שרשור השנה טובה!

שנה טובה

לכל האנשים הטובים... שנה לא טובה.. לכל האנשים הלא טובים. ואני לא אתחיל בברכת אישיות כי אני לא מאגניב שמכיר הרבה אנשים (והמבין יבין). לכל האנשים שאיחלו לי בשרשור הזה שנה טובה, תודה רבה אני אאחל לכם כבר באופן אישי. תוספות : אני מאחל לכולם שיהיה גידול שלילי באוכלוסיית הפלשתינים... ושסגול 59 יפסיק להוציא דיסקים. כל השאר כבר יסתדר מעצמו ועוד משהו אחרון, תקחו את השנה החדשה צעד אחד קדימה ותעשו מעשה טוב שבד"כ לא הייתם עושים, תעזרו למישהו. שלכל הקהילה הזאת יהיה רק טוב... באמת.

multi

New member
טוב אז גם אני אצטרף

דבר ראשון לכל חברי הפורום באשר הם, הטובים והמעצבנים :) ולאנשים שיותר קרובים אליי לסבא ג´ון, ללירון תאני, לג´יז בול שותפי לפשע, לעמוס, לאבשלום יאיר ראם חן ולידור, לעידו ואדם, לאריאל, לטיק-טאק, לשירן, לקרח, לאולג, למשה, לאוז, לדימה, למומי לוי, לאמבישנז (מצטער אם שכחתי מישהו, ולא זה לא לפי סדר עדיפויות) ולכל האנשים שאני אכיר במהלך השנה שנה טובה!

TIK TAK

New member
תודה מולטי

שנה טובה לכול הפורום ומסר לאומה "ירדתי לארנבה בשביל שנה טובה" (קרדיט למולטי על הפורמט

Da Judge

New member
טודא מולטאיש!../images/Emo13.gif

אני מניח שב"עידו ואדם" הכוונה הייתה בחלקה אלי...? הבלבהלבהבהל
שנה טובה בנאדם, ואני מאחל לך שסופרים ימצא זמן להעלות אותך ואת ג´יז-בול לבמה בסוכות
אני יודע שכולם ירוויחו מזה

Pink Lady

New member
וואי....

באמת שנים שלא כתבתי פה!!! אבל עכשיו מרוח לי חיוך כזה גדול ודבילי על הפרצוף..... שתהיה לכולם שנה טובה ומתוקה- והכי מדהימה שיכולה להיות. ןלמיוחדים שלי... שיודעים מי הם בליבם... אני כל כך אוהבת אתכם. אתם חלק כזה גדול מהחיים שלי. נשיקות -אורלי-

Sparkie Dee

New member
וואייי כל אחד מביא פה רשימות שלמות

בכל שרשור צריך לכתוב שנה טובה?
אני גם ככה לא מכיר הרבה אז פשוט שנה טובה לכולם שיהיה רק טוב וזהו

or001

New member
הפעם אני אשרשר לשרשור הנכון :)

עוד ברכה - לאלקס AKA Tha Funkee Homosapien AKA YehovA AKA החולייה החלשה, שלום! אח שלי - שנה טובה מכל ה
חכה לפסח, או משהו...

or001

New member
הברכה הקודמת האמיתית: (סורי)../images/Emo9.gif

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=205&msgid=7112432

g i l i

New member
שנה טובהההההההההההההההההה

לך ולך ולך ולך ולך ולך ולך ולך ולך ולך ולך ולך ולך ולך .... ואני מתה עליכם ואני ממש שמחה להיות פה ואני פה כבר חצי שנה!!!! CELEBRATION!!!!! שנה טובה כמו דבש- דביקה ומגעילה.... אוהבת

Gershenman

New member
ועוד תוספת-

זה מישהו שכבר איחלתי לו שנה טובה,אבל מגיעה לו עוד ברכה- רועי אהרוני, שעבר טסט! שיהיה לך מזל טוב אחי ובקרוב נוכל ליסוע אותך כשברקע צלילי בוזוקי מנעימים את אוזנינו.. שוקוהוליקים לנצח!

RUFF-RYDERS

New member
גרש גרש גרש.......

איחלת לכולם שנה טובה חוץ ממני i aint mad at cha תשמע לא אשמתי ששככת את הטלפון שלי בייהת ב ניורק........:) אבל סבבה אחי שנה טובה שתהיה לך peace

Gershenman

New member
וואי אחי...

אני מצטער אלכס הכלי,אחלה שנה-ואגב,יש לך פלואו ממש טוב!אתה עוד תצליח אחי!גם ההפקה הרשימה אותי!

RUFF-RYDERS

New member
סבבה אחי

אמרתי ש i aint mad at cha cuz u my nigga שנה טובה אחי ותודה..לגבי הפלאו וההפקה...:)

למעלה