שרשור השאלה הקטנה

Rated R Edge

New member
מישהו יכול להסביר את הזכייה נגד האנטר?

אני זוכר שראיתי את זה,שהוא עשה לו ליונסולט וזכה בתואר כאילו,למה בסוף הוא לא היה אלוף אחרי הקרב הזה?

RVD18

New member
כי היתה ספירה מהירה של השופט

השופט היה בפיוד עם האנטר והמקמהונים. לאחר הקרב איימו עליו ולאחר מכן הוא אמר שהוא ספר ספירה מהירה ודפק את טריפל אייץ' ואז שינו את ההחלטה.

milkshakit

New member
אם כבר כריס, רציתי לשאול ולבקש משהו

מהן השנים שבהן ג'ריקו היה פייס? (נדמה לי שאני מודעת רק ל-2007 אם אני לא טועה). ובבקשה אם אפשר קישורים לסגמנטים שלו כפייס (כמה שיותר), ולכמה קרבות. תודה

ninjastar

New member
אני אנסה לדייק מהראש...

2000- 2001 (סביבות סורבייבר סירייס, שזה נובמבר) 2004- מלפני רסלמניה ככה (סביבות פבואר נגיד) עד 2005 (בערך יוני או מאי - תקופת הדראפט שהייתה אז\ונג'נס) וכשהוא חזר ב2007 - עד הטורן האחרון שלו. נראה לי שלא שכחתי כלום... בקשר לקטעים שלו וקרבות - המממ...יוטיוב...

Gordberg

New member
לגבי ג'ריקו

בWCW: מכניסתו לארגון ב1996 ועד תחילת 1998. בWWF/WWE: מסוף 1999 עד אמצע 2001, מסוף 2004 עד אמצע 2005, ומסוף 2008 עד אמצע 2008.

REDSKINS

New member
luxury suites

בדקתי בויקיפדיה וכתוב שיש באיצטדון של רסלמניה 26 (אוניברסיטת פיניקס) 88 מושבי לוקסוס (luxury suites). מעניין אותי לדעת אם הWWE מוכרים כרטיסים למושבים כאלו ואם כן איזה כרטיסים יקרים יותר אלו או הרינגסייד ?

rshamir

New member
אני חושב שלא

התאים האלה נמכרים מראש לארגונים והם למעשה זוכים לשבת בתאים האלה או לארח בהם (או אפילו להשאיר אותם ריקים) בכל האירועים שמתקיימים באצטדיון, לא משנה מאיזה סוג.

למעלה