שנה טובה ומוצלחת כולם

) ...
... ובמיוחד לאנשים הבאים:
נתחיל במשפחה המדהימה שלי. אוהבת אתכם. לא יכלתי לאחל לעצמי משפחה טובה יותר!
שתי החברות הכי טובות שלי: גל (החצי השני שלי) ויפעת (אחותי).
הידידים הכי טובים שלי: דרור (אוהבת אותך יותר ממה שאתה יודע), עמית (מתה עליך, בלודיני מתוסבך שכמותך), גיא (רק פינץ´ יבינו), בועז (הטייס המדהים שלי), ארז (האח הגדול שלי כבר 6 שנים), ולי-און (הסקייטר הלא קשור שלי).
כל החברים הטובים שלי שלא נכנסים לפורום בכלל (אז אין טעם לרשום את השמות שלהם)

) ועכשיו... לחברי הפורום! (מצטערת, לא יכלתי לרשום הודעה כזאת בלי לאחל שנה טובה לאנשים שאני כל כך אוהבת)

)
ההרצליאנים! ליאת (תודה על התמיכה), נלה (אוהבת אותך יא בלונדינית טיפשה ;o)), אמיר (אל תשכח את החתונה ב15.3 ;o)) ואלון בלום ( עוד יהיו לנו ילדים יפים ;o)).
הפתח תקוואים! אוהד כהן (אתה מדהים!), נאור (אתה תמיד מוזמן!), עידן (לסמפט זה קול!), אוהד סנאגל (מתה עליך!), אביב (תודה!), דור (תודה גם לך!), רועי (שנה של שיחות נפש כמו פעם! ;o)) ועומר (יחי האלו-ורה!!).
הראשל"צים הקשוחים! עומרי (אני לא אפסיק להציק לך יא שרמוטה!), אלקס (יחי הפיסיקה והמחשבים!), מור וויקי (בנות מד"ו לשלטון!!!)
הנתנייתים! גרג (אתה נראה מבואס היום!! ;o)) ועדי (תמשיך לגוון במוסיקה! ;o)).
הרמת-אביבים! דן (חולה עליך, אתה לא מבין עד כמה!), תומר (אוהבת אותך למרות הכל) אורלי (היהלום הורוד והיפה שלי! ;o)) ודנה (יא חמודה!).
הרמת-שרוניקים! בן (התמהוני!) ושירן (תודה על הטוב לב!).
הרעננים! איתי (תתחיל לדבר יותר! ביישנות זה רע!) ועומר (מצפה להכיר אותך טוב יותר)

)
התל-אביבים! טל (שתהיה לך שנה נטולת סרטים! ;o)), מעיין (בתי היפה!), מרב (מטורפת קטנה!), תומר גרשנמן (אני שמחה שהצלחתי לעזור, תזכור שאני תמיד פה!), גבאי, עומר ביגו (אתה בין היחידים שבאמת מבינים את הצורת חשיבה שלי! אופטימיות לעד!), נטלי (בלונדינית שכמותך!), יולי, אלה ואיתמר (חולה עליך ועל השיחות הלא קשורות שלנו! ;o)).
האנשים שגרים במקומות נידחים! (סתאאאם): בוריס (אינטליגנטי ומשעשע עם זאת! ;o)), פלג (סבא אהוב שהוכיח שהוא חבר אמיתי כבר אלף פעם), מתן (סמיילי שולט בשבילך:

)), דניאל (מי לעזעזל גר בפרדסיה?! ;o)), גל מיהוד, ומיכלי (קטנה אך חכמה להפליא! ;o)). אני מתנצלת מראש אם שכחתי מישהו... אני לא כל כך ערנית... בצפר עושה את זה לבן-אדם! ;o) שיהיה לכולם שנה מדהימה! אל תשכחו שחצי מהכוס מלאה... והחצי השני בדרך למעלה!! ;o) אוהבת את כולכם!!