שרשור השאלה הקטנה

rachel hodeda

New member
אתם חייבים לעזור לי בזה...

האם יש טיולים מאורגנים לצפייה בחו"ל בקרבות ה WWE?

REDSKINS

New member
ממה שידוע לי אין

אני מאוד יופתע אם יש. הכי קרוב שיש זה חבילות לרסלמניה שכוללות כניסה לאירוע , היכל התהילה ודברים שונים (פרק RAW למחרת או הרסלמניה אקסס - אירוע למעריצים עם חלוקת חתימות ודברים מגניבים אחרים) אתמול הWWE עדכנו בנושא החבילות לרסלמניה : http://www.wweshop.com/category.asp?categoryId=WM26TRAVELPACKAGES&cid=WM26TRAVELPKGS-01 יש כאן לא מעט אנשים שנסעו במיוחד לאירוע מסוים (לרוב רסלמניה) אם את רוצה עזרה לארגן לבד טיול כזה תשאלי כאן וישמחו לענות לך.

Legend Killer1

New member
רסלמניה 26

היי לכולם היכן תהיה השנה רסלמניה 26? איזה תאריך ? מתי יצאו כרטיסים למכירה? תודה.

שי מילר

New member
מנהל
רסלמניה 26

http://en.wikipedia.org/wiki/WrestleMania_XXVI Date March 28, 2010 Venue University of Phoenix Stadium City Glendale, Arizona תשמור לי מקום לידך

rachel hodeda

New member
שאלה על החבילות שציינת

אהלן.. בדקתי את החבילות ונאה לי שחבילת הזהב אחלה. אבל מס' שאלות: 1. החבילה כוללת איזשהן טיסות? או שהיא רק על לינה והתוספות המצויינות? 2. זה בטוח לשלם להם דרך האתר שלהם ככה עם כרטיס אשראי? 3. אם אני מזמינה, יישלחו הכרטיסים בדואר? איך אני יכולה להיות בטוחה שלא תהיה פדיחה בעניין? תודה רבה!

אורון V1

New member
תגובה

1. החבילה לא כוללת טיסה אלא רק מלון וכרטיסים לאירועים שצויינו 2. כנראה שכן. 3. לא מנוסה בעניין אבל אם זה לא יגיע בדואר או בדואר האלקטרוני זה ככל הנראה יחכה לך במלון.

rachel hodeda

New member
מי הכוכבים שיופיעו? שאלה אחרונה חביבה...

יש לך מושג מי יופיע ברסלמניה המדוברת במרץ הקרוב? ואם לא, אצל מי אני יכולה לברר?

Nurd4Life

New member
אי אפשר לדעת

אפשר לנחש שכל המתאבקים הבכירים בחברה יהיו ברסלמניה - כל עוד הם לא יעזבו את החברה או יסבלו מפציעה בתקופה המקבילה לכך. מעבר לכך, כל עוד אין קארד רשמי אי אפשר להכריז בודאות מי ישתתף ברסלמניה ומי לא.

RVD12

New member
רסלמניה 26

מחכה במלון בצורה מסודרת ה-WWE מאוד מסודרים בקטע הזה מניסיון של שנה שעברה אני אומר לך את זה

yauli747

New member
כמו כל שנה אני ממליץ לא ללכת על החבילות

אלה לקנות כל כרטיס שאתם רוצים לחוד וככה להחליט בעצמכם מה כדאי לכם לראות באותו הסופ"ש ובכמה לשלם על הכרטיס... כבר סיפרתי בעבר שראיתי יותר טוב בכרטיס של 250 מהכרטיס שעלה לי 750, כמובן היתרון זה שבכרטיס ליד הזירה לוקחים את הכיסא מזכרת ואם יש לכם מזל ואתם משיגים כרטיס ב3 שורות הראשונות אז באמת תראו מעולה. כמו תמיד אני אשמח לעזור למי שמעונין לטוס

oronm316

New member
מסכים איתך לחלוטין יאיר. אני קניתי ב750 לשורה

5 וראיתי פחות טוב מכרטיס שהיה לי לראו איפשהו באמצע האולם את החבילות, במיוחד שלא ניתן לבחור מקום ישיבה, פשוט לא שווה לקנות...

oronm316

New member
פעם שעברה יצאו ב8 בנומבר... אני מאמין

שפחות או יותר באותה תקופה...

למעלה