שרשור השאלה הקטנה

RVD12

New member
רסלמניה 26

מי שמעוניין לרכוש חבילה משותפת מוזמן ליצור איתי קשר [email protected] שנה שעברה היה מדהים ברסלמניה 25 חוויה שאני לא ישכח בחיים יחד עם מושיק,עידן ונג'יב .

Sid

New member
האמת שירדתי מעניין החבילות

לאחר בדיקה מעמיקה זה די לא משתלם העסק הזה מכל מיני בחינות, אחכה לסתיו ואז אקנה כרטיס בודד למניה, רק אני מקווה שעוד ישארו כרטיסים במקומות טובים ושלא הקצו הכל לרוכשי החבילות.

אז רגע ../images/Emo185.gif

החל מיום ראשון אגו טוטאל באמת ישדרו את אימפקט של יום חמישי האחרון ללא צנזורה או עריכה? מוזר שלא פירסמו את זה. כלומר, אני זוכר שפירסמו בפברואר שזה יתחיל במרץ אבל מאז זה לא קרה והנה זה [כנראה] קורה עכשיו, אז מה עם קצת באז? בכל מקרה אני אשמח אם מישהו יוכל לצפות באגו טוטאל מחר[ראשון] ב19:30 לראות האם זה באמת האימפקט של יום חמישי האחרון. תודה.

אם הם יכולים לעשות את זה ../images/Emo185.gif

הכי חכם יהיה מצד מנהלי אגו טוטאל לעשות את זה ככה גם עם RAW וPPV'S של WWE. זה בטוח יביא להם יותר צופים מTNA. תודה על התשובה. נחמד לשמוע על התקדמויות בשידורים.

RVD18

New member
לא נראה לי

ההסכם עם TNA עלה לערוץ 200 אלף דולר, מתאר לעצמי שלשדר WWE יעלה הרבה יותר. ואגו טוטאל לא שידר כמה אירועי UFC בגלל בעיות כספיות. צ'רלטון רוצים להביא את ה-WWE, נראה מה יהיה. הם מפסיקים לשדר את ליגת העל.

Sid

New member
אם צ'רלטון מפסיקים לשדר את ליגת העל

אין חלקיק של סיכוי שהם ירצו להביא את שידורי הWWE.

RVD18

New member
מה הקשר?

הם מפסיקים לשדר את ליגת העל כי היא לא מעניינת ולא שווה את הכסף שההתאחדות מקבלת וגם בגלל המעבר ל-16 קבוצות. גם ערוץ 10 לא משדר את המשחק המרכזי העונה. הם אמרו לי שהם מאוד מעוניינים להביא את הWWE ושהם מנהלים מגעים. אם כבר, מתפנה להם תקציב מליגת העל.

כן ממש יתפנה להם תקציב ../images/Emo185.gif

הם לא יכולים לצאת סתם ככה מהתקציב של ההתאחדות שאותו הם קנו בסכום ממש לא קטן, החוזה עד 2012. כבר אתמול קראתי במעריב שההתאחדות וחברת ספורט פייב דורשים מצ'רלטון לחזור בהם מההכרזה על ביטול שידורי ליגת העל עד תאריך מסויים ולא ינקטו נגדם צעדים משפטיים. סתם רעש וצלצולים, הם ישדרו ליגת העל כמו גדולים. אם לא-התקציב שלהם ממש לא יתפנה כי הם יתבעו בענק על ידי ההתאחדות ואולי על ידי גורמים. כמה שתגיד שהליגה רדודה, בלי ליגת העל הם לא קיימים. אפשר למצוא מלא שידורים באיכות מעולה באינטרנט של ליגה אנגלית. עונה שלמה ראיתי את זה וכמעט אפעם לא התאכזבתי. ואז מה ישאר להם? כלום. מצד שני, במידה והם יעשו את הצעד המפתיע ובאמת יבטלו את שידורי ליגת העל, אם הם יתקיימו לאחר הסכום שישלמו להתאחדות והתביעה הייצוגית שתוגש נגדם-ישאר להם הליגה האנגלית בלבד ועוד כמה משחקים מהאיטלקית מה שאומר שהם יצטרכו ספורט חדש שיעשה אימפקט ויגרום לצופים להתחבר אלייהם-WWE יושב בול על המשבצת הזו, כך הוא יקבל קידום הרבה יותר ממה שספורט 5 עשו עם החוזה. במקרה הסיבו את תשומת ליבי לכך שבגילון TV שמחולק יחד עם פנאי פלוס, ב"היילייט" של יום ראשון כתוב על TNA (כולל תמונת יח"צ מצחיקה משהו של הMEM) או "ליגת TNA" כדברם. כתוב שאגו טוטאל ישדרו את התכנית כולל אירועים חודשיים אבל לא היה מידע באיזה שעה או ימים, צריך לציין שאגו טוטאל לא מופיע ברשימת הערוצים שלוחות השידורים שלהם מפורסמים בגיליון מה שהופך את ההפרסום הזה (למרות שהוא הפרסום היחיד עד כה) לדיי חסר פואנטה.

RVD18

New member
אני לא מומחה גדול בנושא

אם הם יכולים לצאת מהחוזה או לא, אבל הטיעון של צ'רלטון הוא שההתאחדות עשתה הרבה צעדים להוריד את הרמה של הליגה ולא שיתפו אותם בהחלטות וזה נכון. לוזון הגדיל את הליגה כי הקבוצות הקטנות בחרו בו. צ'רלטון לא חתמה על הסכם עם ליגה של 16 קבוצות. ועוד לפני שהגדילו, הכדורגל כבר לא היה כ"כ אטרקטיבי. לדעתי שווה להם ללכת על WWE, אני לא אומר ש-WWE יותר פופולרית מליגת העל, אבל ליגת העל ירדה, ויהיו יותר צופים לסמקדאון מאשר למשחק של רעננה מול ק"ש, וגם אין עלויות הפקה. לא חושב שצ'רלטון תשאר בלי כלום, יש להם משחקים מהאלופות, מאיטליה, הם קנו את גביע אופ"א ויש גם NBA ואת הליגה האנגלית (לצפות במחשב מה שהצעת לא מתאים לרוב האנשים). נראה מה יהיה.

הם יכולים לטעון כמה שבא להם ../images/Emo185.gif

השורה התחתונה היא שחתום חוזה ובו צ'רלטון וההתאחדות מסכימים כי צ'רלטון תשדר את ליגת העל עד 2012. נכון שלפעמים אפשר לצאת מחוזה (ספורט 5 וWWE, מוכר למישהו?) אבל זה בתנאי ששני הצדדים מסכימים וכך אני מאמין שקרה עם ערוץ הספורט והWWE. הליגה האירופאית לא הכי מעניינת לפחות לא בשלבים הראשונים, לליגה האנגלית יש אלטרנטיבה חינמית וטובה, NBA סבבה וגם לליגה האיטלקית הם לא משדרים את המשחקים הכי ארטקטיבים. לאחרונה הם קנו זכויות שידור ל"סופר גראנד פרי" באתלטיקה וזו הסיבה למה פתאום ערוצים 53 ו54 פועלים אצלי בטלוויזיה. כמו שאמרת-WWE זו אופציה לא רעה בשבילם. זה יסחוף לא מעט צופים בתנאי שיהיו PPV בשידורים חיים (בעיקר בחופש הגדול) ואפילו ראו אחרי יומיים-שלוש (רצוי מתורגם) יגרום חיוך להרבה מאוד צופים ישראלים.

אורון V1

New member
בתור ערוץ שמנסה להתחרות בערוץ הספורט

הם היו עושים בשכל אם היו מצרפים את שידורי ההיאבקות כי גם ככה אין להם יותר מדי מה לשדר, בטח בחודשי הקיץ. באשר לליגה הישראלית אולי הם יגיעו בסופו של דבר לפשרה והמחיר שצ'רלטון ישלמו ירד כי הם בעצם מבוססים על שידורי הכדורגל הישראלי. ולגבי הפרמייר ליג קשה למצוא שידורים חינמיים איכותיים ברשת למיטב ניסיוני.

זה ממש לא קשה ../images/Emo185.gif

עם תוכנות כמו סופקאסט וTVANTS זה ממש לא קשה ואפילו קל מאוד. מדי פעם שידורים בסינית, אבל אני נדלקתי על השדר הסיני בגלל שראיתי פעם אחת שידור שלו. הוא צועק כמו משוגע, כל כך פרייסלס.

RVD18

New member
זה לא נוח ולא מתאים לרוב האנשים

באמת נראה לך שאנשים מבוגרים יחפשו שידור באינטרנט בסינית (שספק אם ימצאו בכלל) ואז ישבו 90 דקות מול ריבוע קטן במקום לשבת בסלון בנוח ולצפות בקבוצה שהם אוהבים? כמו שאנשים אומרים שלא צריך היאבקות בטלוויזיה כי יש באינטרנט. מה עם מי שאין לו גישה? מבוגרים, חיילים, אנשים אחרים?

יפה, אמרת יפה ../images/Emo185.gif

מבוגרים. זה בעיקר קהל היעד שלא מתחבר לזה וכן מעדיף לבזבז את הכסף על צ'רלטון. ודרך אגב חלאס עם ה"ספק ימצאו" ו"מנסיוני זה לא קל למצוא". זה קל למצוא וזה ממש פשוט, זה שאתם לא אוהבים/לא מתמצאים זה כבר משהו אחר. קהל היעד הצעיר (גם חיילים נכללים בתוך זה), במידה ואבא לא אוהד מנצ'סטר שרוף, מעדיף לא לבזבז כסף ולראות את השידור בחינם בתוך ריבוע שלרוב הוא כבר לא ממש קטן (LCD ושות') ובסינית. מי ישמע זאביק זלצר של צ'רלטון ממש מציאה. דרך אגב יש גם שידורים באנגלית, סתם נדבקת לסינית..

RVD18

New member
כל מי שאני מכיר

גם צעירים, מעדיף לצפות בטלוויזיה. באינטרנט זה לא נוח.

MeLaWaCh

New member
תכיר אותי.

ועוד הרבה חברים שלי. פעם אני מסכים שבאינטרנט זה לא היה נוח, היום כבר השתכללו ובגדול.

../images/Emo45.gif../images/Emo185.gif

תכיר אותי ואת חברים שלי (אלה שכן מתעניינים
) וגם את דודים שלי שהכיס שלהם קצר ו50 שקל על מנצ'סטר וארסנל זה קצת מוגזם להם, אז הם מוצאים אחלה של אלטרנטיבה ב0 שקל. זה שאתה (לא אתה בועז אלא RVD18) לא מכיר אנשים שאוהבים את זה וזה שאתה חושב שזה לא נוח זה סבבה, אבל אם תנסה עוד פעם תגלה שזה בטח לא כמו לשבת בסלון רגל על רגל אבל ב98% רואים תמונה טובה, חדה, ללא תקיעות וללא פיקסולים. להכריז ככה "זה לא נוח" זה לא נכון ואפילו מטעה.

RVD18

New member
ברור לי שיש כאלה אבל אתם מיעוט

ולצפות במשחק ב-STREAM במקום בפלזמה לא הייתי קורא לזה להשתכלל. לפי דעתך, אין זכות קיום יותר לטלוויזיה? זה טיפשי לומר זאת.

למעלה