שרשור השנה טובה!

Rapid נאור

New member
אני לא מאמין שאני עושה את זה....

טוב אני יושב לי מול המסך קורא את כל ההודעות האלה שגומרות לי להזיל דמעה בעיניי אז אני מגלה שאני מספיק משועמם להמשיך את זה. טוב נוא נראה עם מי נתחיל רועי אהרוני AKA כבוד ל... רועיאהרוני - הבן אדם הפתח-תקוואי הראשון שפגשתי בג´י. זה היה לפני מעל שנה.. אחח איך שהזמן רץ! תמשיך להסתחם עם טברנות ושוקו! מת עליך! לאוהד כהן AKA א.טיפש AKA תן לי תתן תתן! - אם כבר התחלנו אם פ"ת אז..
סתם אחי. שיהיה לך רק טוב, אני ממש שמח שהכרתי אותך לשבת פה לזרוק פריסטיילים (שחור כמו בטון - אחרי שצבעו אותו!) ותחזיר לי כבר תסאות´פול שלי לעזאזל! :) לעומר לוגסי שלא יקרא את זה כי הוא בצבא - דיי כבר להיות נזק!!! לא משנה מה אני עדיין אוהב אותך.. :) לסנאגל AKA סנוגלה AKA תהיה בריא! - אתה אחד האנשים שאני הכי אוהב מצחיק להיות איתך כמו שזה כיף, תקפוץ כבר יא עצלן!! לעידן AKA מה אח שלי - קטשופ קוואבנגה תמצא כבר משהו לעשות בחיים שלך יא לוזר :) מת עליך. לדן AKA מטרופוליס! - שלא תגיד שאני לא חושב עליך! :) אתה כבר יודע מה אני רוצה לומר, ואם לא תקרא תאינפו שלי באיי סי קיו... תומר גרשמן AKA בעל האחוזה וההופעה של סטינג בדיוידי - התענוג הכי גדול שהיה לי בזמן האחרון זה לבוא אליך לאכול המון פיצות בקצת כסף לראות את סטינג לייב ולשחק בפלייסטיישן עם גלר ולנצח כל משחק! ואם כבר מדברים על גלר: לתומר גלר AKA תאקט! תאקט ביץ´! או בשמו השני.... אידיוט - עם כל המריבות שלנו, וכל מה שעברנו, אני עדיין מת עליך תודה על הכל ממש על כל ההצעות שלך ואני כבר מחכה לקפוץ אליך לשמוע כמה דברים (מתי יהיה לי זמן...) לפלג סמסון AKA אמיתי כמו מיונז - הסבא של כולנו! תצרוב לי דיסקים :) ואל תכעס על שטויות שאני עושה, אני כושיטיפש סה"כ אתה יודע שאני אוהב אותך ומתי אנחנו חוזרים שוב לחנות של הכל בדולר?? לחן AKA ערפדי - למרות שהכרנו רק בזמן האחרון, ממש התחברנו אתה בן אדם נשמה, ואני מאחל לך כל טוב! האוווווו לגרג AKA גרב זה טוב - יש לי רק משהו אחד לומר לך - קופסאאאאא! לעדי רותם AKA בית מדליק :) - תהנה מהדיסקים :) פעם הבאה שנבוא לפלג ניקח עוד
לשירן AKA תזזזזת - אל תשכח שלי אסור לעשות תזזזזזזזתים! :) וואו, כבר אין לי כוח טוב עכשיו נשים לדנה AKA זאת שתמיד יש לה אוכל בבית - מתי אני כבר בא לאכול חינם? :) ומתי את באה לראות שוב מונטי פייטון? מתגעגע אליך ואוהב. לדנה AKA הצינית התמידית - את גורמת לי להתגלגל מצחוק כל פעם שאנחנו מדברים ולמרות שאין לך אינטרנט כרגע, רציתי לבקש סליחה על זה שאני לא מתקשר, אני ממשיך תסטיגמה הגברית שהם אומרים שהם מתקשרים והם לא :) לנלה AKA בלונדית טיפשה באמת! - פעם הבאה שאת אמורה לפגוש אותי ואת רואה אותי בתחנה אל תנופפי, תרדי מהאוטובוס! ודי כבר להרדם לי על המיטה כל פעם שאתן באות לפה! :) טוב תסלחו לי פה נגמר לי הכוח אז לשאר אני פשוט יאחל את הכל, כל מה שרצו, כל מש שתחשקו בו, כל מה שתעשו, העיקר שיהיה לכם רק טוב ל: מיכל, מור, ויקי, ליאת, מיכלי, חן, אלינור, אלישה, אדר (המתאמת פרטים בצבא:)) דניאלה, סיגי, טל, עדי, אפרת, נטלי, מירב, מורן, שירן, נלה, לנה, בוריס, חיים, שי, גבאי אחי השחור, דור הסטלן שלי - ספי מת., רואי, לאימרי, מאור, אבי, אבי, אלון, אלכס, אלקס, עומרי, עומר ביגו - האיש והגובה, מתן הקטנצ´יק!, ערן הגרמני - אתה אחלה בן אדם, שמחתי להכיר אותך, לכל החבר´ה המודיעינים, תודה על הכל, לשבטיה - אני תמיד אהיה הג´אנקי שלכם: אדם, גיורא, אוז, טולי, קספר (למרות שאותך אני עוד לא ממש מכיר) מיטל - מת על כולכם, נשמות טובות. ומדברים על נשמות ה-- בן אדם עם ה--נשמה. מומי לוי, תודה רבה רבה רבה על הכל! שירבו אנשים כמוך! ואם שכחתי מישהו, אני ממש מצטער, אבל לעזאזל תסכלו על השעה!! לילה טוב ושנה טובה עם כל טוב לכולכם!

Rapid נאור

New member
כמובן ששכחתי את אחד האנשים

הכי חשובים לירון תאני הנשמה של הסצינה, אני רוצה להודות לך על הכל, מהרגע הראשון שנפגשנו תמיד היית נחמד עליי על הניסיון שהבאת לי בעסק, ועל כל פעם שראיתי אותך מאז... שחור, קירח, ומלבד השומן והחוסר זקן עכשיו שאני חושב על זה אנחנו לא כל כך שונים האוווווו. :) ממש תודה על הכל, אני פה בשבילך.

Rapid נאור

New member
טוב בגלל השעה המאוחרת

שכחתי מישהי מאוד חשובה - יערה, הילדה הטנה והמתוקה הזאת שאני מכיר אותה כבר המון זמן ("בובה יש לך גב") ועברתי איתה הרבה שירי בויאקה, האוווווו, שתהיה לך שנה טובה ומתוקה ואני מצטער שאני לא יכול לבוא מסיבה שלך אבל מזל טוב בכל זאת! מת עליך.

כפרה...

מתה עליך :) יש לי גב ... עם הקצב הזה נראה לי שאני אעביר את המסיבה למודיעין ... בתנאי שתארגן לי גלידה פצייץ :))!!! תודה מותק

Rapid נאור

New member
בתמורה לגלידה פצייץ?

סבבה, ניפגש בסנטר ונלך למק ונבקש :) אבל רק אם תעבירי למודיעין בחייאת הופעות, יותר זול אתם גם ככה עם רכב

אני משתדלת כפרה,

אבל רוב הסיכויים שזה באמת יהיה שם, אני לא יכולה לחגוג יומולדת בלי כולכם

HaWk34

New member
../images/Emo11.gif וואי... אתם משועממים ../images/Emo13.gif

לא עכשיו ברצינות... לשם שינוי שנה טובה לכולם (לכוווווווווווווווווולם) גם לאלה שאנלא מכיר אישית תודה כמובן לכל אלה שאיחלו גם לי שנה טובה אז גם לכם כמובן כמה שיותר איחולים לבביים בלה בלה בעזרת השם שנה אחרונה של כמה מאיתנו ואז צבא אז לכל אלה שתהיה שנה אחרונה טובה. אם היה לי כח הייתי כותב את כל האנשים אבל כולם כבר כתבו אותם פה-שם אז תודה לכולכם ושנה טובה שוב ושוב... בלה בלה ותודה במיוחד לכל אלה שאמרו לי לשתוק עם השנים עשיתם אותי מה שאני היום

דור(2?)

New member
גם אני

רוצה למסור שנה טובה ל: אלכס הכלבה הסטלנית שלי, אני מת עלייך, עד 120 (בשנות כלב) ספי, הבנאדם והמכשיר, שנה טובה ו"פוריה" למחשב שלי, שבלעדיו לא הייתי כאן עכשיו למורות שלי בבי"ס לנרגילה שלי לכוללללכם שנה טובה! אם שכחתי מישהו - מצטער!!!

ברכות שנה טובה

טוב מאחר ולא כתבתי שנים בפורום ובטח את רוב האנשים אני כבר לא מכירה, ואני לא יודעת מי מהחברים שלי עדין קורא בו...א ז אני יקצר. אז ככה למיכלי,דנה,נלה,פלג, כל הפתח תקואים,טל גבאי ביגוש לוקץ´, נתנייתים נורדיאנים וכו... אין לי ממש כוח לפרט את כולם נא לא להעלב... שתיהיה לכם שנה טובה ומוצלחת, בהצלחה בכל מה שתעשו, מקוה שנמשיך לראות אותכם במסיבות, ומוסרת לכולם את אהבתי וים כבוד!!!!!!!! ולכל התגייסים שיהיה שרות קל! }{ one love liatoosh aka Mary^janE

Gershenman

New member
שכחתי עוד-

חן מחולון-שתהיה לך אחלה שנה מאמי,חבל שבגלל משהו שלא ידענו עליו בכלל יצא לנו כזה נתק.. ערן הגרמני-שתהיה לך אחלה שנה אחי,ומצטער על הקטע הזה עם מכבי חיפה..זה לא יחזור,אני יכול להבטיח לך. ניר ממון-אמנם איכשהו נמנע ממני להגיע הרבה לג´י הקיץ,אבל כבוד על כל מה שהרמת וכל מה שאתה מרים...העסקנות משתלמת
סנאגל-אחי שתהיה לך אחלה שנה,ושנינו יודעים למי יש בטן יותר יפה
בהצלחה לך ולדרור(שאין לו אינטרנט אז לא כתבתי לו). גם לאור001 נאחל שנה טובה(למרות שאתה מתלונן!) יש לי הרגשה שאני אחזור לעוד אנשים ששכחתי..אבל עד אז... סלאמת

RiRo

New member
מצטרף לברכות למרות שאני "חדש" יחסית

אז ככה אין יותר מדי אנשים אבל עדיין :) לפלג AKA הבריכה - אחי תודה על הכל עזרת לי המון כל הדיונים איתך והדיבורים היו ממש סבבה תודה שהתחלת להכיר לי סצינה נהנה מכל רגע. תומאס- דברנו הרבה על המון סגנונות הראת לי כמה דברים שבחיים לא חשבתי ושמעתי אתה איש נשמה למרות שאישית אני לא כל כך מכיר אותך אבל יגיע הזמן. ל bboy tbious- שעבר איתי קרו שלם והרבה תהפוכות ועכשיו כבר לא איתי כבוד גדול שהוא הכניס אותי למוסיקה השחורה (ימי הלורדס המאושרים :) לנאור - שבקושי אמר לי תודה אחרי שעזרתי להפיל לו פליירים :) לאבי סטרייק - שפתח את המחשבה שלי לאנטיקון משובך ומשם הלאה. ל YLN- הבחור ממש רציני אחלה שיחות יש לי איתך בחור חכם ואחלה ליריקס תמשיך לשלוח :) ללירון תאני - שאישית לא מכיר אבל אחלה בן אדם עוזר ומנחה ת-ו-ד-ה לאלקס - אמרתי לך היפורגרלפקס ועכשיו אתה יודע יותר ממני בושה :) חוץ מזה עוד שבועיים אתה בא הא? לרועי AKA אמ סי רייש - אחלה גבר עם ידע נרחב אתה יודע מה אתה עושה עזרת לי המון והיו לי אחלה שיחות איתך נ.ב - למ"ה האגודה למען האשכנזי רולז יא מאן ! לMOSHE 1 - שעזר לי הרבה בסקצ´ים ובגראפיטי ושבגללו הסתובבתי ב40 מעלות חום בנחלת בנימין מחפש אחרי פנטון זין אתה +} לשופט - יאקי רולז ואני תמיד פה לשמח אותך שאתה חולה :) ולעוד הרבה הרבה הרבה אנשים תודה על שנה מעולה תודה!

Mad-DawG

New member
../images/Emo55.gif שנה טובה ../images/Emo74.gif

שנה טובה לכולם, המשיכו והצליחו

Gershenman

New member
שכחתי אותך!

עמית אחי!שתהיה לך אחלה שנה!שתמשיך לנהל את הפורום בצורה מעולה... וכנ"ל הולך לאמיר,דה´לורד...
שכחתי גם את בן התמהוני,אחלה שנה שתהיה לך,שתמשיך להלוות לי קומיקסים טובים!

למעלה