שרשור השנה טובה!

ולי לא מוסרים כלום???

כל יום אני רואה אותך בבית ספר ואתה כבר לא מיתייחס? וווווווואאאאאאאאאאההההההההההה

Gershenman

New member
ווואייייי אחי אני מצטעררררררררר

שתהיה לך אחלה שנה בן אדם! שנמשיך להיפגש כל יום בבצפר ושתמשיך להיות אחלה בן אדם וסחם סחם סחם

Maly

New member
שנה טובה לכולם!

צפוי מראש שאני אשכח אנשים מסויימים אבל בכל זאת אני אנסה... קודם כל,לברנשית שגוררת אותי למקומות ואוכלת לי את כל האוכל בבית,דנהה אני אוהבת אותך אחותי. דבורה,דובי(!!!!!!!!) אני אוהבת אותך כלכך,תמיד מצליחה להעלות לי חיוך על הפנים. עומר-ית,למה יש לך חיים?! תפסיקי להיות עסוקה .אוהבת אותך (יש לך חיוך יפה!!!!:) פלג,אבי היקר...מצטערת אם עיצבנתי אותך בזמן האחרון,זה לא היה בכוונה תחילה:)...בקרוב נבוא להתנחל בבריכה... בוריס ,מתי אתה בא להתנחל?..שים לב שהצלחתי לומר שלום בסוף כל פעם שאנחנו מדברים באייסיקיו!(מרבית הרוסים נוחרים!) הירושלמיות!(רעות,נטלי,אפרת,רוני ולנה)-אוהבת אתכן,אתן שולטות! (אתן קוראות את זה בכלל?) טל,גבאי וסימון אתם אנשים טובים מאוד!!!! אין לי דרך אחרת לתאר אתכם... רועי ואביב...שיכורים...... רועי...אני מיחצ"נת!!! עופרי ג´ינג´י...אני אמשיך להזהיר אותך מפסנתרי כנף עד שתקשיב לי(ואיפה האוכל שלי?!) גרש...אני תמיד נהנת לדבר איתך...למרות ששנים לא עשיתי את זה וחבל. עדי הנתנייתי...קושקושוןJ שנה טובה מותק גרג,תבורך על היום שהצלחת להשתיק תכלבים!(נוכרי) אלקס..האיש הראשון שהכרתי,אתה חייב לי הופעה של מוניקה סקס... עומרי,הקרחת שלך מפחידהJ יואבון...איי...יום יבוא ואתה תבין שרעננה לא חור,לעומת רעות.(ד.א- אני שומרת את האיש שהבאת לי בג´י) דור...האם יגיע היום שתוכל להתאים את השם לפרצוף? ערן הגרמני...תזכור שאתה חייב לי משהו ! אימרי...למרות שבגדת בי(אל תגיד שלא!!!) שנה טובה J ויקי..שנה טובה!...מסיבה הבאה נסקול את אימרי!! אורלי וגל שנה טובה מתוקות!! מצטערת אם שכחתי מישהו... שנה טובה לכולם מכל הלב,אוהבת אוהבת אותכם עדי a.k.a צומיתתת נ.ב דנה מוסרת את אהבתה לכל מי שהיא מכירה שקורא את הפורום פה...

Chocaholic

New member
שנה טובה ומוצלחת כולם :eek:) ...

... ובמיוחד לאנשים הבאים:
נתחיל במשפחה המדהימה שלי. אוהבת אתכם. לא יכלתי לאחל לעצמי משפחה טובה יותר!
שתי החברות הכי טובות שלי: גל (החצי השני שלי) ויפעת (אחותי).
הידידים הכי טובים שלי: דרור (אוהבת אותך יותר ממה שאתה יודע), עמית (מתה עליך, בלודיני מתוסבך שכמותך), גיא (רק פינץ´ יבינו), בועז (הטייס המדהים שלי), ארז (האח הגדול שלי כבר 6 שנים), ולי-און (הסקייטר הלא קשור שלי).
כל החברים הטובים שלי שלא נכנסים לפורום בכלל (אז אין טעם לרשום את השמות שלהם) :eek:) ועכשיו... לחברי הפורום! (מצטערת, לא יכלתי לרשום הודעה כזאת בלי לאחל שנה טובה לאנשים שאני כל כך אוהבת) :eek:)
ההרצליאנים! ליאת (תודה על התמיכה), נלה (אוהבת אותך יא בלונדינית טיפשה ;o)), אמיר (אל תשכח את החתונה ב15.3 ;o)) ואלון בלום ( עוד יהיו לנו ילדים יפים ;o)).
הפתח תקוואים! אוהד כהן (אתה מדהים!), נאור (אתה תמיד מוזמן!), עידן (לסמפט זה קול!), אוהד סנאגל (מתה עליך!), אביב (תודה!), דור (תודה גם לך!), רועי (שנה של שיחות נפש כמו פעם! ;o)) ועומר (יחי האלו-ורה!!).
הראשל"צים הקשוחים! עומרי (אני לא אפסיק להציק לך יא שרמוטה!), אלקס (יחי הפיסיקה והמחשבים!), מור וויקי (בנות מד"ו לשלטון!!!)
הנתנייתים! גרג (אתה נראה מבואס היום!! ;o)) ועדי (תמשיך לגוון במוסיקה! ;o)).
הרמת-אביבים! דן (חולה עליך, אתה לא מבין עד כמה!), תומר (אוהבת אותך למרות הכל) אורלי (היהלום הורוד והיפה שלי! ;o)) ודנה (יא חמודה!).
הרמת-שרוניקים! בן (התמהוני!) ושירן (תודה על הטוב לב!).
הרעננים! איתי (תתחיל לדבר יותר! ביישנות זה רע!) ועומר (מצפה להכיר אותך טוב יותר) :eek:)
התל-אביבים! טל (שתהיה לך שנה נטולת סרטים! ;o)), מעיין (בתי היפה!), מרב (מטורפת קטנה!), תומר גרשנמן (אני שמחה שהצלחתי לעזור, תזכור שאני תמיד פה!), גבאי, עומר ביגו (אתה בין היחידים שבאמת מבינים את הצורת חשיבה שלי! אופטימיות לעד!), נטלי (בלונדינית שכמותך!), יולי, אלה ואיתמר (חולה עליך ועל השיחות הלא קשורות שלנו! ;o)).
האנשים שגרים במקומות נידחים! (סתאאאם): בוריס (אינטליגנטי ומשעשע עם זאת! ;o)), פלג (סבא אהוב שהוכיח שהוא חבר אמיתי כבר אלף פעם), מתן (סמיילי שולט בשבילך: :eek:)), דניאל (מי לעזעזל גר בפרדסיה?! ;o)), גל מיהוד, ומיכלי (קטנה אך חכמה להפליא! ;o)). אני מתנצלת מראש אם שכחתי מישהו... אני לא כל כך ערנית... בצפר עושה את זה לבן-אדם! ;o) שיהיה לכולם שנה מדהימה! אל תשכחו שחצי מהכוס מלאה... והחצי השני בדרך למעלה!! ;o) אוהבת את כולכם!!

Elem3N7

New member
שנה טובה כולם!!

שנה טובהההההה וחג שמח גם לך דנה!! :) ועומר ה-אחי, וקלינה, ואלקס, וויקי, ו..ו.. כווווווווווווווווווווווווווווווולם (אין לי כח לרשום אני מת מעייפות) יאללה ביי :)

z e b r a

New member
שנה טובה!!!!

תודה תומר שתיהיה לך גם אחלה שנה!! וגם לכל מי שמסתכל עכשיו בהודעה הזאת אני מאחלת לו/ה רק טוב שנה טובה, מתוקה ופוריה!! תמשיכו להיות אנשים טובים

BiG D

New member
שנה טובה

לחרמוני לדון אקא משמיד הבתולותתתת לעופרי לביגו לדנה (1100 משפחות, אגב) לעליזים דור (חולה עליך אחי) ומור להילי למתן שחור לויקי שחורה לגרגורי לעדי מוטי דניאל ושאר נתניה..... בלאט לא חשבתי שיגמרו לי כ"כ מהר האנשים ::))))) אז לכל שאר מי ששכחתי, ולהורי שהביאוני עד הלום שנה טובה!!

דור(2?)

New member
הילי לא עליזה

אנחנו מחנכים אותה ל"דרך הישר" אם אתה מבין למה אני מתכוון... שנה טובה ועליזה לך אחי...

RunNGun

New member
שנה טובה

לכל הפורום והצ´אט בהיפ# ספציפית - לקינג איליה במיוחד - אחי תמשיך לעלות בהצלחה עם דינמיט, גרשנמן, ראפיד, אימרי, טל TeeAnTee, חן צ´רי און דה קרים, לירון תאני - למרות שאני לא מכיר אותך ממש אישית תבורך על היוזמה, כל סצינת ההיפ הופ הישראלית הרבה בהצלחה ושרק נמשיך לעלות ולכבוש את ישראל!!!! שנה טובה ומתוקה לכולם אחד אחד אבישי

../images/Emo140.gifשנה טובה,החלטתי לפרט לאנשים../images/Emo140.gif

החלטתי להיות טיפה יותר ספציפית..... פלג VolaStYle A.K.A אויש ,פלג פלג איש מ-ק-ס-י-ם הרבה הצלחה בהכל,ותמיד שתצטרך משהו אני הכתובת. עמית Mad-DawG A.K.A בזכותך החיים שלי שונים,עם כל העזרה הזאת שנתת לי אמרתי לך כבר,אתה פשוט יוצא מן הכלל תהיה גאה!!! השופט A.K.A אדם שנה טובה ממי,בהצלחה בהכל אתה הצייר ואני המכחול,סתם
תמשיך להיות אחלה בנאדם,מתה עלייך. מורן MuLTi A.K.A הבנאדם האופטימי והחמוד,לפעמים אתה לא יודע כמה שהעצות שלך עוזרות שנה טובה! אביב the alSCHEMist A.K.A אין מילים עלייך,אתה פשוט בנאדם מקסים ואני מתה עליך! תומר Gershenman A.K.A שנה טובה חמוד,ועכשיו אנחנו משלימים את החסר(הזמן שלא דיברנו) NGימותו הקנאים A.K.A ניר A.K.A גבאי אתה לא יודע כמה עיצבנת אותי היום(סתומה)אוף איתך...אבל שנה טובה ממי... בריאה בריאה :) אימרי HaWk A.K.A אוי אוי אוי אימרי היקר,מסטול מסטול אבל מותק ילד,שנה מעולה לך. יערה A.K.A בימבה A.K.A יערה והדובי מתוקונת שלי,שתמיד נמשיך לצחוק על ***** (את יודעת למי אני מתכוונת) ואני חולה עלייך בובונת. מיכל Nasty- girl A.K.A ממי,שימרי על עצמך חולה עלייך אחותי ,שנה טובה והרבה אושר. נאור Rapid A.K.A תשמור על הגב בנאדם(מזל שהתפטרת),חולה עלייך ואני כמעט בטוחה שראיתי אותך עם החולצה התכלת בכניסה לג´י אולי דימיינתי,לא יודעת שנה טובה חמוד. שלומי Grandmaster KC A.K.A בואנה,בנאדם אתה טוב בהמלצות כל ההמלצות שלך משובחות מותק חג שמח! בוריס BoR|S A.K.A אי אי אי,הילד שלא אוהב מחמאות ויכול לקבל הרבה,האלוף בפסקל, תודה על הכל שנה טובה ומאושרת! עידן MC JaNaNa A.K.A שנה טובה לך שתצליח בהכל ומקווה שתהנה מהחיים תנצל אותם טוב טוב
אסף Blue Screen Of Death A.K.A שנה טובה חמוד,תודה על כל ההמלצות המדהימות שלך. אבישי RunNGun A.K.A חמוד,תמשיך לשיר לכתוב ולהצליח כן כן,אתה אחלה בנאדם!!! אביב the alSCHEMist A.K.A אין מילים עלייך,אתה פשוט בנאדם מקסים ואני מתה עליך! גיא DOUBLE G A.K.A בהצלחה בהכל,שנה טובה ומעולה..תמשיך להנות מהחיים ,ואל תשכח שמי שמנסה לדרוך עליך עליו יורקים. אורלי OrLy_ A.K.A חמודה שלי,שנה טובה,אותך לא אשכח בחיים,זוכרת שעזרת לי להוריד מירק? יאללה,איך הסתבכתי עם זה זוכרת? ואת לא התייאשת,ואף פעם אל תתייאשי מתה עלייך,שנה טובה. איש הג´חנוןKodman A.K.A
תמשיך לאהוב ג´חנונים,ואני אף פעם לא אשכח את האימייל שלך , ברנדון בוורלי הילס 90210 אתה קרוע..שנה טוב מותק! גרג G-Ruff A.K.A שנה טובה חמוד,שתצליח בהכל ושהשנה החדשה תהיה באמת כמו שצריך,מקווה שכך גם הישנה היתה. ואם יש עוד מישהו ששכחתי,אז שנה טובה מראש....ותצליחו בחיים תהיו אופטימיים(אל תהיו כמוני) אוהבת את כולכם שנה מאושרררר-ת!!!

Na§tyGirl

New member
|תפוח | ../images/Emo74.gif ש-נ-ה ט-ו-ב-ה!

שנה טובה וחג שמח לכולכם!!! שתהיה לכולכם שנה מדהימה מקסימה של ביטחון ושקט! צתגשימו את כל המשאלות והחלומות שלכם! הכי חשוב שזאת תהיה שנה של אהבה חיוכים צחוקים ומוזיקה טובה! בהצלחה לכל אלה שמתגייסים השנה הזאת ( כולל אותי :) תשמרו על עצמכם! מיכל:)

Da Judge

New member
וואלה לפחות מישהי זכרה אותי../images/Emo13.gif

שנה מעולה לכולם, מי שאני מכיר ומי שאני לא
וממש אין לי כח לפרט פה את כולם... וגם אני בליינד ישכח איזה 10000000 איש ואז יתעצבנו עלי
אז שנה באמת טובה לכל האנשימים שפה, שיהיה בכיף:):):) ולחן, באמת תודה ושתהיה לך את השנה הכי מתוקה שיש, וגם כל מה שאמרתי לך באיציק

Double G

New member
כרגיל באיחור

גם לך שנה טוסט ולגבי מה שאמרת מה שנכון נכון
ואם מישהו יכול להסביר למה לסמילי יש עלה על הראש זה יהיה נחמד

למעלה