עזר לי..אני חייב לך גם הרבה תודות ואני עוד אחזיר לך ביום מן הימים.המון הצלחה לך ולדן! עומר הלפרן A.K.A ביגו- הראשון שדיברתי איתו בכל ה"סצנה" הזאת..אחי אתה נשמה, ומהשיחות שתפסתי איתך למדתי המון.תודה גם על כל העזרה שלך ב1001 דברים. פלג סמסון A.K,A סבא- סבא! בזכותך בן אדם עברתי את המהפכה המוזיקלית שלי
. עם כל הדברים שאתה חושף אותי אליהם וכל המוזיקה הטובה שאתה משמיע לי-מגיע לך המון כבוד. תודה רבה גם על כל העזרה שנתת לי. אוהב אותך המון סבא. דנה האדומה- לא יצא לי להכיר הרבה אנשים כמוך. בזמן הקצר שבו הכרנו את תמיד היית שם להקשיב לעזור לייעץ לתדרך וכו´ וכו´ וכו´..באמת תודה על הכל,את פשוט מדהימה!(נ.ב-אני עדיין מחכה לביקור
) שירן הרצברג הגרמני A.K.A תזזזת A.K.A -אחי שתהיה לך אחלה שנה..אתה תמיד שם כדי להכאיב ולהשאיר סימנים כחולים
.("גרשון אתה גדול.........) גרג גולדנברג A.K.A סובייטי-שתהיה לסובייט הקטן שנה טובה!כיף ומצחיק לראות אותך משתכר(למרות שרעדתי מפחד אז אצלי).שתמשיך לאסוף ידיעות(שלושה בדקירה אחת) ו...תלבושת צ´יטה!
עומרי A.K.A הסוכן ג´י-יש עליך סמים?
...סתם אחי,אוהב אותך ושתהיה לך אחלה שנה..אולי ניפגש כמה פעמים בשער 13,מי יודע.... ויקי(סליחה, ויקטוריה)-שתהיה לך אחלה שנה,חבל שאנחנו לא בקשר טוב כמו פעם..אבל חפיףףףףף. בוריס-שתהיה לך אחלה שנה אחי..הנעליים עדיין אצלי
נלה הייגוסלבית-שתהיה לך אחלה שנה. לירון תאני-היוזמות שלך מבורכות..תמשיך ככה..
חן A.K.A ערפדי-שתהיה לך שנה טובה יא סטלן
מומי לוי-שנה טובה,כי בט´ זה הסתיים..
השף לוקאץ´-שנה טובה אחי..כיף ליסוע איתך
תומר גלר-מת עליך אח שלי..טוב ששמנו את הריב מאחורינו וטוב שאנחנו באותו בצפר..רואים אותך בי´4 בקרוב? אפרת-שבט אמסית שולת!!שנה טובה ממי יערה-mini me do.....שנה טובה גם לך אמרי-שתוק!אבל בכל זאת..שתהיה לך שנה טובה עוד נמסור שנה טובה ל- ליאתוש,מיכלוש,אלקס,אבי פילטוב,עופרי(לא נורא אחי,עוד יסתדר לנו),תומאס,אדם(סבא ג´ון),איתמר אליאסי,יואב מרעות(יועב
,אמיר מחולון,אמיר פז,אורי ועמי,אורלי ועדי,מתן מאסטר וו ומתן דאבל אם,אלינור(כפרה עלייך
),מירי,עדי דנה דבורה ועומר-צוות רעננה
, מור.. טוב נראה לי זהו-אם שכחתי מישהו אני באמת מצטער....
אז למרות שקצת קשה להיות הכי שמחים פה,וההודעה של לירון יכולה להדגים את זה.. אני בכל זאת חושב שצריך לאחל לכולם פה שנה טובה.. שנה שעברה היה שרשור ארוך מאוד של הקדשות אישיות לכל אחד-אני משחזר את זה ברשותכם גם השנה ואני אתחיל עם החבר הכי טוב שלי פה.. דן פרבר A.K.A מטרו A.K.A חזרזיר-אחי,כפרה עליך...אתה הולך להצליח בגדול.וכשזה יקרה,אל תשכח עם מי היית "אגדה סנצציה